Kako je Hrvatima od kad su ušli u EU i NATO?

Split je skuplji i od Zagreba tome logikom.

TDHyGN7.png
Na Googleu ima gomila članaka sa raznih portala koji kažu da Split jeste skuplji.

Ne budali s tim priglupim floskulama, nego daj konkretan primjer: šta to želimo, ali nam Brisel ne da ni prdnuti?
Da nije možda da želimo uvoziti ruski gas, ali Brisel nam ne da? :lol:
Uništavamo svoju ekonomiju, pda, zato i postoji legendarna tema o bankrotu RH. :ok:
Vidi ovako,ni jednu od zemalja članica EU nije napala Rusija, koliko je meni poznato.
A uveli ste im sankcije.Zašto?
Po naređenju iz Brisela.Zar ne?

Šta uopšte traže svi ovi Hrvati na srpskom forumu? Otvoriš temu o nekakvom pičkovcu u Srbiji i vidiš ih.

Meni nikad nije palo na pamet da odem na neki njihov portal/forum, kamoli da svakodnevno pratim šta se tamo dešava.
Ja osobno obožavam proučavati srpsku naciju. To mi dođe kao neki hobi.

Vjerujem da isto tako većina Hrvata ma ovom forumu ima neki fetiš na vas.

Hrvatska je po standardu sa Slovenijom u pet deka.
Pogledajte prilog 1785746
Kakva izmišljotina.
To je kao da netko napiše da je standard u Srbiji i Hrvatskoj u "pet deka".
Slovenski standard otprilike je onoliko bolji, koliko je hrvatski od srpskog, nema tu puno mudrovanja.
Bez da razmišljam bi ovu govnaru mijenjao za jednu Sloveniju, što ekonomski, a ponajviše civilizacijski.

Kakva izmišljotina.
To je kao da netko napiše da je standard u Srbiji i Hrvatskoj u "pet deka".
Slovenski standard otprilike je onoliko bolji, koliko je hrvatski od srpskog, nema tu puno mudrovanja.
Bez da razmišljam bi ovu govnaru mijenjao za jednu Sloveniju, što ekonomski, a ponajviše civilizacijski.
Slovenija nije ništa posebno po standardu, civilizacijski su doslovno plus minus pet grama sa Hrvatima. Ruše im vikendice po Istri, bageri se ne gase, iako je još prije više godina sve snimljeno iz zraka specijalnim avionima i rečeno da će se sve bez dozvole rušiti, a oni još pojaćali gradnju po nekim nedođijama.
Nama super, oni plaćaju gradnju i rušenje, ali da ne uključe mozak čudo jedno.

Back