Kako posnosite rastanke, i ispale???

Kako podnosite rastanke, i ispale???

• Tesko

glasova: 9 23,1%
  • Lako

glasova: 3 7,7%
  • Tesko, tesko sa puno bola i patnje

glasova: 1 2,6%
  • Ne osvrnem se na to

glasova: 1 2,6%
  • Neznam

glasova: 4 10,3%
  • Kako kad

glasova: 21 53,8%

• Ukupno glasova
    39
  • Anketa je zatvorena .
Ne znam....kako kada........
Uglavnom se jako brzo vezem za ljude.....i kad "zavolim" zavolim stvarno jako i strastveno( to moja skorpija radi svoje) ali isto tako se brzo odljubljujem tj brzo prebolim i jedva cekam nove veze i nova iskustva....(to je moj blizanac)
U prevodu, nakon raskida padam u zaista tesku depresiju i tada psihicki iscrpljujem sebe do ludila......ali to traje nekih nedelju dve....i onda se vratim u normalu kao da se nista nije desilo.
Mada trenutno sam free i nisam uopste za vezu...jednostavno me zadnji raskid toliko fizicki i psihicki namucio da mi je dosta.......veza...dok ne naidje neko ko ce da me obori sa nogu :)

izvini ali ja nisam konj, a ni kobila, a ni bilo kakva druga zhivotinjica. i 'wau' nije bilo negodovanje, nego se samo divim osobi koja mozhe da bude toooooooliko u 'me, myself & I' fazonu, a da ustvari nije nishta posebno... chekaj, stvarno mislish da si ispao faca sad, shto tebe navodno niko nikad nije ispalio ili ostavio? haha.

love_girl:
Pa mislis da ga ne teram do djavola?
Drugacije je,zato sto nije tolka ispala da bih ga oterala skroz,ali polako,meni kad se skupi...
Bolje da ne sazna kakva sam..
De,de..... Svaka sitnica, je zlata vredna...... Znam kako to ide: ti si satro ljuta, a onda on pocne da ti obecava kule i gradove, ovo ono, ku**c palac i mala padne pod noge...... Ljubis mu stopala............

A to sto nece da ti se javi... Nisi jedini, i ja sam imo devojku sa kojom sam bio duze vreme, ali jbg. ne znam zasto, ali ona je ljuta na mene iako je ona mene ispalila:) Meni je krivo samo to sto je ljuta, a za ispalu manje vise... Nije ona jedina na svetu....

I znate momci i devojke onu lepo recenu recenicu

NIKO NIJE TOLIKO VREDAN, DA BI SE NERVIRAO ZBOG NJEGA...

Lepo receno zar ne? :)

zmaj013:
Plakao si zbog jedne najobicnije zenske osobe, i dopustio joj da se nahrani tvojom emotivnoscu......Konstatujem da nisi normalan........
Ma daj zmaju...hoces da kazes da je muskarcima zabranjeno da pokazu osecanja?Da budu emotivni?
I hoces da kazes da su sve zenske osobe iste? Tesko...
Isto to mi mozemo da kazemo za vas :P
I opet se pokrece ova tema,a ona se pruza u nedogled i tako dalje :)
Najbolje da se iskulira ovaj post ;)

Back