Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.036
Sta tebe briga za njega?Isus moze biti i ljubicica nekome no u textu pise Arkandjel.
Arhi znaci vrhiovni zapovednik andjela.
Ne andjeo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta tebe briga za njega?Isus moze biti i ljubicica nekome no u textu pise Arkandjel.
Sto tebe brige sto je meni tko ?A sta tebe briga ko je on?
Pa sta mi se onda javljas?Sto tebe brige sto je meni tko ?
Nikad te nisam zvao na mobitel niti ti se porukama javio,prividja ti se.Pa sta mi se onda javljas?
Vidis.Nikad te nisam zvao na mobitel niti ti se porukama javio,prividja ti se.
Komentiram text koji je ubačen.
Tko se čudi? Opet ti se pričinjava.Vidis.
Javljas se ovde na duskudiji a onda se cudis?
Pogresio si forum.Tko se čudi? Opet ti se pričinjava.
Obreži se prvo pa se javi subotaru.
Stari zavjet kojeg citiraš je obrezanje temelj.Pogresio si forum.
Nije Islamski.
Odgovirio sam ti vec nekoliko puta na to.Stari zavjet kojeg citiraš je obrezanje temelj.
Zasto se nisi obrezao?
Zato jer vjecna je odredba obrezanje kao i subota.Odgovirio sam ti vec nekoliko puta na to.
Zasto pitas uvek isto?
Zasto pitas uvek iznova isto kada ti je to nekoliki puta odgovoreno?Zato jer vjecna je odredba obrezanje kao i subota.
Tako pise u SZ
Nisi nikad odgovorio dali ti vise vjerujes starozavjetnoj odredbi boga svoga ili vaseljenskim bogovima?Zasto pitas uvek iznova isto kada ti je to nekoliki puta odgovoreno?
Jesam nekoliko putaNisi nikad odgovorio dali ti vise vjerujes starozavjetnoj odredbi boga svoga ili vaseljenskim bogovima?
Obrezan nisi tako da si prekrsio vjecni savez s tvojim bogom.Jesam nekoliko puta
...smrc,evo i meni dosle suze...smrc...kad budeš gazda na forum onda možeš da se ponašaš od volje.
inače ekspert sam za tebr za bibliju i možeš samo da plačeš![]()
AAhahahaNe mene vec istinu.
Vide oni ko argumentuje a ko iskrivljuje i blefira
glasnikov portpatol?...smrc,evo i meni dosle suze...smrc...![]()
Vi ste na zalost vec digli ruke sami od sebe jer ni sami ne verujete ono sto ucite.AAhahahaAko su ti oni reper za validaciju istine onda je jasno što toliko blefiras i iskrivluješ.
Sa vašom "crkvom" i njenim "učenjem" na sreću i istine radi, i do 200% nemamo veze.Vi ste na zalost vec digli ruke sami od sebe jer ni sami ne verujete ono sto ucite.
To se vifi na forimu.
75% vaseg pisanja ovde nema veze sa ucenjem crkve.
Nemate vi vernici jer vi imate 75% drugacoje ucenje i od svoje crkve. Ali ima vasa crkva. 75% sa onim sto ja ovde govorim.Sa vašom "crkvom" i njenim "učenjem" na sreću i istine radi, i do 200% nemamo veze.