Prvo za sam ulazak u istu treba Tantalove muke preživeti,
Moraš da imaš dobar njuh za procenu - u koju vredi ulagati,.. One koje se najbolje brane su najzanimljivije (ta se najčešće i sebe plaši),.. to su ti one najskuplje,.. tu se najviše mučiš ali i najviše naplatiš posle,.. kad je smuvaš
eee, tu je čekam,.. sve zamka do zamke,.. ono vodiš je oko stola,..

ide maca oko tebe, pazi, da te,.. ne poebe,.. čuvaj mio rep..
pa ona prokleta muvanja i flertovanje, nema goreg izuma čovečanstva.
gde breee, pa to čist merak za iskusne sladokusce,.. malo dok navežbaš iće će,.. pa možda ti i sad ovde vežbaš
Onda kad je konačno smuvaš
ondaa se lepo napiješ sa drugarima,.. budeš glavna faca među njima, pa ako si se još i kladio ihh,.. pa kralj..
treba posle godinama da joj udeljuješ pažnju,
ee, tu ti je najvažniji osmeh i da umeš da trepćeš pozitivno

to moraa,.. ne smeš skrooz da se otkriješ,.. ono kao ti si i dalje nepročitana knjiga,.. mističan !
vreme, da je muvaš jovo nanovo, iznenađuješ, kupuješ poklone,
ee, to ti je već vrhunsko umeće
moraš prvo da naučiš da pošteno zabrljaš,.. pa se posle vadiš,..
koketiraš sa nekom (može i virtuelno) pa nekoj više lajkuješ,.. pa si kao zamišljen,..
a ona - ne zna šta se dešava,..
i ondak se situacija bitno menja..
Pa se ti vadiš (cveće, vino, ovo, ono) a njoj tek ondak sumnjivo,.. a ti i dalje uživaš u svojoj mističnosti,.. eto im ta njihova intuicija pa nek je uključe,..
slušaš gluposti, a zašto?
pa zato je Bog muškarcima dao oba ušesa,.. jedno ti je input a ovo drugo output,.. samo moraš tako da ih našteluješ,..
Pa stoga pitanje iz naslova.
Moraš da se prešteluješ,.. ništa ti to dobro ne radiš,.. mučiš se,.. ako te i žene žale, ugasio si ga brate.
Moraju da te žele, a ne da te žale,.. pa vidiš i sam,.. bolje da nisi ni otvarao ovakvu temu,.. zaebao si se,.. vadi se sad,..
ono kao..
ma znam,. zaebavao sam se,. kontaš ?