Kako izdržavate sa ljudima?

pa da, normalne stvari...uđeš u prodavnicu kulturno, lepo, fino, smireno, pogledaš šta te interesuje, uzmeš staviš u korpu
bez frenetiče jurnjave, paničnog pogleda i naguravanja ispred neke police / frižidera, štand sa povrćem voćem de su akcije ili ne,
odguraš sve to na kasu platiš...izađeš

ne pratiš fabulu radnje što sam napisao u postu...
------------

prevod:

kupovina kao kupovina je nužna ali radi se o načinu, ophođenju

"Ти од нормалних ствари правиш ненормалне."

o tome se i radi...takvo džapanje i divljanje po prodavnicama nije normalno...ili pak ne znam, možda je i to postalo novonormalno
Ja nikad uzivk nisam video to o cemu pises.

Samo 2 ili 3 puta na Tv kad se ulazilo po prvi put u Lindu i jednom kad neko pile bilo na akciji.

Fakls, u 99,9 % slucajeva ljudi kupuju normalno, a ti istices izuzetak od 0,01 %.

U prethodnoj poruci si rekao da su ti svi i svuda… majku?
A radis u “ofisu” kao gospodin?
Да. Сад радим. Раније у животу сам имао гомилу стреса и у породици и на послу и у друштву. Сада хвала Богу радим сам. И веома ме плаши могућност да радим негде где ме људи излуђују.

Ja nikad uzivk nisam video to o cemu pises.

Samo 2 ili 3 puta na Tv kad se ulazilo po prvi put u Lindu i jednom kad neko pile bilo na akciji.

Fakls, u 99,9 % slucajeva ljudi kupuju normalno, a ti istices izuzetak od 0,01 %.
Mi juznjaci prednjacimo po ovakvim pojavama, valjda zbog mentaliteta, numemo bas da cekamo ili cutimo.
Jedino da nisi ti neki koji neje od nasi :lol:

Kako izdržavate sa ljudima sa kojima ste okruženi, na poslu, sa prijateljima, komšijama, rodbinom? Gde god se čovek okrene sve neka zavist, zajedljivost i toksična neka atmosfera. Da li je i kod vas tako?
Увек сам се добро уклапао у свако друштво. Чак и кад се десио неки мргуд да ме не воли на прву људи му обично кажу: "Дај олади кул је тип."

Da ipak pokušam odgovoriti ne kakvi su to ljudi nego ko su ti ljudi kojima se ljudi gade. Kako takvih stvari prije 20 ili 40 godina baš i nije bilo, lako je zaključiti da se radi o uglavnom mladoj populaciji. Te mladje osobe su žrtve odgoja svojih roditelja koji su im u nas svemu udovoljavali. Kako odrastanju tako ne mogu pojmiti da ne može biti sve kako oni oće, što dovodi do bijesa i nerozonskog rezoniranja.

Moje neko mišljenje, sad jeli tako :think:

Nikada nisam radio u firmi gde vlada strogo profesionalni odnos, prijatelji 0 a bilo ih je mnogo a rodbina je uglavnom za izbegavanje i komšije na distanci naravno. Ženama je verovatno lakše, njima se prijateljstva svode na trala-lala razgovore.
To što kažeš ne ovisi o polu nego o intelektualnom kapacitetu ljudi koji te razgovore vode :D

Back