Kako je to kad imas 40+?

Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
S druge strane, čujem da se tada javlja neki mir koji nije dosadan, više kao osećaj da ne moraš nikome da se pravdaš. Ljubavi su manje drama, prijateljstva iskrenija. Ima nešto seksi u toj kombinaciji umora i samopouzdanja.
uopšte nemoj da se baviš time da razmišljaš kako da se osećaš.
svako razmišljanje odvlači pažnu od suštine življenja i skraćuje mu užitak
jednostavno je

1114.jpg

Odprilike tako :D

Podsećaš ne na Ludu Ljubinku pokojnu učiteljicu srpskog, RIP joj duši

Tako je ona uvek ostavljala moju vežbanku za pisani za kraj i analizirala reč po reč.
Nalazila ona tako skrivene poruke i značenja
Meni bilo neprijatno pa sam jednom sastavio ono kad se čita svaki drugi red...
Lele lele...
Ja uvek i svuda analiziram reč po reč ;) teško je inače razumeti poneke ako se ne udubiš u analizu :p

Duboko sam u cetrdesetim, blize pedesetim.
I super je.

Jel bolucka po nešto?
Pa naravno, oni koji su se toliko sačuvali da nemaju nikakav "podsetnik" na mladost, ti nisu ni živeli :)

Svidja mi se kako starim, zadovoljan sam.

Mislim da sam sada u najboljoj kombinaciji snage, zdravlja i iskustva. 😎💪🤘🏍
Blagostanje da zahvališ Vučiću a te zdravstvene uspomene iz mladosti su ti od Žutih
Pogoršaće se sa 50+

Realno, kad razmišljam o 40+, zvuči mi kao tajming gde se osećaš i mlad i mator u isto vreme. Telo već ume da protestuje zbog sitnica, ali glava je punija iskustva i nekako znaš šta hoćeš. Sve ono što si ranije trpela iz pristojnosti, sada brišeš iz života kao loš font u dizajnu.
S druge strane, čujem da se tada javlja neki mir koji nije dosadan, više kao osećaj da ne moraš nikome da se pravdaš. Ljubavi su manje drama, prijateljstva iskrenija. Ima nešto seksi u toj kombinaciji umora i samopouzdanja.
40 su dobre godine, imas mir kako si veci navela a imas jos i energije.

@Lutkica
jel mozes da se potrudis da bar jedan odgovor sama napises?
chatgpt je OK, ali nije neophodan bas i za ovakve opustene diskusije. ;)
odgovore i komentare koje ostavljas na ovoj temi (a verovatno i uvodni post) se iz aviona vidi da ih je chatgpt pisao :mazi:
nama potrebe za time... ovde diskutujes sa "pravim ljudima", mozes i ti da napises onda sta ti je na srcu umesto da trazis odgovore od AI.

Back