Duboko u tebi
Domaćin
- Poruka
- 3.414
Dajte neke proverene savete, kako ga se resiti kad nece da ode? :
Hm, hm, moze lako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, hm, moze lako...Jos da pomisli da je to zapravo njegova ideja...
![]()
Ih bre lako,ništa sex,zapustiš se totalno,ne kuvaš ne pereš mu gaće...ima sam da ode garantovano![]()
...šta, nemaju jajcaSavremeni muzevi ne nose gace.![]()
nači ne bi kuvaraKompenzuje se to kroz pravolinijsko kretanje, napred - nazad baca u drugi plan te oscilacije levo - desno...![]()
@TEMA: Nesto razmisljam, da sam ja zensko i da imam muza koji je ekstra kuvar tacno bih ga najurila, da me on svaki dan baca u iskusenje i da moram da vodim racuna o liniji zbog njega, ma sta ce mi takav, bojkotovala bih klopu koju sprema dok ne popizdi.![]()
...i drzi zaključanu plus ograda okoloPa valjda ume da skuva I nesto ukusno a nemasno?
Mene to uopste ne bi mucilo,ja kuvano ne mogu previse da jedem
Baba mi uvek pricala "da se udas za siptara da ti pravi kolace svaki dan"![]()
jao bre kajmak i slaninica...dva smrtna neprijatelja,moze al samo ponekadMeni se cini da je kolega uz pilav sa slaninicom kao prilog dodao i neki kajmak, tako nesto, ne vidim bas dobro sta je na slici, ali deluje kaloricno, onako bogato jelo.Ne bi se to uklopilo u zensku koncepciju odrzavanja privlacnog izgleda.
![]()
... jao bre kajmak i slaninica...dva smrtna neprijatelja,moze al samo ponekad![]()
puštam bre...al ne da se unakazim, hebeš tu strast koja ce da te uništiOranzita brate, ko bi rekao da si ti tako strastvena, da nemas limita kad je ljubav u pitanju, da pustas da sva cula uzivaju.
![]()