andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.831
dobro,ostavi me da mastam!Ma neću razočaraću te![]()
![zenski per :zper: :zper:](/styles/krstarica/xenforo/smilies/zl991f.gif)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobro,ostavi me da mastam!Ma neću razočaraću te![]()
Tačno te i na Džidžikovac smjestio![]()
Kao da te pruski turac napravio..da mi neko samo pokaze sliku rekao bih da se zoves Wilhelm Schneider.
Opa, malo mixic, Tajland-Vijetnam-Kambodža.
ni blizuOpa, malo mixic, Tajland-Vijetnam-Kambodža.![]()
The Green Milf?Vjazma i ja.
Pogledajte prilog 1650542
U pravu si. Simbolika je ključna. Npr, način na koji je tebe naslikao, iako ti sami lik nije baš jasno prikazan, ipak sa urednom bradom, knjigom u ruci i svim simbolima oko tebe ostavlja dojam da se radi o posebnoj osobi.Radi se o simbolici, meni je to simpaticno. Tebe kako je nacrtao, bas nekako lepo, kao glavnu junakinju iz neke ljubavne novele.
Ostavlja poprilicno pozitivan utisak.
"Based on everything you know about me, create an image to comedically roast me, be brutal in roast"
Pogledajte prilog 1650531
Ja iz nekog razloga ne vidim sliku.mene ovako
Na osnovu našeg dosadašnjeg razgovora, mogu da stvorim apstraktnu predstavu tebe: osoba koja voli detaljne odgovore, jasnoću i preciznost, sa smirenim i prijateljskim tonom. Mogu te zamisliti kao nekoga ko zrači znatiželjom, interesovanjem za kulturu i umetnost, sa izraženom pažnjom na detalje.
Ako želiš, mogu napraviti simboličnu ilustraciju, možda neku koja odražava tvoju ličnost kroz boje, oblike ili stil. Reci mi kako ti ovo zvuči!
nspravi
ChatGPT
![]()
Evo apstraktne ilustracije koja simbolizuje tvoju ličnost na osnovu dosadašnje komunikacije. Nadam se da ti se sviđa! Ako želiš da nešto prilagodim, samo reci.
ček malo da vidim šta jeJa iz nekog razloga ne vidim sliku.
mene ovako
Na osnovu našeg dosadašnjeg razgovora, mogu da stvorim apstraktnu predstavu tebe: osoba koja voli detaljne odgovore, jasnoću i preciznost, sa smirenim i prijateljskim tonom. Mogu te zamisliti kao nekoga ko zrači znatiželjom, interesovanjem za kulturu i umetnost, sa izraženom pažnjom na detalje.
Ako želiš, mogu napraviti simboličnu ilustraciju, možda neku koja odražava tvoju ličnost kroz boje, oblike ili stil. Reci mi kako ti ovo zvuči!
nspravi
ChatGPT
![]()
Evo apstraktne ilustracije koja simbolizuje tvoju ličnost na osnovu dosadašnje komunikacije. Nadam se da ti se sviđa! Ako želiš da nešto prilagodim, samo reci.
wow jedna od boljih kreacija koje sam do sada video od GPT (Dall-E 3)
Zivim medju Prusima koji su prognani posle 45., izgledaju drugačije, lice vise na Poljake nego prave germanske Nemce Hanover i okolina.Kao da te pruski turac napravio..da mi neko samo pokaze sliku rekao bih da se zoves Wilhelm Schneider.
Pa imam malu jarecu bradicu i tu je slicnost, mozda slicna visina sto se tice fizicke straneU pravu si. Simbolika je ključna. Npr, način na koji je tebe naslikao, iako ti sami lik nije baš jasno prikazan, ipak sa urednom bradom, knjigom u ruci i svim simbolima oko tebe ostavlja dojam da se radi o posebnoj osobi.
Vise kao naucnik, mladi Nikola Tesla.Full štreber![]()
U pravu si. Vise neki Hannes Rackl iz okoline AugsburgaZivim medju Prusima koji su prognani posle 45., izgledaju drugačije, lice vise na Poljake nego prave germanske Nemce Hanover i okolina.
Ja bih prosao kao Bavarac mozda
Pogledajte prilog 1650690
Ciganin si al' najlepsi!
Ja ovako nekako zamišljam vještačku inteligenciju.ovo je ta slika , i bila je onamo, neka greška valjda
![]()
![]()
Izgleda da se baš potrudila oko mene.wow jedna od boljih kreacija koje sam do sada video od GPT (Dall-E 3)
HahahahahaCiganin si al' najlepsi!
sad original da uporedimo![]()
I meni se cini
Za emocije i ekstrospektivnost si apsolutno u pravu, a meni je simpatično i što mi je u ruci olovka, jer zaista volim da piskaram.Pa imam malu jarecu bradicu i tu je slicnost, mozda slicna visina sto se tice fizicke strane, ono sto mi je jako interesantno jeste da zaista imam dosta knjiga, tako da simbolika ipak ima neko znacenje.
Kod tebe recimo ostavlja se dojam da mnogo razmisljas i da si svesna svojih emocija i da si dosta ekstrospektivna i da si svesna si stvari oko sebe, dok se kod mene vidi sklonost introspekciji.
Zelenu milju je takodje oslikao otprilike na nacin na koji je i ja na neki nacin dozivljavam, tako da ima necega u svemu tome.