Kako dozivljavate forumase?

ne vredjam zene nego tebe da si ko zena tracara i to dokazujes svakim postom

Ahahahhah jao pa ti umesto da se ispravis i opravdas i naslihtas zenama, ti ih jos jednom uvredi.

Nisi mene uvredio opet, nego si opet zene uvredio.

Kako ne uvidjas, sad ce ti se svi smejati, evo vec mi daju reputacije i smeju ti se jer su kulturni pa nece da ulaze sa tobom u pricu vide sa kim imaju posla :cepanje:
Zasto sam ja kao ZENA tracara? Zasto ja nisam samo trac-osoba, nego ZENA tracara? Zasto ja nisam MUSKARAC tracar? :smejanje:

Vidis da vredjas zene a nisi ni svestan koliko robujes nekim stvarima. To je ono sot ja pricam, nisi svestan.

Ahahahhah jao pa ti umesto da se ispravis i opravdas i naslihtas zenama, ti ih jos jednom uvredi.

Kako ne uvidjas, sad ce ti se svi smejati, evo vec mi daju reputacije i smeju ti se jer su kulturni pa nece da ulaze sa tobom u pricu vide sa kim imaju posla :cepanje:
Zasto sam ja kao ZENA tracara? Zasto ja nisam samo trac-osoba, nego ZENA tracara? Zasto ja nisam MUSKARAC tracar? :smejanje:

Vidis da vredjas zene a nisi ni svestan koliko robujes nekim stvarima. To je ono sot ja pricam, nisi svestan.

koja zenturaca:lol:

O boze... Manite se te rasprave, jeste li odrasli ljudi ili ce neki klinac ovde da vas uci? Ajde nemojte tako da se brukate...

Pa nije li upravu? Kako mi da znamo da li su to tvoje slike? :D Kakav dokaz mozes ponuditi. Razmisli malo... xD

Ahahaha a joj nemoj to da mu pricas ima da prsne, i onda on Vas sve zaboravi a zapamti samo meni sve hahaha I moje i Vase.

Niej jos on osvescen dobro da razume to, on misli da ja "imam nesto protiv njega" .

A ja inace volim da vozim biciklu. Sad se nesto razmisljam da odvojim od plate i kupim neku sto ima one amortizere.....

P.s. Hej manifold, a j el ce mi ledja izrasti u V oblik ako imam amortizere ili tad se ledja ne prave u V oblik jer amortizeri ublazavaju vibracije

:cepanje:

Ahahaha a joj nemoj to da mu pricas ima da prsne, i onda on Vas sve zaboravi a zapamti samo meni sve hahaha I moje i Vase.

Niej jos on osvescen dobro da razume to, on misli da ja "imam nesto protiv njega" .

A ja inace volim da vozim biciklu. Sad se nesto razmisljam da odvojim od plate i kupim neku sto ima one amortizere.....

P.s. Hej manifold, a j el ce mi ledja izrasti u V oblik ako imam amortizere ili tad se ledja ne prave u V oblik jer amortizeri ublazavaju vibracije

Molim te nemoj da me uvlacis u ovu detinjastu raspravu... Ali stvarno vas ne razumem. Svakako mi je interesantno citati ovo, ali ovako ostavljate losu sliku o sebi. ;)

Pa nisi me uvredio....Kako ne shvatas...promeni rec...... Ne vredjas me i kada kazes da sam klinac.... Nisam klinac ne vredjam se, ali vredjas klince, i vredjas zene, jer indirektno kazes da je taj epitet kojima udeljujes forumskim neprijateljima nesto lose, negativne konotacije.

Vredjas zene.Karakterises ih kao neka bica koja su losa.

A sad ako se vodimo nekom logikom. Kazes da zene karakterise kao neka losa bica, a on je tebe nazvao zenom, cime dolazimo do zakljucka da si ti lose bice...

EDIT:

Ali mozda njemu nije interesantno. Nisi li ti sam otvorio temu gde si trazio da forumasi paze sta pricaju. Sam kazes da se covek nervira i da ce da prsne. Sta ako prsne i napravi neko sranje zato sto mu je tamo neki Bru Zli nesto rekao na forumu...

evo ga znalac:rotf:

Kad vec pominjes nick i avatar meni su tvoj nick i avatar u suprotnosti a ono sto pises ima vise veze s nickom nego s avatarem.
Tako da ja apsolutno nista ne mogu da zakljucim vec citam sta kuckas i na kojim temama i polako stvaram misljenje kakva se osoba krije iza svega toga, a do sada je utisak pozitivan.

Moglo bi se, na osnovu nicka i avatara, zaključiti da sam kontradiktorna osoba. Ali nisam ... Tako je slučajno ispalo.

Just an ordinary woman.

Ali, hvala. ;)

Форумаше је најбоље не доживљавати.
Онда је то знак да је човјек у проблему.
Ово је све само 90 одсто зезања, и 10 одсто озбиљности.
Ипак је понекад у реду, макар читао и свађе.
И то је дио реалног живота, као и овдје на форуму.
:cool:

Zabunu cine klonovi i animatori.

Da oni ne postoje, donekle bi se tacno mogli proceniti ucesnici.

Neki NAMERNO GLUME dve tri razlicite licnosti sa razlicitim karakterima i naravno - nickovima. I polovima...

Ponekd ih otkrijem, a vise puta ne.

A nekada mi nije ni vazno.

pa šta :hahaha: evo ja sam skoro napravio 5 klonova, samo da vidim šta ću s njima, pošto su bili namenjeni za politiku al' me smorio pdf :hahaha:

Back