bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 29.263
Ja ne mislim tako.Западна култура је овде донела само зло.
Pogresna politika ove nesrecne zemlje je donela ljudima ovde zlo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mislim tako.Западна култура је овде донела само зло.
Neka, patiću se.Ti si žena Zmaj.
Sad samo zamisli da dok ti radiš to, tvoj muž kosi travnjak a ti mu posle donosiš ladno pivo
Poznato i onda kazes da si se osamostalila,pa na sta li ,na daljinski i karticuKažem ti, izlet, 4 x godišnje i to u strahu od krpelja, zmija, nevremena i udara groma, zagorjelog roštilja, prljave rijeke, tvrde zemlje....
Vrednim radom i uz pomoć roditelja.
Svi zaista uspešni ljudi pomažu svojoj deci i svojim roditeljima.
Ja ne mislim tako.
Pusti te priče. Vi ste muškarci precijenjeni. Znam sve da radim, mnoge stvari i bolje od muškaraca.Poznato i onda kazes da si se osamostalila,pa na sta li ,na daljinski i karticu
Xaxaxa good 4 uPusti te priče. Vi ste muškarci precijenjeni. Znam sve da radim, mnoge stvari i bolje od muškaraca.
Sve kućne popravke, uključujući krećenje, farbanje, košenje trave, cijepanje drva, popravak veš mašine, zamjena osigurača, brave, ma sve...
Istina je negde na sredini.Ja ne mislim tako.
To meni ne moras govoriti. Sve sto pisem pisem iz svog iskustva.Istina je negde na sredini.
Mi jesmo zapadna kultura.
Politika ove zemlje je uslovljena borbom za opstanak.
Odosmo mi daleko od teme.
Osamostali se svako kome padne sleme na teme.
Što bi rekao jedan moj drug, nisi gazda dok ne kupujem so.
Osamostaliti se ne znači život u stanu.
Osamostale se oni što odu u vojsku, na brod.
Osamostaljenje je sposobnost i spremnost da živiš bez tuđe pomoći.
Viši stepen je kad pored toga imaš snage i sposobnosti da pomogneš bližnjima.
Neka, patiću se.![]()
Ovo joj je drugi minus...Ни “Жују” не би донела?!?
Mogu da se razmnožavaju, ali ne mogu normalno da žive.Значи мањини је дозвољено да се размножава и нормално живи?!
Али да ради у туђој земљи..
Pusti te priče. Vi ste muškarci precijenjeni. Znam sve da radim, mnoge stvari i bolje od muškaraca.
Sve kućne popravke, uključujući krećenje, farbanje, košenje trave, cijepanje drva, popravak veš mašine, zamjena osigurača, brave, ma sve...
Mislim, znam, ali neću. Uvijek uhvatim neku budalu mušku da to odradi. Širok osmjeh, malo laskanja i pita sam šta još treba. I to sve skoro besplatno. Dobro, kafa i rakijica.![]()
Infostan je objedinjena naplata: struja, voda, komunalije, grejanje... i on je ladno uporedio sve zajedno sa jednim računom :/Prvi put čujem da postoje dvije tarife: jedna za selo, druga za grad?![]()
Momci. Ja sam zaposlena. Radim od 7, 00 - 15, 00. Dođem kući, ručak, veš unesi, iznesi, suđe, peglanje, tuširanje i u komi sam. Vikend, sve to pojačano + dvorište, tavan (tamo sušim veš kada je kiša, pa mora biti konstantno čist) i opet nađem malo vremena za forum![]()
Mogu da se razmnožavaju, ali ne mogu normalno da žive.![]()
Moja baba je bila 14.Mogu da se razmnožavaju, ali ne mogu normalno da žive.![]()
Zaradices i vratiti se ako budes to zeleo.Daj mi identicne radne uslove i platu gde cu imati istu kuovnu moc i ja se odmah vracam
Istina je negde na sredini.
Mi jesmo zapadna kultura.
Politika ove zemlje je uslovljena borbom za opstanak.
Odosmo mi daleko od teme.
Osamostali se svako kome padne sleme na teme.
Što bi rekao jedan moj drug, nisi gazda dok ne kupuješ so.
Osamostaliti se ne znači život u stanu.
Osamostale se oni što odu u vojsku, na brod.
Osamostaljenje je sposobnost i spremnost da živiš bez tuđe pomoći.
Viši stepen je kad pored toga imaš snage i sposobnosti da pomogneš bližnjima.
Ceo svet je mešavina.Али ми свакако нисмо ни западна ни источна култура.Мешавина смо истих.
Daj mi identicne radne uslove i platu gde cu imati istu kuovnu moc i ja se odmah vracam.
.
Zaradices i vratiti se ako budes to zeleo.
То мора бити један од првих задатака нових власти.
Moja baba je bila 14.
Ženina baba 8.
Nisu imale frižider ni tv