- Poruka
- 5.190
Što netočno??? Pa valjda znam kak mi se zvao predmet u školi??? Nisam baš toliko ishlapio još uvijek...
Predmet u školi. Ja ti govorim da je ustavno-pravni jezik u SRH bio hrvatski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što netočno??? Pa valjda znam kak mi se zvao predmet u školi??? Nisam baš toliko ishlapio još uvijek...
Predmet u školi. Ja ti govorim da je ustavno-pravni jezik u SRH bio hrvatski.
Na području cijele Jugoslavije mogao si reći da govoriš: slovenski, makedonski, hrvatski, srpski, srpsko-hrvatski, hrvatsko-srpski. To su bili ustavno-pravni jezici.![]()
Najbolji dokaz u prilog "moje" teze da ćirilica nije bila progonjena u celoj sfrj nego samo u delu koji je pripadao Austrougarskoj monarhiji.U Makedoniji se oduvek pisalo Cirilicom
Najbolji dokaz u prilog "moje" teze da ćirilica nije bila progonjena u celoj sfrj nego samo u delu koji je pripadao Austrougarskoj monarhiji.
Каква глупост. Када је то нпр. Врање припадало АУ?
U Vranju,ćirilica nije progonjena.
А у Новом Саду јесте?
Pokrajinska televzija TV Novi Sad,isključivo latinica,javni natpisi latinica... jel ti shvataš da u celoj SAP ne samo u Novom Sadu nisi mogao da vidiš ćiriličnu tablu sa imenima mesta,ulica i dr.?
Glupa tema . Hrvatski jezik postoji isto onoliko koliko postoji i australijski , brazilski , argentinski , americki . . .
- - - - - - - - - -
Prema tome ne postoji ni hrvatsko pismo kao ni hrvatska latinica . Vasa rasprava je besmislena