Kako muškarac podnosi poraze u zivotu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lije suze i brise ih maramicom ili pije pivo i jede cevape ili ga zabole za poraz
ili ceka sta ce biti sledece ili uz osmeh i nadu za bolje sutra, ili nesto sasvim drugo

Plačem kad niko ne vidi,bežim u samoću,izbegavam ljude,pišem tužne pesme,al kad me neko slučajno i vidi,držim osmeh na licu i šalim se ko nikada do tada...

Poslednja izmena:
Lije suze i brise ih maramicom ili pije pivo i jede cevape ili ga zabole za poraz
ili ceka sta ce biti sledece ili uz osmeh i nadu za bolje sutra, ili nesto sasvim drugo

Nađem neku zanimaciju da me preokupira i skrene misli...krenem u teretanu ili da trčim,odem na masažu,otputujem negde... Možda neki lexilijum u procesu popijem,ili se napijem ako je nešto emotivno bilo u pitanju ali nema mnogo osvrtanja unazad kod mene i bespotrebne dramatizacije.

I%20Don%E2%80%99t%20Know-resized-600.jpg

Искрен да будем, прво се сморим, бесним у себи, то траје пола сата-сат док не налетим на неког, па ми се онда расположеније промени. Мада споља расположеније је скоро увек исто, сем кад се смејем, пошто имам понекад строгу фацу иако сам потпуно миран и опуштен, мада обично имам озбиљан поглед па се не зна шта се крије испод њега.
Најбољи лек за то очајавање, тугу, депресију, излазак међу људе и захебанција. Обично се ту може наћи још смртника и бедника који су пали и доживели поразе у животу. Људи обично се повуку и себе и кажу да су најгори, да су дотакли дно дна, иако не мора значити да је то истина, већ да су можда близу, тек изнад дна од дна.

Back