Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
lupis joj samar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lupis joj samar
Pa ima i onaj snimak gde ide lik i pita je l moze da dobije broj telefona i sve su dale...ali je poenta kako izgledas, a ne sta ces da kazes...ako cemo realno...![]()
Evo ukratko, top pet stvari koje ima momak koji mi se svidja:
1 - dobar je momak
2 - lep
3 - duhovit
4 - ambiciozan
5 - slobodan je*
*ni ne pogledam zauzete.
Ne znam za ostale zene, al ja imam standarde![]()
Evo ukratko, top pet stvari koje ima momak koji mi se svidja:
1 - dobar je momak
2 - lep
3 - duhovit
4 - ambiciozan
5 - slobodan je*
*ni ne pogledam zauzete.
Kakav bre izgled, koliko čobana vidim sa vrh ribama to je strašno, majke mi. Došla su vremena i za skrndelje da uživaju.
Doduše, neće niko baš svakog skrndelja...ako si popularan onda će ove male nafurane pomisliti da zapravo i važiš za nešto u tom gradu, ako si krimi rad onda će se opet te male nafurane lepiti za tebe...ako si normalan i pametnica mamina, ali skrndelj, onda ćeš naći neku simpatičnu metaliku koja se vodi onim ''Nije bitan izgled'', ili neku prosečnu forumašicu sa krstarice...
A pare, k'o i uvek, buše gde burgija neće.
I samopouzdanje je presudno.
:
Problem je što žene same nemaju pojma šta žele. Kompleksi im to određuju. Tako mi jedna likuša kaže kako se pali na starije momke, a pojma nema što. Hah, neki iole iskusniji psihoanalitičar bi iščupao iz njene podsvesti njeni kompleks, npr Elektrin, i onda bi se sve kockice složile.
Tukao ih neko kao male: fantaziraju kako ih neko siluje a onda uživaju.
Ima neka fina knjiga o tome, no previše je groteskna tako da sam i ja odustao: Seks i psiha. Imago clio izdanje, ne znam autora, nek gugla ko želi. Brdo fantazija, brdo dijabola. Nezdravo
hah, perverzna glavoverovatno si se našla u mnogim izjavama
![]()
a i to sam mislila vise onako... figurativno![]()