Kako ljudi uopšte ostaju u vezama?

Ne trolujem, ceo akt je namenjen njihovom uživanju, ceo svet se vrti oko toga kako muškarac ženu da zadovolji. I zato u tome one i drže toliku moć.
Ne drže žene moć, već su mnogo selektivnije od muških s kim bi bile, u proseku. Ne mogu da se iebu sa mnogima, ne žele, hoće da to bude nešto bitno. Dogod neko ima veću ponudu biće u situaciji da bira. da su mušk selektivniji a da žene mogu sa svakim, onda bi se obrnula situacija. Nagađam ali sve je to tržište.

Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?

Pa stoga pitanje iz naslova.
možda zato što nismo mrcine

Ima istine u tome šta pričaš ali postavlja se pitanje da li su muškarci takvi što su uglavnom lošeg karaktera ili je to zbog biološko - evolucionog razloga.

Uopšte ne morališem . Ne znam koliko si čitao šta pišem ovde, ali ni na jedan način ne osuđujem takvo ponašanje. Niti bih ulazila u genezu. Samo je to mislim činjenično stanje.

Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti, dok ona istestira sve, pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva. Onda kad je konačno smuvaš treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju, vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone, slušaš gluposti, a zašto?

Po ovome kako sI ti napisao u uvodu ispada da ti nije uzvraćeno.
Ljudi ćesto ostaju u vezama iz više razloga: iz straha da će biti sami, zbog osećaja da prosto ne mogu bolje, ili iz nevoljnosti da napuste partnera kome su posvetili toliko vremena i pažnje.
Ne trebaš biti jedan od njih.
Ako nije uzvraćeno, prestani da daješ, ne ostaj u vezi sa partnerom koji te ne čini srećnijim.

Ima one veze "mogu li da te poljubim" - "da"...pa traju jer zele da budu zajedno.
Tako meni bilo više put... Takva veza mi je i bila poslednja...oženio sam se, imamo troje dece...ne želim ništa više.
Season 1 GIF by BET Plus

Prosto je - zatetrebe se.

Inače, da bi razumeo ženu treba ti tri savetnika, tri psihijatra, tri enciklopedije i opet nisi načisto da li si rešio problem ili ne

Brate zalutao si na pogrešno mesto za ovakve teme. Znaš gde je detelina sa četiri lista.

zavisi odakle se krene, i kako se razvije
ako krene iz negative, najverovatnije nece da potraje

pa ja teško opstajem, jer baš mi je teško da stalno moram nekome da udeljujem pažnju, vreme, da ga muvam jovo nanovo, kupujem poklone, slušam gluposti, a zašto? samo zato što ima kitu? neka hvala
Bolje ovako.
Da unesemo magičan dodir ženske ruke u njihove neorganizovane i neuredne živote. Da nam naprave decu i da nas učine majkama. Da imamo koga da vaspitavamo, popravljamo, usmeravamo i pravimo od njih ljude.

Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti,
Moraš da imaš dobar njuh za procenu - u koju vredi ulagati,.. One koje se najbolje brane su najzanimljivije (ta se najčešće i sebe plaši),.. to su ti one najskuplje,.. tu se najviše mučiš ali i najviše naplatiš posle,.. kad je smuvaš :kafa:
dok ona istestira sve,
eee, tu je čekam,.. sve zamka do zamke,.. ono vodiš je oko stola,.. :rotf: ide maca oko tebe, pazi, da te,.. ne poebe,.. čuvaj mio rep..
pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva.
gde breee, pa to čist merak za iskusne sladokusce,.. malo dok navežbaš iće će,.. pa možda ti i sad ovde vežbaš :per:
Onda kad je konačno smuvaš
ondaa se lepo napiješ sa drugarima,.. budeš glavna faca među njima, pa ako si se još i kladio ihh,.. pa kralj..
treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju,
ee, tu ti je najvažniji osmeh i da umeš da trepćeš pozitivno :flert: to moraa,.. ne smeš skrooz da se otkriješ,.. ono kao ti si i dalje nepročitana knjiga,.. mističan !
vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone,
ee, to ti je već vrhunsko umeće
moraš prvo da naučiš da pošteno zabrljaš,.. pa se posle vadiš,..
koketiraš sa nekom (može i virtuelno) pa nekoj više lajkuješ,.. pa si kao zamišljen,..
a ona - ne zna šta se dešava,..
i ondak se situacija bitno menja..
Pa se ti vadiš (cveće, vino, ovo, ono) a njoj tek ondak sumnjivo,.. a ti i dalje uživaš u svojoj mističnosti,.. eto im ta njihova intuicija pa nek je uključe,..
slušaš gluposti, a zašto?
pa zato je Bog muškarcima dao oba ušesa,.. jedno ti je input a ovo drugo output,.. samo moraš tako da ih našteluješ,..
Moraš da se prešteluješ,.. ništa ti to dobro ne radiš,.. mučiš se,.. ako te i žene žale, ugasio si ga brate.
Moraju da te žele, a ne da te žale,.. pa vidiš i sam,.. bolje da nisi ni otvarao ovakvu temu,.. zaebao si se,.. vadi se sad,..
ono kao..
ma znam,. zaebavao sam se,. kontaš ? :kafa:

Back