Kako dozivljavate forumase?

Ne trazim ja podrsku niti ih teram to da pisu, oni sami to tako rade i to se "slucajno" pogodi sa mojim pisanjem.

Ja bar kazem ljudima sto imam, aoni imaju mnogo lose misljenje npr o tebi ali ti nece reci.
Eno kao onda kada ti je Ursus rekao da se drzis tema o biciklama, a mogu da zamislim kakvu je reakciju stvorio kod svoje kuce dok je bio za kompom.

Ja sam uvek bio ono kao glas naroda, tj ono da se kaze sto niko ne sme ili se snebiva... Za to bar sluzi forum ako je nekulturno i nevaspitano uzivo.

Koji tvoji validni dokazi, vecina ljudi se slozila da je teretana teretana, a ostalo usputno, mislim bolje i to nego nista, ali nije to prava stvar i ako neko zeli najradikalnije promene , pogotovo u hipertrofiji, teretana je zakon svega. To svi znaju samo svako na svoj nacin interpretira. A ti si se uvatio teretano-fobije, kao i jos neki koji su se ili opekli uz pomoc steroida, ili vuku razne traume odatle jer su isponizavani tamo, ili pak sto su mislili da ne vrede jer nisu postigli uspeh koji su zeleli. I onda krece patolosko nametanje svega zivog samo ne teretana, poistovecivanje teretane i "bildera" sa jednom stereotipnom slikom i zastrasivanje mladih kako ce ostati mali, imati mali polni organ, ovo ono ....

Uostalom i ne razumem zasto tamo neko ucestvuje i pise ako to mrzi, ne voli, plasi se toga i slicno.... Sad ono kao, ja to ne volim, ali hajde da tamo ipak pisem da jos nekog ubedim da i on to zamrzi , da ne budem jedini, lakse mi je kada nas ima vise..... Kako ja npr ne postujem na temi o raznim sportovima koje ne volim, tipa kosarka, rukomet i slicno....

Iskreno i Ursus i ja i FitnesG i jos neki se ne slazemo po nekim detaljcicima, ali bitno ej da se za osnove slazemo, mislim tu je jasna prica, samo si ti nekako strcao uvek, + oni trol padobranci koji dodju pa odu.

Jednostavno ti ne mzoes da imas argumente, jer bilo ko ko ozbiljno zeli da se bavi izgradjivanjem tela ne zaobilazi teretanu i ima o njoj pozitivno misljenje.Niko nikad nece osvojiti ni jedno fitnes, body fitnes, classic body ili bodubuilding takmicenje bez teretane, suplemenata i bez tog celog bodybuilding nacina zivota.
zbog ovih konstatacija niko te nikad nece shvatiti ozbiljno..narocito sto se sluzis lazima..jer ako sam pomenuo bicikllizam o kom ti nemas pojma..to je bilo u kontextu izgradnje noznih misica..sto je daleko delotvornije i pozeljnije od teretane..ostatak posta necu citati

Meni su svi forumasi isti, svakog postujem na neki svoj nacin, cak i trolove... Kao npr. na pdf-u "Natprirodne pojave i misterije"... Oziman. Koliko njega prozivaju, a meni je interesantan i njegovi postovi koliko god se bavili glupom tematikom (mislim suplja zemlja, stvarno?), imaju nekakav smisao i nisu glupavo napisani. Dodje ti da se zapitas da li je moguce da neko ko je, izgleda, toliko pametan zaista moze da veruje u to ili nas samo vuce za nos. Malo je ljudi koji su iskreni na forumu. Svi se trude da prikazu neko lice koje u stvarnom svetu ne smeju, ali forum za to i sluzi.

