Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.496
Hoće, dok nekom ne budu pronašli antenu…Al' će skočiti prodaja Starlinka u "okolnim zemljama"...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće, dok nekom ne budu pronašli antenu…Al' će skočiti prodaja Starlinka u "okolnim zemljama"...![]()
Kog tamo uhvate sa satelitskom ili Starlink antenom taj je obrao grožđe na zeleno.Vreme je za drugaciji internet. Autonomniji na lokalnom nivou. Decentralizovan. Ne znam za Avganistan- njhova zemlja ali smorise Ameui sa njihovom propagandom na netu. Bas ga smorise. Ljudi se vise bave Trampom, woke, Petersonom Ilonom Maskom i sl sranyima nego pitanjima u svom okruzenju.
Zamisli da tamo živiš i da ti verska policija nađe u dvorištu takvu đavolsku napravu…Kada sam postavljao naše kancelarije u Avganistanu, koristio sam ovo za pristup internetu. To ne može tek tako da se "ugasi".
Pogledajte prilog 1792682
Bio si u Avganistanu ?Moj posao je to, između ostalog.
Bio sam poslednji put pre 20 godina.Bio si u Avganistanu ?
Nikad u životu ne bih verovao da će Ameri gurnuti Rusiju i Kinu da priznaju Talibane kao legitimnu vlastIznenadna kuknjava na konzervativnost Talibana znaci samo jedno. Znaci nista od americke baza u Afganistanu.
pa zasto je ugasen internet.............al ne iz Rotschildovih medija nego iz logike.sta zasto?
Avganistan je sve ono sto zele razni suverenisti i teokrate.
Spin dostojan djv gebelsaTaliban znači student, a Islam ne priznaje granice i nacije, pa samim tim ni suverenitet.