Izdajica
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
Ignorisati, ja sam jedan od takvih sto bi to rekao i imamo znaci drugi smisao za humor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja samo kuliram ove gluposti i produžim dalje, neću u opšte da se smaram sa malim kretenima, ali imam osećaj da će mi jednoga dana to dopizzdeti. Ne smem da zveknem nikog od njih, leteću sa faxa, a ne smem ni njih da izazivam, dakle, ako mi pukne film, šta savetujete da uradim?
Kao što sam rekao, ja samo prođem pored njih, neću ni da im se nasmešim, to bi značilo da im poklanjam nekakav oblik pažnje.
Ma boli me lakat što ismevaju moje ponašanje ili odevanje, ali ne trpim kada neko dobacuje za mnom, bez obzira na godine ili pol, jednostavno ne trpim tako nešto.
Eh, evo ovako, odlučio sam da konačno učinim nešto dobro za sebe i završim fakultet, sve je prošlo dobro, položio prijemni, upao na budžet, bla bla...
E sad, užasno počinju da me smaraju klinci sa kojima idem na fax. Inače imam 26 godina i naravno ponašam se, odevam i pričam potpuno drugačije od njih. Ne mogu da kažem da imam nekih problema, klinci ćute kada prolazim pored njih, ali kada prođem iza leđa mi dobacuju razne debilne gluposti.
Npr, danas sam nosio kožni Versaće kaput i čuo dobacivanja: "Uuuuuu, yebo te, Matrix." i slično.
Ja samo kuliram ove gluposti i produžim dalje, neću u opšte da se smaram sa malim kretenima, ali imam osećaj da će mi jednoga dana to dopizzdeti. Ne smem da zveknem nikog od njih, leteću sa faxa, a ne smem ni njih da izazivam, dakle, ako mi pukne film, šta savetujete da uradim?
ljudi, ko zna kakvo je stanje u realnosti ! ja sam nedavno video u autobusu dvojicu koji su otprilike u poznim dvadesetim. ali oni su izgledali i imali takvo držanje da se jednostavno iz aviona videlo da nemaju nikakav autoritet.
dok sa druge strane, postoje "klinci" koji i sami , a još češće "u čoporu" , mogu da predstavljaju ozbiljnu silu, kako u onom lošem nasilničkom smislu (ali ne verujem da su takve grupe na fakultetu, ili se možda varam?), tako i u onom smislu da umeju da se nametnu u društvu, da budu vođe razgovora, prozivanja, zajebancije...
ja se pitam, da nije možda ovde takva priča da su se susrela takve dve suprotnosti, ne po godinama, već po karakteru.
savet za pokretača teme: odgovori sam sebi, da li si ti možda od onih koji nisu spretni u društvu, u zajebanciji... da nisi, naprosto rečeno tunjavko, koji svojom pojavom to ne može da sakrije , čak ni kada obuče kožni kaput.
ako je takvo stanje stvari, onda bi trebao da znaš da je kožni kaput/jakna nešto što je više za osobe sa jakom pojavom, a kada ga obuče neko ko tu jaku pojavu nema , onda izgleda kao kada dete obuče tatin kaput.
Pa ne bih se slozio.. Moze covek da ima neutralnu pojavu.. Ne zamera se nikome, pazi sta prica, a sa druge strane nije ni nesto agresivan i ne istice sebe. to je cak i idealno u profesionalnom domenu, najprofitabilnija pozicija. Mada taj kaput zasta verovatno privlaci nepotrebnu paznju. A i autor teme je NAGLASIO da je Versace, pa kontam da i je njima naglasavao to, ili vec nekako preterano se isticao.. A zna se da onaj ko se preterano istice gotovo po defoltu biva s*****n.
ti si poseban i sjajan i dugacak a oni su mali glupi kreteni koje bi najradije da zveknes ha ha ha.
tvoj problem je sto ti ne volis njih a ne sto oni ne vole tebe. onda oni nekako osecaju da mislis o njima pogrdno i ne ostaju ravnodusni naravno.
grbav si ti. nebitno koliko imas godina. nisi cool. poredis se sa njima u stvari i zeleo bi da budes bolji od njih (mozda posto si stariji ili mozda posto imas taj neki mantil svasta) ali u stvari nisi bolji, jer da jesi oni bi ti se smeskali samo, prepoznali bi te.
razumes? ne moras da budes deo gomile, ali moras i ti njima respekt ako hoces da te prihvate. sutra ces se preseliti u novu zgradu ili dobiti neki posao gde ima puno "glupih" komsija ili kolega, i sta ces ti? da glumis nesto, kao prolazis ono iznad si njihove malenkosti i to. ybt opusti se, smesak nabaci, mozda i smuvas nesto usput na taj mantil yebo te mantil![]()
E, Matrix, si doš'o da te i ovde svi zahebavaju, ti nije dosta ono na faxu ?!?![]()
Ochigledno trpish...![]()
Možda zato što nije baš uobičajeno da se mlate po budžacima akademskih ustanova, mslm neko bi trebao da je preležao ovakve nebuloze još kod učiteljice.A sto im ne mozes nesto dobaciti (kad oni tebi nesto kazu) pa ako nastane tuca ne ispadas ti kriv.
Dečko vrati se na gay paradu gde ti je i mesto.
otiso si u **** covece...
