- Poruka
- 40.412
Pa pitao me da se opišem i ... pogledaj avatar ... nije daleko od onog pravogMa nešto si ti dodao garant
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pitao me da se opišem i ... pogledaj avatar ... nije daleko od onog pravogMa nešto si ti dodao garant
Da, vrlo sličan ambijentИ како ти оцењујеш, јел погодио?
Stvarno liči na avatar. Ali, nije štos u tome. Sigurno ga mrzilo da te on zamišlja, pa tražio instrukcijePa pitao me da se opišem i ... pogledaj avatar ... nije daleko od onog pravog
Mene je samo pitao da se opišem ono ukratko pošto to nema ...Stvarno liči na avatar. Ali, nije štos u tome. Sigurno ga mrzilo da te on zamišlja, pa tražio instrukcije
Stavio ti leće umjesto naočala
Pa nije baš toliko pametanStavio ti leće umjesto naočala
I meni su objašnjena donekle OK, pa i ambijent, ali slika totalno nigdje vezeObjasnjenje je bilo dosta dobro, rekao bih
Opis slike:
Okruženje: Nalazite se u živopisnom okruženju koje izaziva razmišljanje, možda u udobnoj sobi ispunjenoj knjigama, laptopom i velikim prozorom koji gleda na prelep pejzaž.
Vaša poza: sedite udobno, sa privlačnim, zamišljenim izrazom lica.
Elementi:
Knjige i radovi: Okružuju vas, predstavljaju vašu intelektualnu radoznalost i ljubav prema učenju.
Oblačić za razgovor: Pluta u blizini, ispunjen različitim simbolima i ikonama koje predstavljaju vaša pitanja o temama kao što su ljubav, društvene norme, lični rast i filozofija.
Sat: Simbolizuje vašu svest o vrednosti vremena i tome kako je to dragocen, neobnovljiv resurs.
Svetle i tople boje: Da odražavaju vaše pristupačno i prijateljsko ponašanje.
Могао је он да стави и твоју слику, али неће да те плашиI meni su objašnjena donekle OK, pa i ambijent, ali slika totalno nigdje veze
Radi se o simbolici, meni je to simpaticno. Tebe kako je nacrtao, bas nekako lepo, kao glavnu junakinju iz neke ljubavne novele.I meni su objašnjena donekle OK, pa i ambijent, ali slika totalno nigdje veze
Šta je to, ChatGPT pokušava da namesti da se ceo muški deo foruma zaljubi u tebe...
iebo bihVjazma i ja.
Pogledajte prilog 1650542
Svi ste lijepi
nacrtao me je po natalnoj kartiJa ipak mislim da je ona slika vjerodostojnija jer je bila odraz onog što ona realno može znati, tj. nacrtala te onako kako te je vidjela iznutra n aosnovu vaših razgovora i sl
Ma jok, čini ti se
sad original da uporedimo
Ma neću razočaraću tesad original da uporedimo