Kako oterati muza?

Kompenzuje se to kroz pravolinijsko kretanje, napred - nazad baca u drugi plan te oscilacije levo - desno... :lol:

@TEMA: Nesto razmisljam, da sam ja zensko i da imam muza koji je ekstra kuvar tacno bih ga najurila, da me on svaki dan baca u iskusenje i da moram da vodim racuna o liniji zbog njega, ma sta ce mi takav, bojkotovala bih klopu koju sprema dok ne popizdi. :deda2:

Kompenzuje se to kroz pravolinijsko kretanje, napred - nazad baca u drugi plan te oscilacije levo - desno... :lol:

@TEMA: Nesto razmisljam, da sam ja zensko i da imam muza koji je ekstra kuvar tacno bih ga najurila, da me on svaki dan baca u iskusenje i da moram da vodim racuna o liniji zbog njega, ma sta ce mi takav, bojkotovala bih klopu koju sprema dok ne popizdi. :deda2:
nači ne bi kuvara:think: ne bi imala niš sproću...i još bi zakerala da mi spremi ovo pa ono:mrgreen:

:lol: :lol: :lol: Baci pogled na fotku na temi Sta kuvamo danas, neki kolega okacio pilav sa svacim necim i jos prilozima uz to na tanjiru, fantasticno izgleda. Pa da sam mu zena ne bi mi se dugo zadrzao u braku, nema sanse da ja svakih par dana moram da se izgladnjavam da bi se odrzala linija, a covek da me bombarduje tako mocnom klopom, bilo bi tu sukoba interesa. Veca steta nego korist od toga sto zena ne mora sama da kuva. :D

Nesto kremasto je na slici, ako nije kajmak, a mislim da jeste, mozda je pire od necega, ali reklo bi se ipak da je kajmak. Znaci covek ni ne zna da mu je brak pod znakom pitanja, da se zena preispituje - uzivati u specijalitetu ili traziti razvod. :lol:

Shalim se. :)

Pa valjda ume da skuva I nesto ukusno a nemasno?
Mene to uopste ne bi mucilo,ja kuvano ne mogu previse da jedem
Baba mi uvek pricala "da se udas za siptara da ti pravi kolace svaki dan" :lol:
...i drzi zaključanu plus ograda okolo:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Meni se cini da je kolega uz pilav sa slaninicom kao prilog dodao i neki kajmak, tako nesto, ne vidim bas dobro sta je na slici, ali deluje kaloricno, onako bogato jelo. :lol: Ne bi se to uklopilo u zensku koncepciju odrzavanja privlacnog izgleda. :D
jao bre kajmak i slaninica...dva smrtna neprijatelja,moze al samo ponekad:rtfm:

Ne znam, ali i ja mora da sam strastven, jer recimo sada bih se ozenio prvom koja bi mi na brzinu spremila i najobicniji sendvic. Sva ova prica o klopi rasplamsava mi glad. :lol: Ne bi ta neka eventualna zena mogla da me otera iz trpezarije, ili od frizidera u krajnjem slucaju. :lol:

Back