Kako naci Devojku ?

da ponovim da ovo nije Oglas ali bih zeleo da upoznam takvu devojku ako postoji, zasto da ne.
E ovako, dogovori se sa Sinketom, on se ionako žali da sve devojke hoće vezu, a ti se izgleda zlopatiš što bi samo da te iskoriste za seks. Nego, lepo se zamenite. I probajte odeću da zamenite, obuću, i poučite jedan drugog kako da se (ne) ponašate i tako... nadam se da sam pomogla nema na čemu :)

xexexe da nisi toliko isfolirana mozda bi i bila ok ali... necu da komentarisem.. ko je pametan shvatice

Zapravo, pokušala je da ti kaže kako ne praviš pitanje s kim ćeš se smuvati što je površno i poglu. Znaš ono - pročito si pola posta a u nekom prethodnom je čak ukazala na to da dobro izgleda i odma si se primio, missim, to ti bilo dosta. A ovamo duša ovo ono :neutral:

A devojke, iako glupe, imaju taj neki osećaj za površnost..... bem li ga što, kad su to uglavnom sve alfe :think:

give it all u got! U can be the very best.
Give it ur best shot!
Izdadji napolje, i kreni da grindujes dewojke. swaki dan nowi pokusaj. I jednog dana ces uspeti da nadjes dewojku, mada werowatno nece bas biti ono sto si ocekiwao :D.
Tako da ces morati da posle par godina radikalno menjas stwari :D. ali go for it!

Kako naci Devojkukoja veruje u Ljubav?...
Devojku koja zeli ozbiljnog decka...
Devojku koja je samo jedna obicna devojka?... .
Pa evo ja z:shock:
ja verujem da jos ima dobrih osoba.
Opet ja.:cool:
ovo nije oglas samo pitanje i provera da li jos uvek ima takve devojke i takvih osoba
Naravno da nije.

A da te pitam da li bi imao vezu sa ribom koja nije neka naročita lepota a zna da ceni i razume to što nemaš love i da joj u opšte nije važno,:

Kako je zvocalo obazriva.
, slobodno kazi " koja je debela i ruzna".sta , to svi znamo

Back