Turelio
Aktivan član
- Poruka
- 1.185
Izgleda da svi imamo slicne reakcije
A za ono NEZNAM izvinite

A za ono NEZNAM izvinite

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sram te bilozmaj013:Nisam kompetentna persona da odgovorim na ovu temu, iz prostog razloga sto JA uvek ostavljam i ispaljujem....... Tako da to osecanje jos uvek nisam osetio...........
Da te voli on te ne bi ispaljivao,...... a ti da si pametna ti ne bi cutala sa tim saznanjem vec bi ga oterala do djavola............love_girl:Evo,ja mogu da kazem da ispale od strane osobe koje volim (tacnije decka) ne podnosim bas najbolje u pocetku,a onda posle iskuliram...
Ne budi naivan svi znaju da je zbog menezmaj013:Otkud znate, mozda jutro svice samo zbog mene![]()
De,de..... Svaka sitnica, je zlata vredna...... Znam kako to ide: ti si satro ljuta, a onda on pocne da ti obecava kule i gradove, ovo ono, ku**c palac i mala padne pod noge...... Ljubis mu stopala............love_girl:Pa mislis da ga ne teram do djavola?
Drugacije je,zato sto nije tolka ispala da bih ga oterala skroz,ali polako,meni kad se skupi...
Bolje da ne sazna kakva sam..
Daj covece, taman sam jutros ustao sa tim tripom, i ti mi rusis iluzije.......Alexxandar:Ne budi naivan svi znaju da je zbog mene![]()
Plakao si zbog jedne najobicnije zenske osobe, i dopustio joj da se nahrani tvojom emotivnoscu......Konstatujem da nisi normalan........inspirion:Ja sam na zadnjem rastanku plakao.
Bivša ni dan danas neće da mi se javi. pitam se zašto
Pa naravno da nikada nikoga nisam voleo, mozda niko nikada nije bio vredan moje ljubavi.......lord_tana:Nemoj tako brate, decko je sigurno voleo... Ako tebi nikad nije bilo grivo sto se rastajes sa devojkom koju si "voleo" preispitaj se da li si ti nju uopste voleo???
Ma daj zmaju...hoces da kazes da je muskarcima zabranjeno da pokazu osecanja?Da budu emotivni?zmaj013:Plakao si zbog jedne najobicnije zenske osobe, i dopustio joj da se nahrani tvojom emotivnoscu......Konstatujem da nisi normalan........