Kako oterati muza?

Svaka zena,kojoj je muz dosadio,moze ga oterati,vrlo jednostavno. Dogovorite se sa najboljom prijateljicom,i kada muz treba da dodje kuci,neka vas "zatekne" u lezbijskom odnosu sa prijateljicom.
Naravno.to ce sve biti "rezirano",da on pomisli,kako ste vas dve lezbejke.Naravno,uloge morate odigrati uverljivo.Obe svucene do "gola",i zauzmite klasicni lezbejsku pozu.
Mogu vam garantovati,da ce vas muz napustiti,i bicete slobodni.

ja bi skocio u krevet

Svaka zena,kojoj je muz dosadio,moze ga oterati,vrlo jednostavno. Dogovorite se sa najboljom prijateljicom,i kada muz treba da dodje kuci,neka vas "zatekne" u lezbijskom odnosu sa prijateljicom.
Naravno.to ce sve biti "rezirano",da on pomisli,kako ste vas dve lezbejke.Naravno,uloge morate odigrati uverljivo.Obe svucene do "gola",i zauzmite klasicni lezbejsku pozu.
Mogu vam garantovati,da ce vas muz napustiti,i bicete slobodni.

ja bi ih obe natako

Ja bih, ovako blesav, prizenio tu drugu cicu, cisto ono neka se nadje, zlu ne trebala. :lol:

Ne brate, dete, tacno se vidi da si bezala sa casova u srednjoj. :dash:

:lol:

Shalim se ja, ali zaista mi se dopadaju dugacki zenski prsti, jednostavno mi prija njihov dodir tokom mazenja. :deda2: Da mi zena dovede kuci neku dugoprstu snajku oprostio bih im sve. :rumenka: :lol:

Ne brate, dete, tacno se vidi da si bezala sa casova u srednjoj. :dash:

:lol:

Shalim se ja, ali zaista mi se dopadaju dugacki zenski prsti, jednostavno mi prija njihov dodir tokom mazenja. :deda2: Da mi zena dovede kuci neku dugoprstu snajku oprostio bih im sve. :rumenka: :lol:

Nisam ni sa jednog casa u zivotu pobegla. Vazda elegantno izlazila zbog smrtnih slucajeva u familiji... do sad bi trebalo da nigde nikoga na svetu nemam... ali avaaaj...:zaljubljena:
Znam da bi... ti si jedna dusa od coveka...

Back