Bliznakinja
Poznat
- Poruka
- 9.783
lord_tana:I znate momci i devojke onu lepo recenu recenicu
NIKO NIJE TOLIKO VREDAN, DA BI SE NERVIRAO ZBOG NJEGA...
Lepo receno zar ne?![]()
Lepo receno, indeed , ali se vise od 90% ljudi ne prodrzava toga

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
lord_tana:I znate momci i devojke onu lepo recenu recenicu
NIKO NIJE TOLIKO VREDAN, DA BI SE NERVIRAO ZBOG NJEGA...
Lepo receno zar ne?![]()
.......klinci nemaju pojma sta je to ljubav, tako da je malo glupo plakati zbog jedne tako nebitne stvari....... Niko ne moze da me ubedi da se prava ljubav oseti u klinackim danima, to je samo uvod, praksa u ono veliko sto sledi......Bliznakinja:Ma daj zmaju...hoces da kazes da je muskarcima zabranjeno da pokazu osecanja?Da budu emotivni?
I hoces da kazes da su sve zenske osobe iste? Tesko...
Isto to mi mozemo da kazemo za vas![]()
I opet se pokrece ova tema,a ona se pruza u nedogled i tako dalje![]()
Najbolje da se iskulira ovaj post![]()
Ja prestar???? Meni cesto kazu BOJANE TI KAO DA TEK ULAZIS U PRVe GODINE PUBERTETA.....Neka slika ostari umesto mene..........Keeper:zmaju, da nisi malo prestar da se josh uvek skrivash iza svog izglumljenog ego-tripa (;
Ne mozes to posmatrati generalno..... To ti je isto kao epi napadi..... Sustina ti je ista samo se svi tipovi ove bolesti razlicito lece.....Bliznakinja:Ja pricam generalno,a ne samo o klinackoj ljubavi...
zmaj013:.......klinci nemaju pojma sta je to ljubav, tako da je malo glupo plakati zbog jedne tako nebitne stvari....... Niko ne moze da me ubedi da se prava ljubav oseti u klinackim danima, to je samo uvod, praksa u ono veliko sto sledi......
U sustini svi smo mi jako slicni i jako povodljivi, bili muskarci ili zene...... Lazni sjaj zaslepi......
Dobro , mozda za tebe ...mene ne nerviraju nebitne stvariKeeper:@ bliz:
sve je vredno nerviranja, znash koliko? TOLIKO![]()
....pa tako je, ali da zadrzim bar neko ubedjenje iz svog bezbriznog detinjstva, i ponesem ga u ovu nemirnu mladost pa sve do nirvane.....Keeper:@ bliz:
sve je vredno nerviranja, znash koliko? TOLIKO
@ boki:
bojane, ti ulazish u prve godine puberteta, nemash vishe 5 godina da mislish da si se rodio prvi na planeti ;p
Mislim da je neko slagao debelo kada je rekao da devojke ranije sazrevaju, razlozi su individualne prirode..... Sve to od 15+ pa mozda do 20 i neke ti je plamen istrazivackog duha.....AlyonA:Ne kazem da mozes da se tragicno zaljubis u 6 ali,15+ je vec druga prica.
Narucito ako devojka ranije sazri(ne racunam foliranje),i prosto ozbiljnije shvata stvari,samim tim i dodaje novu dimenziju svojim osecanjima prema bilo cemu,pa i osobi suprotnog pola.