Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
reci cika aleksej....u cemu je problem?Aleksej_BASO:Ali ska...... :shock: :shock: :shock:![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
reci cika aleksej....u cemu je problem?Aleksej_BASO:Ali ska...... :shock: :shock: :shock:![]()

ja to shvatim ko kompliment....Aleksej_BASO::shock: Ska......

Banshee:hm da...pa,kada ti kazes
ja to shvatim ko kompliment....
jos kad bi bio upucen u isto
![]()
Aleksej_BASO:PA i jeste vam mesto u kovinu...Hahahahaha!!!
znachi kad nisam sad pala sa stolice

Copy_Cat:ahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znachi kad nisam sad pala sa stolice
![]()
![]()
![]()
![]()
Znas vec cega...

zelenooka85:Pa dobro,onda kad se po tome merimo...koliko vas ima svoj stan u Bg-u?
U ovoj blatnjavoj idiotskoj kaljuzi,za koju vam dupe zjapi? Kad toliko sve dobro znate?
Banshee:a mene si pitao.
mislila sam da je za zelenooku.
ima plavusa,ima suknjica al nema bas stiklica.al nista po tvom ukusu u svakom slucaju...
ccc...ne znaati a mrzeti....aleksej zgresio si![]()
![]()
Tom cat:Ovo je postalo kao epidemija kod nas.
Devojke, sta vam znaci proganjanje muskaraca? Kao da ste nesposobne da zivite same.
Aleksej_BASO:Nisam za te varijante, ali ako ima suknjica i plavusisa kako ti kazes onda bih proimenio misljenje.

pa kazem ja nije to tvoja vizija plavuseAleksej_BASO:Ne kazem ja da mrzim taman posla, nego onako.... :? Nisam za te varijante, ali ako ima suknjica i plavusisa kako ti kazes onda bih proimenio misljenje.
Ma problem kod tih nenarodnjackih mesta je sto ako ima neka dobra riba plava i utegnuta obicno je usamljen slucaj pa se svi zalepe samo na nju, i onda su mi slabe sanse.

zelenooka85:

Copy_Cat:ovo je sluchajno ili namerno?![]()

Butterflies And Hurricane:Najchesce....kvalitetniji ljudi iz unutrashnjosti dolaze u Beograd, kvalitetniji ljudi iz Beograda idu u inostranstvo....
Aleksej_BASO:Ni ne sumnjam!! A jel ima malh zelenih koji ti kontrolisu misli?![]()

Banshee:pa kazem ja nije to tvoja vizija plavuse
e slaba ti vajda ovde od ska,slabo se to slusa a jos manje pusta.to vise u 'inozemstvu' . tako da su male sanse da naletis na svoju ska plavusu u suknji
![]()