Kako prici devojci/devojkama u kaficu?

Pitam se samo dragi kolega .kak bi vam stajal dok stojite ispred puce... frak i cilindar..o stapu i lakovanim cipelama i da a ne pricam..:D

kak bi mi stajal gospice kucko... ne bi stajal uopce ak je nak bedasta.. al ak je produhovljena i zanimljiva ne mere da stoji.... bum ga ona oblikoval ko one umetnice kaj delaju sa glinom na chigrastom okolokruznom micalu.... mislel sam narevno na frak... cilinder buste mu vi prifatil, ne? :lol:

Ja mislim da muskarac, pa makar i sa najboljim nastupom, nema sanse da smuva devojku ako je ona izasla sa drugaricama... to, kao da pridje njihovom stolu, a da ode sa brojem telefona... Nema sanse :) Ali moze da im pridje i da im da grupni kompliment, pretvarajuci se da je sasvim nezainteresovan za bilo koju od njih pojedinacno... U smislu "Nisam mogao da prodjem, a da vam ne kazem koliko ste lepe" tako neku otrcanu zvaku, koja u ovom slucaju pali jer ne postoji neki vidljiv motiv. Takav tip je dobio cistu 5 od sve tri drugarice... i sledeci put kada sretne bilo koju od njih, samu, moze da je smuva :lol: Nonsalancija je najvaznija - samo ako ostavis utisak nezainteresovanog posmatraca imas sanse da ih zainteresujes... provereno :)

Ima nesto u tome sto si rekao. I ja sam primetio da najcesce nista ne moze da se uradi iz jednog puta (cak ni sa licem kao sto je moje :cool:).
Devojkama je odbijanje kao neki refleks, medjutim kad im das malo prostora, udaljis se i one imaju vremena da obrade ono sto se desilo, kad ih drugi put sretnes to je sasvim druga prica.

pa pozajmi svesku od njega.....ja tako pozajmio beleške jednoj...a ona mi vraća posle...i kaže....nosila sam tvoju svesku na neku žoorku...svi su rekli da je lepa....sveska.....iskoristio sam šlagvort...i započeo priču...i tako...posle se nismo razdvajali....dok nije ošinoola godinu......ovo..kad je sa droogaricama....ma može da se smoova...može čak i kad je sa bratom.... nisu to nikakve prepreke.....e da..to kao nastoop nonšalantnosti.......to pali...i još pali kad si moozičar........ pa kao ono...komooniciraš sa pooblikom........

Back