Oda Nobunaga
Primećen član
- Poruka
- 948
Na Googleu ima gomila članaka sa raznih portala koji kažu da Split jeste skuplji.Split je skuplji i od Zagreba tome logikom.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Googleu ima gomila članaka sa raznih portala koji kažu da Split jeste skuplji.Split je skuplji i od Zagreba tome logikom.
![]()
Mislim da su cijene najmanji problem Splita.Na Googleu ima gomila članaka sa raznih portala koji kažu da Split jeste skuplji.
Nego di, u Makedoniji?
A tek koliko na Googleu ima članaka o plosnatoj ZemljiNa Googleu ima gomila članaka sa raznih portala koji kažu da Split jeste skuplji.
Osnovni problem Splita su doseljeni Vlaji i BosanciMislim da su cijene najmanji problem Splita.![]()
Nisam znao da su Slobodna Dalmacija, N1.hr, Večernji, Index.hr, Dnevnik.hr baš u tom ranguA tek koliko na Googleu ima članaka o plosnatoj Zemlji
Pokaži mi članak pa da vidimoNisam znao da su Slobodna Dalmacija, N1.hr, Večernji, Index.hr, Dnevnik.hr baš u tom rangu
Populističko novinarstvo i tzv. "cherry picking".
Ja sad imam dve opcije - da verujem najpoznatijem svetskom sajtu tog tipa i člancima iz valjda najpoznatijih hrvatskih portala... ili nekom nigeru sa KrstaricePopulističko novinarstvo i tzv. "cherry picking".
Nije to nikakva analiza troškova i skupoće života
govori sto hoces tito i hrvati su bili sefovi od te bivse jugoslavijeAjmo ponavljati gradivo.
![]()
Ivo Goldstein, Hrvatska: 1918.-2008, Zagreb: Europapress holding; Novi Liber, 2008.
5000 euro kao plata u hrvatskoj to su vam njemci obecali a njemacka silne miliarde platila Rusiji za sloveniju i hrvatskuNe razumijem
Vidi ovako,ni jednu od zemalja članica EU nije napala Rusija, koliko je meni poznato.Ne budali s tim priglupim floskulama, nego daj konkretan primjer: šta to želimo, ali nam Brisel ne da ni prdnuti?
Da nije možda da želimo uvoziti ruski gas, ali Brisel nam ne da?
Uništavamo svoju ekonomiju, pda, zato i postoji legendarna tema o bankrotu RH.![]()
Ne moj zezat da su vam tom propagandom punili glave u Srbiji. Prvi put čujem za tako nešto, ne pratim vaše medije.5000 euro kao plata u hrvatskoj to su vam njemci obecali a njemacka silne miliarde platila Rusiji za sloveniju i hrvatsku
tako je bilo a kohl i gorbatcov se dogovorili slovenia i hrvatska da dobije njemacka a Rusija da dobije silne miliarde od njemackeNe moj zezat da su vam tom propagandom punili glave u Srbiji. Prvi put čujem za tako nešto, ne pratim vaše medije.
Iz toga mogu zaključiti jedino da se očito jedino družiš kraj kontejnera s najlošije plaćenim umirovljenicima.Svi do jednog koga znam su se pokajali. Ostavljam 1% za one koje ne znam
Tko su ti nigeri? Crnci?Nigeri u Srbiji potkradaju državu na svakom koraku, pola ih prijavljeno na minimalac a dobijaju više. To naravno spušta prosek. Ne znam kako je u Hrvatskoj po tom pitanju.
Prodali vas Rusi za bocu vodke.tako je bilo a kohl i gorbatcov se dogovorili slovenia i hrvatska da dobije njemacka a Rusija da dobije silne miliarde od njemacke
prodali ali bili su miliardiProdali vas Rusi za bocu vodke.
To naravno mijenja stvar i stvarno je utješno za Srbe, prodala ih Rusija ne za jednu bocu vodke nego za čitavu kutiju od 12 boca.prodali ali bili su miliardi
Ja osobno obožavam proučavati srpsku naciju. To mi dođe kao neki hobi.Šta uopšte traže svi ovi Hrvati na srpskom forumu? Otvoriš temu o nekakvom pičkovcu u Srbiji i vidiš ih.
Meni nikad nije palo na pamet da odem na neki njihov portal/forum, kamoli da svakodnevno pratim šta se tamo dešava.
Što bi se neko sa strane bavio time što je Hrvatska uvela sankcije Rusiji i kakve to veze ima sa temom?Vidi ovako,ni jednu od zemalja članica EU nije napala Rusija, koliko je meni poznato.
A uveli ste im sankcije.Zašto?
Po naređenju iz Brisela.Zar ne?
Kakva izmišljotina.Hrvatska je po standardu sa Slovenijom u pet deka.
Pogledajte prilog 1785746
Slovenija nije ništa posebno po standardu, civilizacijski su doslovno plus minus pet grama sa Hrvatima. Ruše im vikendice po Istri, bageri se ne gase, iako je još prije više godina sve snimljeno iz zraka specijalnim avionima i rečeno da će se sve bez dozvole rušiti, a oni još pojaćali gradnju po nekim nedođijama.Kakva izmišljotina.
To je kao da netko napiše da je standard u Srbiji i Hrvatskoj u "pet deka".
Slovenski standard otprilike je onoliko bolji, koliko je hrvatski od srpskog, nema tu puno mudrovanja.
Bez da razmišljam bi ovu govnaru mijenjao za jednu Sloveniju, što ekonomski, a ponajviše civilizacijski.