Sad me jos nesto nesto tj.puno toga interesuje

..stence ce biti izjutra samo,jer radim,pa me zanima da li su novine dovoljne kao.mjesto obavljanja nuzde,koju hranu da mu dajem,kolicinu,i koliko puta dnevno..po citanju foruma skontala sam da odgoj i ne moze zapoceti prije 7 mjeseca,jer su do tada bebe,al da ucimo dozivanje po imenu i naredbu dodji...kaznica su smotame novine po guzi i obavezno NE

,a nagtade verbalne pohvale,mazenje i slatkis
Kupuj neku kvalitetniju hranu za stence, na samom pakovanju vec stoji kolicina, kada i kako, uglavnom je tako da se stene hrani 3 x dnevno, u granule stavi i kasicicu neke
supice, mozda i kasicicu neke pastete, ali je u principu tako da tebe samo stene nauci kako da ga hranis, ne ti njega.
Pravo da ti kazem ja bih, da sam na tvom mestu, ipak barem prvu nedelju uzela neki odmor, slobodne dane, vezbala malo s njim da ostaje samo jer ce inace
to za njega biti strasan shok. Dodje kod tebe,a ti vec sutradan ujutru odlazis.
Odgoj pocinje odmah, kakvih 7 meseci, onda je za sve kasno.
Bigl je malo tvrdoglav ( neki i malo vise), ali je zato mio, dobrocudan, ne ume ni da rezi ni da se ljuti

Bigl je lovacki pas, voli " zov divljine"
Moj ti je savet da odmah pocnes sa " dresurom. Po meni je najvaznije od svega da ga sto pre naucis da legne ( valjda je to komanda "mesto"), da se sakrijes
i da on ne sme da ustane dok ga ne pozoves, onda ga pocastis necim
Psi su jako ciste zivotinje, ako kaki tamo gde ne treba znaci da protestvuje.
U svakom slucaju gledaj da ne bude duze od 4 sati sam.
Moj j sadasnji koli sa 10 meseci vec polozio onaj osnovni ispit, prema tome gledaj da gvozdje kujes dok je vruce.
Slobodno pitaj za sve. Ja sam specijalista za odgajanje stenaca
@Mimi
Upustila sam se malo u avanturu jer je moj matorac i ziv i zdrav, kako stvari stoje bice to jos godinu dana, ali me nervira sto je mator ( a i ja polako matorim)
pa nece da trci, dugo hoda, nista ga vise ne zanima pa bih ja dok sam jos"mocna" da se bavim i uzivam sa stenetom i mladim psom.
Mozda je bilo pametnije da sam nasla mladog ljubavnika

, ali ipak vise volim pse.
Htela sam devojcicu, ali su svi pomamili za devojcicama, a zanimljivo je da u leglima ima samo 20% devojcica, mogla sam jednu da uzmem, al nesto nije
bila bas" izgledna", kao ruzno pache pa mi je opet zapao decak. Nije tako lep kao ovaj moj Otelo, ali ce zato dobiti najlepse ime ( kod mene samo
Sekspir ima prodju) pa ce biti Romeo