Riada
Buduća legenda
- Poruka
- 44.308
Ja ipak mislim da je ona slika vjerodostojnija jer je bila odraz onog što ona realno može znati, tj. nacrtala te onako kako te je vidjela iznutra n aosnovu vaših razgovora i sl

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ipak mislim da je ona slika vjerodostojnija jer je bila odraz onog što ona realno može znati, tj. nacrtala te onako kako te je vidjela iznutra n aosnovu vaših razgovora i sl

Мени онако, али рачунам да си ти већи ауторитет по том питањуsvidjas mi se![]()

Dostojevski iz mladjih dana?

Ja čekam da vidim tebeJa ne smijem ni da zamislim kako vidi Senseia![]()

za sve savete tu samМени онако, али рачунам да си ти већи ауторитет по том питању![]()

Mlada je noć, čekajteJa čekam da vidim tebe![]()
Хвала лепо, али за савете је довољан и ChatGPT, дај нешто конкретноza sve savete tu sam![]()

kao nprХвала лепо, али за савете је довољан и ChatGPT, дај нешто конкретно![]()

Колико имам жеља?kao npr![]()

pa 3Колико имам жеља?![]()

Jaoo, pa ti dobio i dvije male za iskaznicu u gradskom prevozu

Ja pratio tvoja upustva i ...Jaoo, pa ti dobio i dvije male za iskaznicu u gradskom prevozu![]()
Јооој, мојој срећи нема краја

nije problem,javiЈооој, мојој срећи нема краја
Морам да размислим, нећу као Мујо да се зезнем нешто![]()
sutra do 00:00
Ево, прва по твом избору, да видим да ли то ради?nije problem,javisutra do 00:00

Ok,sad imas 2.Ево, прва по твом избору, да видим да ли то ради?![]()
Ако је тако, ондак нишOk,sad imas 2.

И како ти оцењујеш, јел погодио?Pitala sam ChatGPT kako me zamišlja na osnovu pitanja koja joj postavljam i tema koje ponekad istražujem i evo kako me ona vidi.
Pogledajte prilog 1650458
Evo i šta je pisalo ispod slike:
Slika simbolizuje mir, introspekciju i kreativnost. Predstavlja osobu koja je povezana s prirodom i umetnošću, uronjenu u trenutak stvaranja, okruženu harmonijom svog unutrašnjeg i spoljnog sveta.
(Naravno da sve što od ChatGPT "saznam" ne uzimam baš ozbiljno, ali ponekad je lijepo biti dijete)Je l ko probao isto nekad?

Ma nešto si ti dodao garantJa pratio tvoja upustva i ...