Kako me vidi ChatGPT

Objasnjenje je bilo dosta dobro, rekao bih
Opis slike:
Okruženje: Nalazite se u živopisnom okruženju koje izaziva razmišljanje, možda u udobnoj sobi ispunjenoj knjigama, laptopom i velikim prozorom koji gleda na prelep pejzaž.
Vaša poza: sedite udobno, sa privlačnim, zamišljenim izrazom lica.
Elementi:

Knjige i radovi: Okružuju vas, predstavljaju vašu intelektualnu radoznalost i ljubav prema učenju.
Oblačić za razgovor: Pluta u blizini, ispunjen različitim simbolima i ikonama koje predstavljaju vaša pitanja o temama kao što su ljubav, društvene norme, lični rast i filozofija.
Sat: Simbolizuje vašu svest o vrednosti vremena i tome kako je to dragocen, neobnovljiv resurs.
Svetle i tople boje: Da odražavaju vaše pristupačno i prijateljsko ponašanje.

Objasnjenje je bilo dosta dobro, rekao bih
Opis slike:
Okruženje: Nalazite se u živopisnom okruženju koje izaziva razmišljanje, možda u udobnoj sobi ispunjenoj knjigama, laptopom i velikim prozorom koji gleda na prelep pejzaž.
Vaša poza: sedite udobno, sa privlačnim, zamišljenim izrazom lica.
Elementi:

Knjige i radovi: Okružuju vas, predstavljaju vašu intelektualnu radoznalost i ljubav prema učenju.
Oblačić za razgovor: Pluta u blizini, ispunjen različitim simbolima i ikonama koje predstavljaju vaša pitanja o temama kao što su ljubav, društvene norme, lični rast i filozofija.
Sat: Simbolizuje vašu svest o vrednosti vremena i tome kako je to dragocen, neobnovljiv resurs.
Svetle i tople boje: Da odražavaju vaše pristupačno i prijateljsko ponašanje.
I meni su objašnjena donekle OK, pa i ambijent, ali slika totalno nigdje veze

"Based on everything you know about me, create an image to comedically roast me, be brutal in roast"

uuz.png

mene ovako
Na osnovu našeg dosadašnjeg razgovora, mogu da stvorim apstraktnu predstavu tebe: osoba koja voli detaljne odgovore, jasnoću i preciznost, sa smirenim i prijateljskim tonom. Mogu te zamisliti kao nekoga ko zrači znatiželjom, interesovanjem za kulturu i umetnost, sa izraženom pažnjom na detalje.
Ako želiš, mogu napraviti simboličnu ilustraciju, možda neku koja odražava tvoju ličnost kroz boje, oblike ili stil. Reci mi kako ti ovo zvuči!

nspravi

ChatGPT​

An abstract representation of a thoughtful and detail-oriented individual, depicted with a serene and friendly aura. The image features warm tones like blues and soft oranges, symbolizing curiosity and openness. The figure is seated in a reflective pose surrounded by elements of culture and art, such as books, musical notes, and soft brushstrokes in the background, blending modern and classical aesthetics. The style is ethereal and slightly impressionistic, capturing a sense of intellect and creativity.

Evo apstraktne ilustracije koja simbolizuje tvoju ličnost na osnovu dosadašnje komunikacije. Nadam se da ti se sviđa! Ako želiš da nešto prilagodim, samo reci.

Back