****** koji ti je to fakultet gde vise taki debili?! Zivota mi, ni u srednjoj strucnoj skoli koju sam pohadjala nisam nailazila na takve retarde osim na ulici, ili kad sam prolazila pored saobracajne Nista, jedini nacin da ih ozbiljno zajebes i nakon toga im se smejes u facu je da udaris po knjizi, zavrsavas sve u roku dok se oni guse u prasini iza tebe. Ne znam ni za jedan pametniji nacin, sve drugo je gubljenje zivaca i energije. i da, to sto imas 26 godina je potpuno nevazno, nema garancije da oni nece upisati 3.godinu tek sa 30. to je sve relativno. Govorim iz iskustva.E pa pogrešno si pretpostavio, nisam tunjavko i problem nije u meni već u njima. Zaboravio sam da napomenem da se ne radi o svim ljudima na fakultetu, nego o određenoj grupi momaka (maminih i tatinih sinova) koji stoje po strani i dobacuju svakome ko se i najmanje razlikuje od njih i njihovog fazona (upasane trenerke u čarape, Air Max patike...), devojkama otvoreno dobacuju da su ružne, da su zaboravile sise kući itd.
****** koji ti je to fakultet gde vise taki debili?! Zivota mi, ni u srednjoj strucnoj skoli koju sam pohadjala nisam nailazila na takve retarde osim na ulici, ili kad sam prolazila pored saobracajne Nista, jedini nacin da ih ozbiljno zajebes i nakon toga im se smejes u facu je da udaris po knjizi, zavrsavas sve u roku dok se oni guse u prasini iza tebe. Ne znam ni za jedan pametniji nacin, sve drugo je gubljenje zivaca i energije. i da, to sto imas 26 godina je potpuno nevazno, nema garancije da oni nece upisati 3.godinu tek sa 30. to je sve relativno. Govorim iz iskustva.
Whodunnit:E pa pogrešno si pretpostavio, nisam tunjavko i problem nije u meni već u njima. Zaboravio sam da napomenem da se ne radi o svim ljudima na fakultetu, nego o određenoj grupi momaka (maminih i tatinih sinova) koji stoje po strani i dobacuju svakome ko se i najmanje razlikuje od njih i njihovog fazona (upasane trenerke u čarape, Air Max patike...), devojkama otvoreno dobacuju da su ružne, da su zaboravile sise kući itd. Ti si očigledno stvorio sliku o meni kao o smotanku koji ne razlikuje dupe od glave, ali nisi u pravu, ja sa drugim ljudima na tom fakultetu imam savršeno normalan odnos, da je problem u meni ne bih sa ostalima normalno komunicirao.
Pa da, trpim jer moram, ne smem da ih diram, a i da smem glupo mi je da diram klince od 18-19 godina, zato samo prođem pored njih kao što to čine i svi ostali, verovatno će jednoga dana prestati sa tim kada vide da ih svi ostali ignorišu.
А шта ће ти "Versaće kaput" на факсу?Eh, evo ovako, odlučio sam da konačno učinim nešto dobro za sebe i završim fakultet, sve je prošlo dobro, položio prijemni, upao na budžet, bla bla...
E sad, užasno počinju da me smaraju klinci sa kojima idem na fax. Inače imam 26 godina i naravno ponašam se, odevam i pričam potpuno drugačije od njih. Ne mogu da kažem da imam nekih problema, klinci ćute kada prolazim pored njih, ali kada prođem iza leđa mi dobacuju razne debilne gluposti.
Npr, danas sam nosio kožni Versaće kaput i čuo dobacivanja: "Uuuuuu, yebo te, Matrix." i slično.
[Ne_Vazim_Se];15718174:Pa ne morash da ih dirash da ne bi trpeo...
Odgovori rechima za pochetak, i to je sasvim dovoljno vecini da shvate kako i shta... e ako posle neko bude bash veoma drzak... prebijesh ga lepo ispred faksa... u pekari... ispred kuce... itd...
@Bratislav_90, ne znam stvarno da li kod nas ima da se kupi Versace kožni kaput, ja sam moj dobio od prijatelja koji ga je doneo iz Italije, a poklonio mi ga je jer sam učinio nešto jako bitno za njega, ali to je neka druga priča. Ti nemaš nikakvog prava da mene nazivaš seoskom budalom, niti znaš mene, niti si video taj kaput, niti si video mene u tom kaputu pa da kažeš da izgledam i ponašam se kao seoska budala. Mogao bih i ja tebe da ponižavam, ali stvarno ne želim da komuniciram na tom nivou.
Poenta je da bi ti klinci komentarisali mene da sam obukao nešto najobičnije, ali pošto vidim da su se mnogi uhvatili za taj kaput trebam da vam kažem da taj kaput izgleda savim obično, ništa posebno, a tek kada se pogleda etiketa unutra može da se vidi natpis Versace, ja sam vama ovde rekao da je u pitanju Versace kaput da biste znali da nisam obukao neku skajanu glupost sa buvljaka. Oni ne znaju da je kaput markiran.
@u visinama, da, dobro si primetio i moram da priznam da se ne osećam dobro što sam tek sada upisao fakultet, pre nisam mogao iz finansijskih razloga, ali sada mogu i hoću. Osećam se glupo što sa klincima idem na fakultet, ali bolje ikad nego nikad.
Definitivno sam doneo odluku da ih samo ignorišem, nisu vredni moje pažnje ni mojih živaca.
Eh, evo ovako, odlučio sam da konačno učinim nešto dobro za sebe i završim fakultet, sve je prošlo dobro, položio prijemni, upao na budžet, bla bla...
kada se prema ljudima odnosis sa stavom osobe vise vrijednosti,Eh, evo ovako, odlučio sam da konačno učinim nešto dobro za sebe i završim fakultet, sve je prošlo dobro, položio prijemni, upao na budžet, bla bla...