Kako ljudi uopšte ostaju u vezama?

Živeli !
1742223399581.gif
našije' ŽENA muževi,.. i našije' DECA očevi :kafa:
Tako je .... živeli muževi i naše dece oćevi koji udovoljavaju svojim ženama i majkama svoje dece
:bravo:

Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?

Pa stoga pitanje iz naslova.
Malo?
Da li trebaju procenti?
Tu sam slab
Otvori anketu?

Moraš da imaš dobar njuh za procenu - u koju vredi ulagati,.. One koje se najbolje brane su najzanimljivije (ta se najčešće i sebe plaši),.. to su ti one najskuplje,.. tu se najviše mučiš ali i najviše naplatiš posle,.. kad je smuvaš :kafa:

eee, tu je čekam,.. sve zamka do zamke,.. ono vodiš je oko stola,.. :rotf: ide maca oko tebe, pazi, da te,.. ne poebe,.. čuvaj mio rep..

gde breee, pa to čist merak za iskusne sladokusce,.. malo dok navežbaš iće će,.. pa možda ti i sad ovde vežbaš :per:

ondaa se lepo napiješ sa drugarima,.. budeš glavna faca među njima, pa ako si se još i kladio ihh,.. pa kralj..

ee, tu ti je najvažniji osmeh i da umeš da trepćeš pozitivno :flert: to moraa,.. ne smeš skrooz da se otkriješ,.. ono kao ti si i dalje nepročitana knjiga,.. mističan !

ee, to ti je već vrhunsko umeće
moraš prvo da naučiš da pošteno zabrljaš,.. pa se posle vadiš,..
koketiraš sa nekom (može i virtuelno) pa nekoj više lajkuješ,.. pa si kao zamišljen,..
a ona - ne zna šta se dešava,..
i ondak se situacija bitno menja..
Pa se ti vadiš (cveće, vino, ovo, ono) a njoj tek ondak sumnjivo,.. a ti i dalje uživaš u svojoj mističnosti,.. eto im ta njihova intuicija pa nek je uključe,..

pa zato je Bog muškarcima dao oba ušesa,.. jedno ti je input a ovo drugo output,.. samo moraš
Moraš da se prešteluješ,.. ništa ti to dobro ne radiš,.. mučiš se,.. ako te i žene žale, ugasio si ga brate.
Moraju da te žele, a ne da te žale,.. pa vidiš i sam,.. bolje da nisi ni otvarao ovakvu temu,.. zaebao si se,.. vadi se sad,..
ono kao..
ma znam,. zaebavao sam se,. kontaš ?

Moraš da imaš dobar njuh za procenu - u koju vredi ulagati,.. One koje se najbolje brane su najzanimljivije (ta se najčešće i sebe plaši),.. to su ti one najskuplje,.. tu se najviše mučiš ali i najviše naplatiš posle,.. kad je smuvaš :kafa:

eee, tu je čekam,.. sve zamka do zamke,.. ono vodiš je oko stola,.. :rotf: ide maca oko tebe, pazi, da te,.. ne poebe,.. čuvaj mio rep..

gde breee, pa to čist merak za iskusne sladokusce,.. malo dok navežbaš iće će,.. pa možda ti i sad ovde vežbaš :per:

ondaa se lepo napiješ sa drugarima,.. budeš glavna faca među njima, pa ako si se još i kladio ihh,.. pa kralj..

ee, tu ti je najvažniji osmeh i da umeš da trepćeš pozitivno :flert: to moraa,.. ne smeš skrooz da se otkriješ,.. ono kao ti si i dalje nepročitana knjiga,.. mističan !

ee, to ti je već vrhunsko umeće
moraš prvo da naučiš da pošteno zabrljaš,.. pa se posle vadiš,..
koketiraš sa nekom (može i virtuelno) pa nekoj više lajkuješ,.. pa si kao zamišljen,..
a ona - ne zna šta se dešava,..
i ondak se situacija bitno menja..
Pa se ti vadiš (cveće, vino, ovo, ono) a njoj tek ondak sumnjivo,.. a ti i dalje uživaš u svojoj mističnosti,.. eto im ta njihova intuicija pa nek je uključe,..

pa zato je Bog muškarcima dao oba ušesa,.. jedno ti je input a ovo drugo output,.. samo moraš tako da ih našteluješ,..

Moraš da se prešteluješ,.. ništa ti to dobro ne radiš,.. mučiš se,.. ako te i žene žale, ugasio si ga brate.
Moraju da te žele, a ne da te žale,.. pa vidiš i sam,.. bolje da nisi ni otvarao ovakvu temu,.. zaebao si se,.. vadi se sad,..
ono kao..
ma znam,. zaebavao sam se,. kontaš ? :kafa:
Objasnio.....samo bih dodala,....:cistinaocare:moraš da budeš dobar Ebać pa da te žene žele inače sve ovo pada u vodu:vnaocare:

Ljudi ostaju u vezama jer trpe ono drugo, ostaju kasnije iz navike, musko daje 80% u vezi a zensko samo zvoca i nikad nije zadovoljno. smuci se svakome pre ili kasnije
uf da, znam mnogo muškaraca koji daju i 100% u vezi, jeste da ne daju samo osobi sa kojom su u vezi, nego i još ponekoj sa strane, al opet znaš ti šta je 100%, treba to izdržati i fizički i mentalno i materijalno

Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?

Pa stoga pitanje iz naslova.
ovo je do te mere tuzno i na toliko nivoa glupo da bukvalno ne treba nista reci
samo p*dno*sam

Back