Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
U Pančewu nema krstarice? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U Pančewu nema krstarice?![]()
Kako je zvocalo obazriva.
, slobodno kazi " koja je debela i ruzna".sta , to svi znamo

Oženi me ggolube ssmoru najzad sam te primetila![]()
![]()

M, meni je tad uglavnom počeo da se menja faks lifePa ima, ali sam bio napolju uglawnom ^_^. Pancewo je mnogo bolje nego BG
A sled wikend idem kod dewojke jee, tako da ni tada me nece biti ^_^
a one tamo mi pocinje faks khm, to cemo jos wideti kakaw ce tada biti 4um life![]()

Pa dobro neću
Molim te da mi se ne obraćaš, OK?
![]()
samo nemoj da plačeš 
kosovar ovde sve samci,naso si u kojoj ces se crkvi moliti haha![]()
Naravno da je Pancevo bolje, ima pijaca sa svetskim brendovima da se bratza opremi, i svez vazduh, za posle teretane
Pa brate jesu došli na pravo mesto?Owo je tacno, ali imas izuzetaka. Ai nisu swi oduwek i zauwek samci, nego se menja
ja duboko werujem da cak i najgori odawde, ne bih da ih imenujem sada, ali da cak i oni su mozda imali wezu dwe, iako lupetaju uglawnom.
kosovar ovde sve samci,naso si u kojoj ces se crkvi moliti haha
mogu te nauciti kako da onanises

Pa brate jesu došli na pravo mesto?![]()

Jeste, ali ima puno zagorelih tetaka sa veeelikim dušama![]()
to je jako depresiwno swesti sebe na taj rank zar ne?
To je ono kada swe drugo propadne, pa tek onda dozwoliti sebi takwo ultimatiwno propadanje
Bolje je ici ka wrhu, radije nego ici ka dnu- moj staw

Potpuno si u pravu bwaco. Ali nije li valjda očigledno da je baš depresivan momak i došao na ovo depresivno mesto da svrsta sebe u taj i takav rang![]()
Owo je tacno, ali imas izuzetaka. Ai nisu swi oduwek i zauwek samci, nego se menja
ja duboko werujem da cak i najgori odawde, ne bih da ih imenujem sada, ali da cak i oni su mozda imali wezu dwe, iako lupetaju uglawnom.
Mogu i tebi da dam jedan kratak kurs onanije.....mislim kad si već tu![]()

Najbolje je da stavis oglas na pdf Poznanstva, pa ako se neka prepozna u tvom opisu, javice ti se...Kako naci Devojku koja nije; isfolirana,koja veruje u Ljubav?...
Devojku koja zeli ozbiljnog i lepog decka...
Devojku koja je samo jedna obicna devojka?...
Devojku kojoj nije problem da upozna nekog sa ovog Foruma jel iako je ovo svet Vurtuale ja verujem da jos ima dobrih osoba.
I jos nesto, Devojku kojoj nisu problem godine da li je starija ili je mladja i obrnuto,
Sve u svemu Ok Devojku.
P.S.
ovo nije oglas samo pitanje i provera da li jos uvek ima takve devojke i takvih osoba.

Kako naci Devojku koja nije; isfolirana,koja veruje u Ljubav?...
Devojku koja zeli ozbiljnog i lepog decka...
Devojku koja je samo jedna obicna devojka?...
Devojku kojoj nije problem da upozna nekog sa ovog Foruma jel iako je ovo svet Vurtuale ja verujem da jos ima dobrih osoba.
I jos nesto, Devojku kojoj nisu problem godine da li je starija ili je mladja i obrnuto,
Sve u svemu Ok Devojku.
P.S.
ovo nije oglas samo pitanje i provera da li jos uvek ima takve devojke i takvih osoba.