rdevil
Početnik
- Poruka
- 21
CPU 30 aploca 25
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sto se tice zvuka ides na pci settings ili tak nes, i izaberi manual, treba da ti prvo ponudjeno bude 333.333 / 666.666 izaberi i treba da radi.....

normalno biosi za razlicite ploce su razlicite ali meni je po advanced ( gde se podesava frekvenciaj memorije procesora itd ) ima opcija agp/pci frequency ides manual i izaberes 66.66/33.33

e ***, ja tek kad sam digo iznad 3.4 ghz nisam mogo na 66.66/33.33 , ostavio sam na 3.4 ghz jer je nestabilan preko i radi..ne znam kako da ti pomognem...

Pitanje imam AMD 64 X2 5000+ i plocu Biostar 520 NF radio je na 2.6Ghz a sad sam ga stavio na 2.9 i radi bez problema.... do koliko mogu da ga stavim na max a da mi radi posto imam BOX cooler (shit)
Sve zavisi od procesora,naravno da su razne varijante moguce.Ipak kljuc je u temperaturi jer ako je suvise velika,nastaju problemi.Kao sto rekoh ako je ispod 65 stepeni odlicno,ako je iznad 70 ne valja.Ako je temperatura niska,overklokuj dokle mozes.![]()