Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
počni sa prežderavanjem lukom... barem kod mene to pali 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto pitas mene , pitaj sebe![]()
Nek mu pravi ovakve ruckove Pogledajte prilog 358583
U trenucima poput ovih, gde imam saznanje duboko urezano, da se Margita heftala sa svim clanovima benda ne mogu...
Pa ti si doneo zakljucak da ja msm o tebi nesto...
Pih... koliko zabluda...
A dobro...
nece biti..nisam ti se obratio a ti si me prva citirala prva i rekla:
u prevodu to znaci ala lupas ybt ali dobro sad nisam nervozna kao juce pa necu da se svadjam a i ima nesto u napisanom sto me kopka da saznam vise o tebi...cim zena da pomirljiv ton neznancu a u verbalnom sukobu je sa njim, znaci da bi ga u najmanju ruku poebala
- - - - - - - - - -
mis samo da ti kazem da sam u ovome nenadyebiv![]()
Opet si u zabludi... no dobro..![]()
kažeš mu da voliš drugog.Ili bar izmisliš,slažeš,da voliš drugog.Otićiće sigurnoDajte neke proverene savete, kako ga se resiti kad nece da ode? :
opet si stavila dijagnozu sta mislis... ja to isto mislim o azilantima sto si me pitala s time sto sam ja neuporedivo cistiji posteniji obrazovaniji i humanoidniji od njih u svakom pogledu a i hriscanin sam i srbin sa sedam kolena jos vecih srba ispod sebe
al dobro ti preferisas tamnopute i masne koji se rane na loju![]()
moguće da ću da kupim nedeljnik
http://www.nedeljnik.co.rs/sr/2015/08/27/dnevni-magazin/nije-imala-razlog-nije-imala-kada
Ja sam samo rekla da si u zabludi na osnovu onoga sto si ti izlozio ovde...
Nema to veze sa dijagnozama.
Zabluda nije dijagnoza vec intelektualno i duhovno slepilo...
Ah...
u duiskusiji nije kulturno da neko pise a drugi kaze nemas pojma i stavi ali dobro...to je najnize sto neko ko se dici kulturom moze da uradi... ali ko sto rekoh posto te privlace obojeni i masni potpuno je jasno kom kohezionom smeru tezi tvoja mozdana masa kada su muskraci i naravno njihova razmsljanja ili stavovi u pitanju![]()
Atavizam viska... e dosta... ovde je stvarno kraj. Stop! Kao ono na licnim oglasima Gej stop! Tako sad i tebi stop!
Jesam melanholicna danas i u stanju da slusam svakakve gluposti.. ali ti ga brate pretera...
Dajte neke proverene savete, kako ga se resiti kad nece da ode? :
Dajte neke proverene savete, kako ga se resiti kad nece da ode? :