Kako naci Devojku ?

Potpuno si u pravu bwaco. Ali nije li valjda očigledno da je baš depresivan momak i došao na ovo depresivno mesto da svrsta sebe u taj i takav rang :(

Pa post mu jeste jadan, ali ja sam mu dao nacin kako da se popne, ewo mu i pesma ohrabrenja.
Kosovo owo je samo za tebe

Everybody wants to be master!
Everybody wants show their skills!
Everybody wants to get there faster!
Make their way to the top of the hill!

Each time! You try!
Gonna get! Just a little better!
Each day! You climb!
One more step, up the ladder!

It's a whole new world we live!
Do-do-do, Do, Do-do-do!
It's a whole new way to see!
Do-do-do, Do, Do-do-do!
It's a whole new place!
With a brand new attitude!
But you still gotta CATCH'EM ALL!
Be the best that you can be!

Giv'it all! You've got!
You can be the very best ever!
Take your! Best shot!
What you've learn will come together!

Owo je tacno, ali imas izuzetaka. Ai nisu swi oduwek i zauwek samci, nego se menja
ja duboko werujem da cak i najgori odawde, ne bih da ih imenujem sada, ali da cak i oni su mozda imali wezu dwe, iako lupetaju uglawnom.

haha,veze ti nisu ni videli :D
malo jebacine i nesto psihicke karacine,veza haha :D

Mogu i tebi da dam jedan kratak kurs onanije.....mislim kad si već tu:zper:

haha,mozes ti da mi das malo onanisanja :D
hajde,onanisi me haha :D

Cini mi se da nije problem u kolima, kinti i sl. problem je sto ljudi ne zele da slusaju u pravom smislu sagovornika, sto ne zele da se otvore, sto su sebicni, tvrdoglavi, sto ne veruju u iskrenost, ljubav, postovanje i poverenje...
Isfolirani su...prave se da su nesto sto nisu da bi drugima ugodili i sakrili svoju isfrustriranost i nezadovoljstvo... dvolicni su, prave se kako su otvoreni i sirokih svatanja a cim dodje do ozbiljnijeg koflikta zasijaju u pravom svetlu i pokazu svoje pravo lice...

I kad u takvom stanju udjes u vezu, ne mozes ni ocekivati da ce veza biti zdrava i trajati....
Znaci svako mora da rascisti sa sobom...kakav je zaista, sta zeli koliko je spreman i moze da ponudi voljenom bicu... verujem da svako moze da nadje ljubav ako se pomiri sa sobom...:heart:

Sve ostalo su izgovori i cisto naklapanje!

Kako naci Devojku koja nije; isfolirana,koja veruje u Ljubav?...
Devojku koja zeli ozbiljnog i lepog decka...
Devojku koja je samo jedna obicna devojka?...
Devojku kojoj nije problem da upozna nekog sa ovog Foruma jel iako je ovo svet Vurtuale ja verujem da jos ima dobrih osoba.
I jos nesto, Devojku kojoj nisu problem godine da li je starija ili je mladja i obrnuto,

Sve u svemu Ok Devojku.

P.S.

ovo nije oglas samo pitanje i provera da li jos uvek ima takve devojke i takvih osoba.
Najbolje je da stavis oglas na pdf Poznanstva, pa ako se neka prepozna u tvom opisu, javice ti se... ;)

Najace ribe sam vido u nekim bzvz ustanovama u koje udjem jednom u 10 god..nekako se tu uvek sretnu pogledi i nema mesta za foliranje..kao treba ti neka informacija..sad se vade pasosi i nevidjene su guzve..onako je navatas na foru kad je vec prolupala od cekanja:per:

Kako naci Devojku koja nije; isfolirana,koja veruje u Ljubav?...
Devojku koja zeli ozbiljnog i lepog decka...
Devojku koja je samo jedna obicna devojka?...
Devojku kojoj nije problem da upozna nekog sa ovog Foruma jel iako je ovo svet Vurtuale ja verujem da jos ima dobrih osoba.
I jos nesto, Devojku kojoj nisu problem godine da li je starija ili je mladja i obrnuto,

Sve u svemu Ok Devojku.

P.S.

ovo nije oglas samo pitanje i provera da li jos uvek ima takve devojke i takvih osoba.

Ima, ali evo, ja sam nasla decka, tako da ces morati da trazis dalje. :)

Back