sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Da li vi verujete u te price? Ili torbanje koje traje pola sata? Ja kad bi torbao pola sata i ne bi svrsio umorio bi se skroz i onda ne bi znao kud sa kitom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vi verujete u te price? Ili torbanje koje traje pola sata? Ja kad bi torbao pola sata i ne bi svrsio umorio bi se skroz i onda ne bi znao kud sa kitom.
Ja sam uspevao po 15-20 minuta da se suzdrzavam,ali brate posle toga hoce "prijatelj" da mi pukne.Mislim da treba bas puno vezbe da si moglo od pola sata pa navise,mentalno covek mora da bude odlucan i da ga drzi u neizvesnosti.
Slazem se u potpunosti,bolje i svrsiti,obrishesh ga pa nastavish.Tu ne treba ici u krajnjost jer mogu da nastanu posledice.Naravno,treba pronaci neku zlatnu sredinu.
da budem iskren...Ja sam uspevao po 15-20 minuta da se suzdrzavam,ali brate posle toga hoce "prijatelj" da mi pukne.Mislim da treba bas puno vezbe da si moglo od pola sata pa navise,mentalno covek mora da bude odlucan i da ga drzi u neizvesnosti.
Ma prodje me zelja posle 10 minuta jer onda vise nije uzivanje nego je nocna mora jer me jajca pocnu da bole...da budem iskren...
ja nisan tako mentalno jak da bi ga sat vremena držo na kvačilo...
skepticizam je kocnica nauke i napretka
kakav upliv
Slazem se u potpunosti,bolje i svrsiti,obrishesh ga pa nastavish.
Falio si krstiJel o zavesu...