Kako posnosite rastanke, i ispale???

Kako podnosite rastanke, i ispale???

• Tesko

glasova: 9 23,1%
  • Lako

glasova: 3 7,7%
  • Tesko, tesko sa puno bola i patnje

glasova: 1 2,6%
  • Ne osvrnem se na to

glasova: 1 2,6%
  • Neznam

glasova: 4 10,3%
  • Kako kad

glasova: 21 53,8%

• Ukupno glasova
    39
  • Anketa je zatvorena .
Bliznakinja:
Ma daj zmaju...hoces da kazes da je muskarcima zabranjeno da pokazu osecanja?Da budu emotivni?
I hoces da kazes da su sve zenske osobe iste? Tesko...
Isto to mi mozemo da kazemo za vas :P
I opet se pokrece ova tema,a ona se pruza u nedogled i tako dalje :)
Najbolje da se iskulira ovaj post ;)
.......klinci nemaju pojma sta je to ljubav, tako da je malo glupo plakati zbog jedne tako nebitne stvari....... Niko ne moze da me ubedi da se prava ljubav oseti u klinackim danima, to je samo uvod, praksa u ono veliko sto sledi......
U sustini svi smo mi jako slicni i jako povodljivi, bili muskarci ili zene...... Lazni sjaj zaslepi......

zmaj013:
.......klinci nemaju pojma sta je to ljubav, tako da je malo glupo plakati zbog jedne tako nebitne stvari....... Niko ne moze da me ubedi da se prava ljubav oseti u klinackim danima, to je samo uvod, praksa u ono veliko sto sledi......
U sustini svi smo mi jako slicni i jako povodljivi, bili muskarci ili zene...... Lazni sjaj zaslepi......

Ne kazem da mozes da se tragicno zaljubis u 6 ali,15+ je vec druga prica.
Narucito ako devojka ranije sazri(ne racunam foliranje),i prosto ozbiljnije shvata stvari,samim tim i dodaje novu dimenziju svojim osecanjima prema bilo cemu,pa i osobi suprotnog pola.

AlyonA:
Ne kazem da mozes da se tragicno zaljubis u 6 ali,15+ je vec druga prica.
Narucito ako devojka ranije sazri(ne racunam foliranje),i prosto ozbiljnije shvata stvari,samim tim i dodaje novu dimenziju svojim osecanjima prema bilo cemu,pa i osobi suprotnog pola.
Mislim da je neko slagao debelo kada je rekao da devojke ranije sazrevaju, razlozi su individualne prirode..... Sve to od 15+ pa mozda do 20 i neke ti je plamen istrazivackog duha.....

au, zmaju, sto si leden, covece!Daj, opusti se, nije zabranjeno pokazati da imas osecanja, niti ce ti zbog toga neko zameriti!
Sto se mojih veza uopste tice, umem da budem odvratna!jednom sam zaljubljena, taj neko me povredi i ja bolujem, tugujem kao da je kraj sveta, a onda nadjem prvog koji se zacopa u mene, pa se na njemu izivljavam i raskinem.Pa, onda opet naletim na nekog i tako u krug...Sada sam u vezi koja je za mene cudna.Volim ga-voli me!woow!Prvi put za mene!!!:)

Углавном зависи, некада се не обазирем, а некада * и хоћу некога да убије, мада ме у суштини брзо прође... Много више мрзим када ме неко сматра за "особу нижег реда"...

Back