Banovic_Strahinja
Primećen član
- Poruka
- 711
Jako interesantno, ono sto se takodje vidi osim introspekcije da sam sklon apstraktnim razmisljanjima, mislim da jesam emotivan i empatican (iznenadila su me tolika srca)Za emocije i ekstrospektivnost si apsolutno u pravu, a meni je simpatično i što mi je u ruci olovka, jer zaista volim da piskaram.
A ja sam tebe doživjela i kao emotivnu i empatičnu osobu, s obzirom na raznorazne sumbole koji te okružuju, a upućuju na to.
Zelenu milju znam sa blogova i stvarno se doima sličnom.
- s druge strane iz tvojih poruka se tacno moze videti da si izbalanirana osoba i da dobro vidis stvari oko sebe i to sve razradis, ali ne previse- mislim da je to simbolika s olovkom to da primetis ali ne razbijas glavu o tome, mozda i jesi nekad vodila neki dnevnik (zurnalizovanje) ostavljas takav dojam, i iz poruka na ovoj temi i nacinu pisanja ostavljas jako pozitivan utisak, tako da te chatgpt dobro prikazao, moze se dosta toga zakljuciti o ljudima na osnovu pisanja, kako postavljaju pitanja itd, tako da i chatgpt i osobe koje citaju poruke mogu neke stvari zakljuciti, ali ni chatgpt ni ljudi ne mogu pogoditi izgled.