Elem,
mnogo se, diljem našeg milog foruma, pisalo o tome kako doživljavamo forumaše i forumske komentare.
I, koliko god da imamo "forumskog iskustva", desi se da pogrešimo u proceni.
Mislim da nick i avatar, u forumskom slučaju, kao prvi utisci o sagovorniku, često zamagle suštinu napisanog.
Utoliko je zanimljivije kada otkrijete da, npr, nick "Princ tame" (ovaj sam izmislila, i svaka eventualna podudarnost je slučajna, te se unapred izvinjavam ako takav postoji) pripada
ženskoj osobi,
vernici,
nekome čiji je sadržaj postova u potpunoj suprotnosti sa našom predstavom o karakteru osobe koja se nalazi iza nicka.
I onda dođemo do čuvene forumske formule
forma + predrasude + razni faktori lične prirode (koeficijent nadrndanosti, paranoje, prethodna iskustva itd.) = pogrešan zaključak
a jednom srečen pogrešan zaključak vodi nas dalje u more zabluda.

e to ti je pogresna postavka rec forum je nebitna ovde su ljudi kao sto su na ulici..i polako se tako i ponasamo jer sve vise samo ovim putem i komuniciramo..ne bi trebalo da pristupamo pod teorijom da li je forum zbilja ili zabava i da li je neko dosao ovde da se opusti i zabavi..ili da shvata forum preozbiljno..odavno net nije mesto opustene zabave nego se pod vene uvukao fino i lako se klikne negde gde nas neko ceka i primeti..dal za komunikaciju ili nesto vise uzivo

ma idi bre nije zdravo zaista i provalio sam da mi vid nesto vileni ne vidim u daljinu kao pre..najgore zima sto ide:evil:nema tu vise izgovora sve se svodi na net..dal je recept za rucak ili neka informacija iz prve ruke..mora se jednostavno presece i na selo:lol:

Elem,
mnogo se, diljem našeg milog foruma, pisalo o tome kako doživljavamo forumaše i forumske komentare.
Mislim da nick i avatar, u forumskom slučaju, kao prvi utisci o sagovorniku, često zamagle suštinu napisanog.
Utoliko je zanimljivije kada otkrijete da, npr, nick "Princ tame" (ovaj sam izmislila, i svaka eventualna podudarnost je slučajna, te se unapred izvinjavam ako takav postoji) pripada
ženskoj osobi,
vernici,
nekome čiji je sadržaj postova u potpunoj suprotnosti sa našom predstavom o karakteru osobe koja se nalazi iza nicka.
forma + predrasude + razni faktori lične prirode (koeficijent nadrndanosti, paranoje, prethodna iskustva itd.) = pogrešan zaključak
Kad vec pominjes nick i avatar meni su tvoj nick i avatar u suprotnosti a ono sto pises ima vise veze s nickom nego s avatarem.
Tako da ja apsolutno nista ne mogu da zakljucim vec citam sta kuckas i na kojim temama i polako stvaram misljenje kakva se osoba krije iza svega toga, a do sada je utisak pozitivan.

Elem,
ženskoj osobi,
vernici,

Zabunu cine klonovi i animatori.

Da oni ne postoje, donekle bi se tacno mogli proceniti ucesnici.

Neki NAMERNO GLUME dve tri razlicite licnosti sa razlicitim karakterima i naravno - nickovima. I polovima...

Ponekd ih otkrijem, a vise puta ne.

A nekada mi nije ni vazno.

ma idi bre nije zdravo zaista i provalio sam da mi vid nesto vileni ne vidim u daljinu kao pre..najgore zima sto ide:evil:nema tu vise izgovora sve se svodi na net..dal je recept za rucak ili neka informacija iz prve ruke..mora se jednostavno presece i na selo:lol:

To ti nije dobro... Poslusaj savet od nekog mladjeg (mene) i digni guzicu, prosetaj malo, ako nemas jos uvek posebnu osobu, nadji je...

