Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 34.495
Pa niko tu nije mrtav u Hristu, nego baš obrnuto. Samo što ti to možeš 100x odjednom pročitati i da ne uvidiš o čemu pričam. Takva ti izvrnuta mrtvačka vera.
1. Solunjanima 4,13 | Neću vam pak zatajiti, braćo, za one koji su umrli, da ne žalite kao i ostali koji nemaju nada; |
1. Solunjanima 4,14 | Jer ako vjerujemo da Isus umrije i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s njim. |
1. Solunjanima 4,15 | Jer vam ovo kazujemo riječju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onijeh koji su pomrli. |
1. Solunjanima 4,16 | Jer će sam Gospod sa zapoviješću, sa glasom arhanđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije; |
1. Solunjanima 4,17 | A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti |
Mrtvi verni nisu na nebu ili kod Boga.
Oni su u svojim grobovima kaze apostol.
Necemo tamo otivi pre njih.
Vec svi zajedno idu tamo.
Ne jedni pre drugi posle.
To je Jevandjelje.
To sto vi uvite nije Jevandhelje.
To je drugacije jevandjeljje.
Kako ce zivi koji docekaju Hrista preteci umrle kada su oni po vasom ljudskom jevabdjelju vec tamo?
Razunem da je tesko je prihvatiti da je crkva pogresila.
Ali to je istina.
Nema spasrnja bez istine.
Kada neko ukapira onda ce cuti Bozji poziv.
Izidjite izmedju njih narode moj.
Iskreni ce izaci i prihvatiti pravo Jevandjelje a drugi nece.
Filibljanima 3,10 | Da poznam njega i silu vaskrsenija njegova i zajednicu njegovijeh muka, da budem nalik na smrt njegovu, |
Filibljanima 3,11 | Da bih, kako dostigao u vaskrsenije mrtvijeh; |
Hriscanska nada je vaskrsrnje iz mrtvih o Hristovu dolasku.
To je pravo jevandjelje.
Sve ostalo je prevara.
1. Solunjanima 4,16 | Jer će sam Gospod sa zapoviješću, sa glasom arhanđelovijem, i s trubom Božijom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najprije; |