Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.784
da ponovim da ovo nije Oglas ali bih zeleo da upoznam takvu devojku ako postoji, zasto da ne.
Jao, kako patetično zvučiš.
Izadji iz kuće, prošetaj malo, upoznaj se sa svakom slobodnom, jedna će se upecati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ponovim da ovo nije Oglas ali bih zeleo da upoznam takvu devojku ako postoji, zasto da ne.

Pa nisam ni rekla da sam ružna nego neuglednanaš ono, farmerke, sokne i iznošene ravne cipele i neizostavna kosa na licu i pogrbljen hod
![]()

E ovako, dogovori se sa Sinketom, on se ionako žali da sve devojke hoće vezu, a ti se izgleda zlopatiš što bi samo da te iskoriste za seks. Nego, lepo se zamenite. I probajte odeću da zamenite, obuću, i poučite jedan drugog kako da se (ne) ponašate i tako... nadam se da sam pomogla nema na čemuda ponovim da ovo nije Oglas ali bih zeleo da upoznam takvu devojku ako postoji, zasto da ne.

Izadji iz kuće, prošetaj malo, upoznaj se sa svakom slobodnom, jedna će se upecati![]()

Izadji iz kuće, prošetaj malo, upoznaj se sa svakom slobodnom, jedna će se upecati![]()

ljubi ga majka tako pametnog !![]()

Važno je da imaš dušu![]()
al šta ću kad dušu danas niko ne ceni, oni to svi ovako deklarativno, a da JK sedne pored nas dvoje samo bi ust'o i reko 
Pa to sam i htela da mu kažem onim postom, ali vidim da čak nije do kraja ni pročitao, već hoće da me upozna na ulici?!......Površnost.......to je problem...........
![]()

Joj naaaaamal šta ću kad dušu danas niko ne ceni, oni to svi ovako deklarativno, a da JK sedne pored nas dvoje samo bi ust'o i reko
![]()
Pa to sam i htela da mu kažem onim postom, ali vidim da čak nije do kraja ni pročitao, već hoće da me upozna na ulici?!......Površnost.......to je problem...........
![]()
Prestala je da me ljubi, od kad sam prestao da se brijem![]()

Opet mu nešto zamerate za avataršta je sujeta
![]()

Aj da se opet uozbiljim...da ponovim da ovo nije Oglas ali bih zeleo da upoznam takvu devojku ako postoji, zasto da ne.

xexexe da nisi toliko isfolirana mozda bi i bila ok ali... necu da komentarisem.. ko je pametan shvatice

xexexe da nisi toliko isfolirana mozda bi i bila ok ali... necu da komentarisem.. ko je pametan shvatice

Opet mu nešto zamerate za avataršta je sujeta
![]()
nema bolje guze na forumu
...
Aj da se opet uozbiljim...
Skoro svaka je takva, ali ne prema svakom. Kad nadješ onu za koju si pravi, videćeš kako će da od kučke metamorfozira u umiljatu macu.
I od sad ozbiljne teme stavljaj na ozbiljni deo LJiSa!![]()
Što avatar ti jenema bolje guze na forumu
...
![]()
Gde si Brato, care, nedostajao si nam da uneseš malo šarenila u ovaj sivi 4um!
Pa evo jaKako naci Devojkukoja veruje u Ljubav?...
Devojku koja zeli ozbiljnog decka...
Devojku koja je samo jedna obicna devojka?... .

Opet ja.ja verujem da jos ima dobrih osoba.

Naravno da nije.ovo nije oglas samo pitanje i provera da li jos uvek ima takve devojke i takvih osoba
A da te pitam da li bi imao vezu sa ribom koja nije neka naročita lepota a zna da ceni i razume to što nemaš love i da joj u opšte nije važno,: