Kako oterati muza?

Pa ti si doneo zakljucak da ja msm o tebi nesto...

nece biti..nisam ti se obratio a ti si me prva citirala prva i rekla:

Pih... koliko zabluda...
A dobro...

u prevodu to znaci ala lupas ybt ali dobro sad nisam nervozna kao juce pa necu da se svadjam a i ima nesto u napisanom sto me kopka da saznam vise o tebi...cim zena da pomirljiv ton neznancu a u verbalnom sukobu je sa njim, znaci da bi ga u najmanju ruku poebala :lol:

- - - - - - - - - -

mis samo da ti kazem da sam u ovome nenadyebiv :rotf:

nece biti..nisam ti se obratio a ti si me prva citirala prva i rekla:

u prevodu to znaci ala lupas ybt ali dobro sad nisam nervozna kao juce pa necu da se svadjam a i ima nesto u napisanom sto me kopka da saznam vise o tebi...cim zena da pomirljiv ton neznancu a u verbalnom sukobu je sa njim, znaci da bi ga u najmanju ruku poebala :lol:

- - - - - - - - - -

mis samo da ti kazem da sam u ovome nenadyebiv :rotf:

Opet si u zabludi... no dobro..:(

Opet si u zabludi... no dobro..:(

opet si stavila dijagnozu sta mislis... ja to isto mislim o azilantima sto si me pitala s time sto sam ja neuporedivo cistiji posteniji obrazovaniji i humanoidniji od njih u svakom pogledu a i hriscanin sam i srbin sa sedam kolena jos vecih srba ispod sebe :)

al dobro ti preferisas tamnopute i masne koji se rane na loju :roll:

opet si stavila dijagnozu sta mislis... ja to isto mislim o azilantima sto si me pitala s time sto sam ja neuporedivo cistiji posteniji obrazovaniji i humanoidniji od njih u svakom pogledu a i hriscanin sam i srbin sa sedam kolena jos vecih srba ispod sebe :)

al dobro ti preferisas tamnopute i masne koji se rane na loju :roll:

Ja sam samo rekla da si u zabludi na osnovu onoga sto si ti izlozio ovde...
Nema to veze sa dijagnozama.
Zabluda nije dijagnoza vec intelektualno i duhovno slepilo...
Ah...

Ja sam samo rekla da si u zabludi na osnovu onoga sto si ti izlozio ovde...
Nema to veze sa dijagnozama.
Zabluda nije dijagnoza vec intelektualno i duhovno slepilo...
Ah...

u duiskusiji nije kulturno da neko pise a drugi kaze nemas pojma i stavi ali dobro...to je najnize sto neko ko se dici kulturom moze da uradi... ali ko sto rekoh posto te privlace obojeni i masni potpuno je jasno kom kohezionom smeru tezi tvoja mozdana masa kada su muskraci i naravno njihova razmsljanja ili stavovi u pitanju :roll:

u duiskusiji nije kulturno da neko pise a drugi kaze nemas pojma i stavi ali dobro...to je najnize sto neko ko se dici kulturom moze da uradi... ali ko sto rekoh posto te privlace obojeni i masni potpuno je jasno kom kohezionom smeru tezi tvoja mozdana masa kada su muskraci i naravno njihova razmsljanja ili stavovi u pitanju :roll:

Znaci ti prejudiciras, a moja mozdana masa ne valja?
Pih...

Atavizam viska... e dosta... ovde je stvarno kraj. Stop! Kao ono na licnim oglasima Gej stop! Tako sad i tebi stop!
Jesam melanholicna danas i u stanju da slusam svakakve gluposti.. ali ti ga brate pretera...

izvini al ja nikako ne mogu da ti budem brat jer se ne dicim da imam nesto zakrzljalo bilo kao visak ili manjak.

kod mene je sve kao apoteka :)

Svaka zena,kojoj je muz dosadio,moze ga oterati,vrlo jednostavno. Dogovorite se sa najboljom prijateljicom,i kada muz treba da dodje kuci,neka vas "zatekne" u lezbijskom odnosu sa prijateljicom.
Naravno.to ce sve biti "rezirano",da on pomisli,kako ste vas dve lezbejke.Naravno,uloge morate odigrati uverljivo.Obe svucene do "gola",i zauzmite klasicni lezbejsku pozu.
Mogu vam garantovati,da ce vas muz napustiti,i bicete slobodni.

Back