Kako prelezati stidocu zauvek ?

• Začetnik teme Začetnik teme hejti
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Spoznaj i zavoli sebe.
Zatim budi iskren.
Za početak malo preteruj,
pokazuj svoj prljav veš i gde treba i gde ne treba.

Ne imaj ni jednu tajnu,
samo pazi da kad sve izbaciš iz sebe,
to uradiš na nebitnom mestu ..

Stidi se normalnih stvari.
Ne budi bezobraznik koji se ničega ne stidi !

Budi drzak !
Drski ljudi traže ono što im pripada !

Ja baš volim to kod sebe. Volim što imam to u sebi. I dokle god to nosim s sobom, kao čovek, znam da dobro biće sve. Ništa ja povodom toga niti bih menjala niti smatram da treba menjati. To je lepa osobina. Što i tebi toplo, preporučujem.

:bye:

Jeste lepa, ali vlasnika cini nesrecnim.
ovo je svet bestidnih i psihopata razne fele. Mislim da ce stidljivi ili izumreti ili se prilagoditi.
Lepa osoba i nekako moze proci sa stidljivoscu, ali ako je ruznjikava i stidljiva-gotova je.

Jeste lepa, ali vlasnika cini nesrecnim.
ovo je svet bestidnih i psihopata razne fele. Mislim da ce stidljivi ili izumreti ili se prilagoditi.
Lepa osoba i nekako moze proci sa stidljivoscu, ali ako je ruznjikava i stidljiva-gotova je.

Ne. Mene čini jako sretnom. Zato što je moja stidljivost moja kontrola. I stabilnost. To me zauzdava. To čini, da sam uvek na zemlji. Da imam onaj osećaj, kada pocrvenim. Da li od toga što mi je neprijatno, ili zato što sma nešto zglajzala. Taj me osećaj u sebi, čuva, kroz život. Onog dana, kada to izgubim u sebi, znaću da sam u gadnom problemu. Kada me napusti osećaj, stida, i srama. Osećaja da osećam stid. Osećaj da mogu isećati sram. Da više nisam ono šta jesam. Uprkos svemu, ja mislim da stidljive su jako sretne kao ljudi. Zato što imaju nešto što dobra većina nema, ili izgubi u sebi, radeći strašne stvari. Nesrećni su, smao dok ne naiđu na sebi slične, ili što su većinom vremena krivo ili uopšte neshvaćene duše. Ja mislim da će stidljiva čeljad uvek postojati. Neko mora da je protiv teža, ipak. :)

Back