ЦрниГавран
Domaćin
- Poruka
- 4.317
U međuvremen
U Hrvati ko Hrvati
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvataka trenutno prolazi kroz fazu porođajnih muka u Europskoj uniji.Vidim da ima dosta članova iz Hrvatske, bilo bi korisno čuti utiske.
JooojjjjPa pratim ja i evropske medije čiveče,nigde nema ni slova kritike,a us*ali su motku u Ukrajini.I još se ponose time.Demonstrante marljivo i temeljno biju,bez razlike.Ginu u saobraćajkama ili na skijalištima.DemoNkratija u punom formatu.
Ja sam to rekao na onoj mojoj temi, ali ja shirim defetizam...Sranja se dešavaju svuda, samo se na zapadu otvoreno priča o svemu dok istok i dalje fura fazon "sve krijemo".
To me potseti na ovu našu paradu, baš sam juče prolazio Novim Beogradom, baš pored kolone onih tenkova i vojnih vozila, i odma sam zapazio da su svi ofarbani identično! Farba je jaka, popuno ista nijansa, nema nikakve razlike. I to je malo čudno jer je to sve starudija stara i ponekoliko decenija. Koja je šansa da svi imaju iedntičnu farbu i tako jake boje? Pa tako što su svi prefarbani istovremeno i verovatno skoro. Šminkanje pred paradu. I to ti jasno govori o kakvoj je državi reč, spolja gladac unutra jadac.
Što se tiče zapadnih tekstova koji negativno govore o zapadu, koje navodno ni jednog nisi video, pogledaj postove Tihomira i Obzervera. Ništa im ne promakne, satiru se ovde da zapad predstave u negativnom svetlu. Sad ti je valjda jasno koliko daleko ide sva ta manipulacija.
Škoda Oktavija je favoritjeli rvati sada voze svi mercedes
Š?Saja je za tebe prof. dr, kad mu se obraćaš prvo čelobitije, pa onda ponizno, pogleda u zemlju ...
Desetine tisuća Srba svake godine ide raditi u Hrvatsku, dokaz propasti Hrvatske i uspješnosti ekonomskog tigra Srbije.Kako im je?
Pa eto sjajno:
- obala im okupirana od strane stranih faktora da više ni u more ne mogu ako i skupe neku crkavicu da do njega uopšte i dodju.
- standard im na nivou seknd henda sa tendencijom svakodnevnog pada.
- zajašili ih duplo što stranci za koje moraju da odvajaju desetak hteli ili ne plus domaća im lopovska gamad koja puni samo svoje džepove.
- od pristupnih fondova imaju samo odstupne, tj oni ih njima pune, a za sebe šipak.
- itd, etc.
Dovoljno i to gore napisano.
Šta reći nego im je sjajno
Kao i svakom okupiranom vazalu .
Jedino što je dobro što ih prisiljavaju da se drže koliko toliko civilizacijskih zakona ali i tu često podbace, geni šta li pa im se dešavaju ekscesi poput Tupsona i sličnih fašizoidnih dešavanja ali i za to na kraju moraju sami da plate.
ok ali nije mercedes i nema plate od 5000 mjesecnoŠkoda Oktavija je favorit
Ima plaća od 5000e i više, ali ne za sve.ok ali nije mercedes i nema plate od 5000 mjesecno
Svašta,pa normalno je da se vozila spremaju za paradu.Ne vidim problem.Sranja se dešavaju svuda, samo se na zapadu otvoreno priča o svemu dok istok i dalje fura fazon "sve krijemo".
To me potseti na ovu našu paradu, baš sam juče prolazio Novim Beogradom, baš pored kolone onih tenkova i vojnih vozila, i odma sam zapazio da su svi ofarbani identično! Farba je jaka, popuno ista nijansa, nema nikakve razlike. I to je malo čudno jer je to sve starudija stara i ponekoliko decenija. Koja je šansa da svi imaju iedntičnu farbu i tako jake boje? Pa tako što su svi prefarbani istovremeno i verovatno skoro. Šminkanje pred paradu. I to ti jasno govori o kakvoj je državi reč, spolja gladac unutra jadac.
Što se tiče zapadnih tekstova koji negativno govore o zapadu, koje navodno ni jednog nisi video, pogledaj postove Tihomira i Obzervera. Ništa im ne promakne, satiru se ovde da zapad predstave u negativnom svetlu. Sad ti je valjda jasno koliko daleko ide sva ta manipulacija.
zo mafiosi da ali sigurno ne za normalne posloveIma plaća od 5000e i više, ali ne za sve.![]()
Za normalne poslove nema toga nigdje na svijetu.zo mafiosi da ali sigurno ne za normalne poslove
To sad nešto novo?
Srbi to isto kažu i za sebe.pa rvati kazu da dolaze iz iran
nikadSrbi to isto kažu i za sebe.
u rvatskoj mozda dobijes platu ako si mafiozi ili politicarZa normalne poslove nema toga nigdje na svijetu.
Vi ste vjerojatno narod s najviše wannabenepruvilegirani Nostradamusa na svijetu.
Šteta jedino da vam se apsolutno ništa nikad nije ostvarilo.
Kako je u Hrvatskoj od ulaska u EU?
Zadnjih sedam godina se osjeti korist.
Problem je bio da smo ušli u EU usred svjetske ekonomske krize, Milanović je postao premijer i nikako se nije snašao u tom poslu.
Sad smo opet uhvatili korak sa istočnom drzavdma EU koje su nas prestigla upravo za vlade Milanovića.
Plaće su dosta porasle, a ljudi se i dalje tuže. Ne daj Bože da se prizna da je dobro, mogao bi netko tražiti da pomogneš. Sredi se kuća, novi auto pred kućom i opet loše je loše loše....samo se sad malo tko tuži da nema posla.
T_ko zna...znaKako im je?
Pa eto sjajno:
- obala im okupirana od strane stranih faktora da više ni u more ne mogu ako i skupe neku crkavicu da do njega uopšte i dodju.
- standard im na nivou seknd henda sa tendencijom svakodnevnog pada.
- zajašili ih duplo što stranci za koje moraju da odvajaju desetak hteli ili ne plus domaća im lopovska gamad koja puni samo svoje džepove.
- od pristupnih fondova imaju samo odstupne, tj oni ih njima pune, a za sebe šipak.
- itd, etc.
Dovoljno i to gore napisano.
Šta reći nego im je sjajno
Kao i svakom okupiranom vazalu .
Jedino što je dobro što ih prisiljavaju da se drže koliko toliko civilizacijskih zakona ali i tu često podbace, geni šta li pa im se dešavaju ekscesi poput Tupsona i sličnih fašizoidnih dešavanja ali i za to na kraju moraju sami da plate.
Svi do jednog koga znam su se pokajali. Ostavljam 1% za one koje ne znamImaš li link na istraživanje koje daje takav postupak ili po srpskom narodnom običaju pucaš postotke bezveze?![]()
Rekao bih da pretjeruješ. Kao što bi drug Tito rekao- oslikavaš našu stvarnost crnim bojama.
dominirali ha ha
Koliko je to u hiljadama?Desetine tisuća Srba svake godine ide raditi u Hrvatsku, dokaz propasti Hrvatske i uspješnosti ekonomskog tigra Srbije.