- Poruka
- 94.415
Vidim da ima dosta članova iz Hrvatske, bilo bi korisno čuti utiske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta je sustina tih istrazivanja na koje se poziva dnevnik.hr? Da su uglavnom oni preko 65 godina nezadovoljni svojim sadasnjim zivotom u CRO a mladi sasvim zadovoljni (cak 82% mladih). Sto je i razumljivo, stariji gradjani sirom sveta su su poprilicno nezadovoljni sto zbog skorog kraja zivota, sto zbog propustenih zivotnih prilika, sto zbog svog trenutnog statusa ( u moje vreme je sve bilo drugacije, zemljom je tekao med i mleko, postovali su se stariji, zivelo se punim plucima, mogo sam 5 puta stojeci bez vadjenja, licno me je pogledao gospod Bo.. pardon drug Tito...).Da li je ovo propaganda?
Hrvati su nezadovoljni, no jedna europska zemlja ipak prednjači: "Većina je na rubu egzistencije"Piše Dino Goleš/DNEVNIK.hr, 23. siječnja 2025. @ 21:07
99% tih koji se vrate se pokaju.Ove godine su dve njihove porodice se vratile u lijepu njihovu
Ne znamo to. Ima negde istrazivanje a ne tvoja odokativna procena?99% tih koji se vrate se pokaju.
Ja sam za ovaj forum saznao od Srba na jednom hrvatskom forumu. Mislim da cijela Srbija ima račun na nekom hrvatskom forumu ili portalu gdje iz samo njima znanih razloga komentiraju zbivanja u Hrvatskoj kao da su doma, a nekad su većina ili jedini komentatori. Ludilo!toliko su zadovoljni cim posjecuju forum iz srbije..![]()
sinoc gledam neke rang-liste evropskih drzava po pitanju standarda gradjana na osnovu plata i troskova zivota.Plate ali i cene visoke, penzije niske. To je suštinski odgovor na tvoje pitanje
750 evra minimalac kilo mesa tri puta jeftinije nego u srbiji.Vidim da ima dosta članova iz Hrvatske, bilo bi korisno čuti utiske.
u zivotne troskove ne spada samo meso.
Idiotska mantra.Veoma im je tesko, svi kukaju i mole da se vrati jugoslavija i da im vlast iz beograda naredjuje sta i kako da rade
nisam ti ja kriv što je to bila istina u sfrjIdiotska mantra.