xdrki
Zainteresovan član
- Poruka
- 235
mislim ulaženje u abnormalne kredite, jel to jedini način bilo gde u svetu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na selu pod istim krovom zive 3-4 generacije a decu osposobe pre skole da radeapsolutno se slažem, zato sam i rekao moramo li da težimo tome
Ti to meni nešto Đole?Pazi kad necu da polemisem s takvima
To je danas rijetkost i nije bilo lako živjeti tako pod budnim okom više ljudi i žena. Pusti to, bilo je ovako, onako. Više nije i neće biti.Na selu pod istim krovom zive 3-4 generacije a decu osposobe pre skole da rade
Necu da trosim reci na povsno urusavanje porodiceTi to meni nešto Đole?
Ovo je forum - znaš značenje tog pojma?
Šta je za tebe urušavanje porodice? Da osamostališ svoju decu?Necu da trosim reci na povsno urusavanje porodice
Ne nije ok postati rob potrosackog drustvaTo je danas rijetkost i nije bilo lako živjeti tako pod budnim okom više ljudi i žena. Pusti to, bilo je ovako, onako. Više nije i neće biti.
Krediti su ok, ako je plata prilagođena uslovima življenja i ako je ponuda za posao bolja.
Poštoji još nešto, što nije nimalo zanemarljivo. Štednja. Mi ne znamo da štedimo. Kada čujemo riječ štednja odmah pomislimo na oskudicu i loš život. Ne mora da bude tako. Svako može da štedi i ostvari cilj, nekada brže, nekada sporije.
Osamostalim ih na njivi pod istim krovom pre nego ti platis svojoj 3 faxaŠta je za tebe urušavanje porodice? Da osamostališ svoju decu?
Ali ne živimo svi na selu i imamo prostrane kuće, placeve gde možemo da podignemo još po neku kuću... Kada ti dete odraste i želi svoj krov nad glavom ti tu kao roditelj treba da ga podržiš.Ne nije ok postati rob potrosackog drustva
Da, to je divno Đole kada imaš svoju njivu.Osamostalim ih na njivi pod istim krovom pre nego ti platis svojoj 3 faxa
Ne.Ali ne živimo svi na selu i imamo prostrane kuće, placeve gde možemo da podignemo još po neku kuću... Kada ti dete odraste i želi svoj krov nad glavom ti tu kao roditelj treba da ga podržiš.
Ako ti se ne posreći u životu, u smislu značajnijeg nasljedstva, dobitka pomoću igara na sreću ili ko zna na koji način, ti si svakako rob.Ne nije ok postati rob potrosackog drustva
Nego šta? Da ga ubediš da je život pod istim krovom sa mamom i tatom u 50-70 kvadrata najbolje za njega? Pa kada stvori porodicu da svi živimo zajedno?
Zato sam prodao stanNego šta? Da ga ubediš da je život pod istim krovom sa mamom i tatom u 50-70 kvadrata najbolje za njega? Pa kada stvori porodicu da svi živimo zajedno?
I samostalan si i imaš svoju njivu?Zato sam prodao stan
Pa jbg sa istomišljenicima ne može da se polemiše.Pazi kad necu da polemisem s takvima
Naravno.Naravno da cu uvek biti tu ako sam svom detetu potrebna, ali nece I nije pod staklenim zvonom.
Seoska domacinstva su trend svuda u svetu,kad su glupi ljudi pa sami ne kapiraju da je grad robija,pre bih u sumi ziveo nego opet u stanu a da to zelim deciAko ti se ne posreći u životu, u smislu značajnijeg nasljedstva, dobitka pomoću igara na sreću ili ko zna na koji način, ti si svakako rob.
Svi smo robovi, jer se uvijek bojim nadređenog, posla, kritike okoline, rizika, neuspjeha, svega...Tek sa značajnom sumom novca ili nekretnina postaješ djelimično slobodan čovjek, žena, i to samo djelimično.
Svi smo osamostaljenja i svi imamo svoje prihode i zasebne stambene jedinice.
To je privilegija. Jedno je kada imaš izbor, a šta kada ga nemaš?Seoska domacinstva su trend svuda u svetu,kad su glupi ljudi pa sami ne kapiraju da je grad robija,pre bih u sumi ziveo nego opet u stanu a da to zelim deci
To je jedina ispravna odluka i za mene i za drzanje dece van drustva sto je duze moguceI samostalan si i imaš svoju njivu?
Ukoliko je tako onda ti je to dobra odluka.
Pravo pitanje! Tu smo mi da ih pomognemo dok ne stanu na svoje noge. Nisu samo finansije u pitanju već i sve ostalo što ide uz to....lako se mladi osamostale ali,
kako ce osamostaljeni...
Skroz pogrešno. Ostariš i iz stana ili kuće u urbanoj sredini ti se sa babom seliš na salaš!!!!Pa jbg sa istomišljenicima ne može da se polemiše.
Ovde je polazna pretpostavka da neko nije samostalan ako živi sa porodicom na istoj adresi.
Moje sadašnje gazdinstvo je do skoro imalo četiri generacije, a nadamo se uskoro da će ponovo da bude tako.
Svi smo osamostaljenja i svi imamo svoje prihode i zasebne stambene jedinice.
To da moja deca plaćaju kiriju nekom pored par stotina kvadrata je nepotreban trošak.
Za koji andrak su mi deda i otac zidali kuće?
Niti su ih oni odneli na onaj svet, niti ću ja.
Uskoro deci predajem ključeve od kuće, a baba i ja se selimo na salaš, ako Bog da .
Kao što su naši stari pre nas.
Deca znaju da svoju buduću decu uvek mogu da ostave kod nas na ceo dan koliko god dana bude potrebno.
Znaju i da ćemo napuniti zamrzivače i pušnice.
Evo upravo sam na tubi u potrazi za idejama za bazenče da imaju dečica da se rashlade kad upeče.
Svi samostalni, a svi u mogućnosti da imaju oslonac.
Dete mora da se socijalizuje. Jedno je držati ga van lošeg društva, a drugo van društva uopšte.To je jedina ispravna odluka i za mene i za drzanje dece van drustva sto je duze moguce