- Poruka
- 4.490
hebi ga...kako kome...ja se za 15 min ne bi ni skidala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hebi ga...kako kome...ja se za 15 min ne bi ni skidala...
torbe obicno ne izgledaju dobro ako se prave unutar samo pola sata, cak ni one koje nemaju ukraseDa li vi verujete u te price? Ili torbanje koje traje pola sata? Ja kad bi torbao pola sata i ne bi svrsio umorio bi se skroz i onda ne bi znao kud sa kitom.
torbe obicno ne izgledaju dobro ako se prave unutar samo pola sata, cak ni one koje nemaju ukrase![]()
unsaie je uvijek unsaiemeni si se swidjala wishe kao unisale, nego owa ruzna dewojcica sa awatara![]()
unsaie je uvijek unsaie![]()
hwla ti za onu reputaciju za sliku btw (:
hwla ti za onu reputaciju za sliku btw (:
zasluzila je ^^hwla ti za onu reputaciju za sliku btw (:
ili djavolicaMozda ce zvucati cudno,ali meni nisu bas jasni neki musko-zenski profili pojedinih forumasa.Je'l je zensko,ili mozda musko ili i jedno i drugo?Djavo ce ga znati?
![]()
ahahah, znaci tako je shvatio postrec je o slici decko
rekla je zasluzila je i mislila je o slici![]()
rec je o slici decko
rekla je zasluzila je i mislila je o slici![]()
ahahah, znaci tako je shvatio poststeta sto si objasnio, bilo bi zabavno
ja glasam za oko sat vremena. min 45 min
moj najbolji sex ikada je bio sa covekom koji se bas lozio na mene...svaki put tacno sat i 15 min...posle sam ga zezala kad me nazove i pita jel mu nedostajem,a ja odgovorim--da,nedostaje mi nasih sat i 15 min...
on kaze---ne mogu da verujem da si merila vreme...
mislim se u sebi---kako necu...vidim nesto nije u redu...
...obozavam ga i dan danas...mislim da bi on uspeo da me nagovori na brak...al samo "mislim"...
hm.. da nisam to ja,,? moje licno iskustvo coveka 40tih: bez sat vremena ne vredi ga potezati jer svaka dama koja je imala imalo srece to ocekuje. apsolutna sreca bi se mogla meriti sa 2 sata efektivog seksa.