gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
evo sad će, modovi su poznati po tome da ispunjavaju željeModeratori gasite ovaj thread, OP ga je već dovoljno ispušio, ovo govorim za njegovo dobro. Ako Boga znate, razumećete o čemu govorim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo sad će, modovi su poznati po tome da ispunjavaju željeModeratori gasite ovaj thread, OP ga je već dovoljno ispušio, ovo govorim za njegovo dobro. Ako Boga znate, razumećete o čemu govorim.
monstrumi jedni, rastrgaste ga...kako vas nije sramota.evo sad će, modovi su poznati po tome da ispunjavaju želje
Tako je .... živeli muževi i naše dece oćevi koji udovoljavaju svojim ženama i majkama svoje deceŽiveli !našije' ŽENA muževi,.. i našije' DECA očevi![]()
![]()
nisam ja ništa, ja ovde samo sa @pura moca pričam o nekim drugim, da ne kažem pozadinskim, temamamonstrumi jedni, rastrgaste ga...kako vas nije sramota.![]()
e'o vidiš @ЧедниChad kako to baja radi,..Tako je .... živeli muževi i naše dece oćevi koji udovoljavaju svojim ženama i majkama svoje dece
![]()
daa,.. ja sam svedok,.. spamuju bez kitenisam ja ništa, ja ovde samo sa @pura moca pričam o nekim drugim, da ne kažem pozadinskim, temama
Pa nije bašSvaka partnerska ljubav je iz neke koristi, samo se deca vole bezuslovno, a i to ne uvek.
jel na fotci ili ovakopa jesam
intimna pitanja me pitaš, a ja previše sramežljiva da odgovorimjel na fotci ili ovako
izvinyintimna pitanja me pitaš, a ja previše sramežljiva da odgovorim
Malo?Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?
Pa stoga pitanje iz naslova.
Moraš da imaš dobar njuh za procenu - u koju vredi ulagati,.. One koje se najbolje brane su najzanimljivije (ta se najčešće i sebe plaši),.. to su ti one najskuplje,.. tu se najviše mučiš ali i najviše naplatiš posle,.. kad je smuvaš
eee, tu je čekam,.. sve zamka do zamke,.. ono vodiš je oko stola,..ide maca oko tebe, pazi, da te,.. ne poebe,.. čuvaj mio rep..
gde breee, pa to čist merak za iskusne sladokusce,.. malo dok navežbaš iće će,.. pa možda ti i sad ovde vežbaš
ondaa se lepo napiješ sa drugarima,.. budeš glavna faca među njima, pa ako si se još i kladio ihh,.. pa kralj..
ee, tu ti je najvažniji osmeh i da umeš da trepćeš pozitivnoto moraa,.. ne smeš skrooz da se otkriješ,.. ono kao ti si i dalje nepročitana knjiga,.. mističan !
ee, to ti je već vrhunsko umeće
moraš prvo da naučiš da pošteno zabrljaš,.. pa se posle vadiš,..
koketiraš sa nekom (može i virtuelno) pa nekoj više lajkuješ,.. pa si kao zamišljen,..
a ona - ne zna šta se dešava,..
i ondak se situacija bitno menja..
Pa se ti vadiš (cveće, vino, ovo, ono) a njoj tek ondak sumnjivo,.. a ti i dalje uživaš u svojoj mističnosti,.. eto im ta njihova intuicija pa nek je uključe,..
pa zato je Bog muškarcima dao oba ušesa,.. jedno ti je input a ovo drugo output,.. samo moraš
Moraš da se prešteluješ,.. ništa ti to dobro ne radiš,.. mučiš se,.. ako te i žene žale, ugasio si ga brate.
Moraju da te žele, a ne da te žale,.. pa vidiš i sam,.. bolje da nisi ni otvarao ovakvu temu,.. zaebao si se,.. vadi se sad,..
ono kao..
ma znam,. zaebavao sam se,. kontaš ?
Objasnio.....samo bih dodala,....Moraš da imaš dobar njuh za procenu - u koju vredi ulagati,.. One koje se najbolje brane su najzanimljivije (ta se najčešće i sebe plaši),.. to su ti one najskuplje,.. tu se najviše mučiš ali i najviše naplatiš posle,.. kad je smuvaš
eee, tu je čekam,.. sve zamka do zamke,.. ono vodiš je oko stola,..ide maca oko tebe, pazi, da te,.. ne poebe,.. čuvaj mio rep..
gde breee, pa to čist merak za iskusne sladokusce,.. malo dok navežbaš iće će,.. pa možda ti i sad ovde vežbaš
ondaa se lepo napiješ sa drugarima,.. budeš glavna faca među njima, pa ako si se još i kladio ihh,.. pa kralj..
ee, tu ti je najvažniji osmeh i da umeš da trepćeš pozitivnoto moraa,.. ne smeš skrooz da se otkriješ,.. ono kao ti si i dalje nepročitana knjiga,.. mističan !
ee, to ti je već vrhunsko umeće
moraš prvo da naučiš da pošteno zabrljaš,.. pa se posle vadiš,..
koketiraš sa nekom (može i virtuelno) pa nekoj više lajkuješ,.. pa si kao zamišljen,..
a ona - ne zna šta se dešava,..
i ondak se situacija bitno menja..
Pa se ti vadiš (cveće, vino, ovo, ono) a njoj tek ondak sumnjivo,.. a ti i dalje uživaš u svojoj mističnosti,.. eto im ta njihova intuicija pa nek je uključe,..
pa zato je Bog muškarcima dao oba ušesa,.. jedno ti je input a ovo drugo output,.. samo moraš tako da ih našteluješ,..
Moraš da se prešteluješ,.. ništa ti to dobro ne radiš,.. mučiš se,.. ako te i žene žale, ugasio si ga brate.
Moraju da te žele, a ne da te žale,.. pa vidiš i sam,.. bolje da nisi ni otvarao ovakvu temu,.. zaebao si se,.. vadi se sad,..
ono kao..
ma znam,. zaebavao sam se,. kontaš ?![]()
uf da, znam mnogo muškaraca koji daju i 100% u vezi, jeste da ne daju samo osobi sa kojom su u vezi, nego i još ponekoj sa strane, al opet znaš ti šta je 100%, treba to izdržati i fizički i mentalno i materijalnoLjudi ostaju u vezama jer trpe ono drugo, ostaju kasnije iz navike, musko daje 80% u vezi a zensko samo zvoca i nikad nije zadovoljno. smuci se svakome pre ili kasnije
Izgleda mu nije bilo dovoljno što samo postojiš.uf da, znam mnogo muškaraca koji daju i 100% u vezi, jeste da ne daju samo osobi sa kojom su u vezi, nego i još ponekoj sa strane, al opet znaš ti šta je 100%, treba to izdržati i fizički i mentalno i materijalno
kome?Izgleda mu nije bilo dovoljno što samo postojiš.
Tom što razdeljuje tih 100%
ne bih znala, ne ulazim u vezu sa takvimaTom što razdeljuje tih 100%
ovo je do te mere tuzno i na toliko nivoa glupo da bukvalno ne treba nista reciPrvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?
Pa stoga pitanje iz naslova.
Svaka čast na principijelnostine bih znala, ne ulazim u vezu sa takvima
MucnoTeeeeško, teško. Ljudima u vezama je najteže.