Izvinjavam se, do sada sam citao neki ljubavni strip/roman (znate vec ona japanska s****a, manga) i malo sam pod uticajem. Kad smo vec kod toga pocinjem da sumnjam u svoju muskost, otvorio bih novu temu ovde, ali ne znam ni kako da je nazovem ni sta da napisem u njoj. Nije normalno za musku osobu da toliko voli romanse i dramu i da mu toliko znaci kakva je devojka, a ne kako izgleda. Bar ne u mojim godinama T,T

zbog ovih konstatacija niko te nikad nece shvatiti ozbiljno..narocito sto se sluzis lazima..jer ako sam pomenuo bicikllizam o kom ti nemas pojma..to je bilo u kontextu izgradnje noznih misica..sto je daleko delotvornije i pozeljnije od teretane..ostatak posta necu citati

Mene shvataju ozbiljno ati tebe ne shvataju, mzoda samo oni sa LJISA, svi ovamo ostali iz sporta te gledaju kao klovna, a bolje biti i trol nego klovan. Trol je bar pametan pa namerno zeza, a ne misli tako, a ti zaista mislis ono sto pises.....

Ursus je veeeoma uzdrzan, on ce pre blokirati nekog nego da udje sa njim u raspravu, mislim ima 2-3 sina, trenira 17 puta nedeljno i radi, znaci nema on vremena sa nekim da se zanosi, i kada ti je on rekao da se "drzis tema o biciklama" znaci da si preterao svaku mogucu meru i da si ko zna sta izjavio netacno i da ne kazem debilno. Jer on nije pzonat po tome da tera korisnike na tamo one teme.

Ako sad ovde pominjes biciklizam, ne moras da dodas "o kom ti nemas pojam" jer zapravo ti i ne znas DA LI JA NESTO ZNAM O TOME, JER NIKADA NISAM PISAO TAMO, znaci to sto si ne pisao ne znaci da ja NEMAM POJMA, znaci samo da si emocionalno nestabilan pa imas potrebu da to napises.

Sta sad ja sam za BB ti za bicikle, i sad ti znas i o biciklama i o BB a ja ne znam ni za BB a posebno o biciklama? Mislim smesno je. Uospte nisi objektivan.

KAkva crna izgradnja misica nogu preko bicikle , i to bolje naspram teretane? hej alo znas li ti sta pricas, pa pogledaj prof. biciklice, noge ko cackalice, cucanj ne bi mogao da uradi sa 20kg. A kamoli amateri koji imaju decije nogice od biciklica......

Gde mzoe delotvornija da bude biciklica od teretane sto se tice nogu? Cucanj u teretani je jedna od najosnovnijih vezbi i to najbolje izgradjuje noge a i sve misice...... Kakva biciklica, ona je cak i za kardio losa, trcanje je tu zakon, pa vijaca, pa 300 cuda pa bicikla.

Mene nece niko da shvati ozbiljno? Cccc a tebi se covece smeju njih 95% sa sporta heeeej???? Ko je na tvojoj strani? Pivosok trol, koji podrzava svakog ko se zapali i prica protiv teretane.....

Daj resi taj svoj problem vec jednom sa sportom koji te toliko muci, imas tezak problem, traumu ili sta vec od teretane i celog tog sistema i nisi svestan koliko patoloski delujes kada se nadjes u toj prici o tome.

jer ako sam ja toliko los, nemoguce je da se bas sa svima njima tamo slozim, iako sam poznat da se ne slazem puno sa ljudima, ali tamo smo se bas skoro svi slozili......Pa cak i klinci koji su pre godinu 2 dosli za savet - mi im dali i oni sad dolaze i to potvrdjuju da se i ostvarilo u praksi, pa i oni pricaju istu tu pricu jer videlid a je tacna.

Osvesti se covece, baci biciklu idi u teretanu, dizi tezine, ako zelis maximu, ili nastavi da vozis tu tvoju biciklu do kraja zivota ali nemoj da si uveren da je to najbolje sto postoji za razvoj misica. Jer smesno je.

Onda bi i Jay Cutler vozio samo bajs, i svi ostali zi svih podkategorija. Pogledaj nasu Ivanu spanovic - ona radi cucnjeve i to sa tezinama vecim nego sto bi ti mogao, a ne vozi biciklice oko stadiona.

Kakva crna bicikla tvoja.

I kacis tu trbusnjake, pominjes noge, kao klinac od 12 godina, trbusnjaci nisu sve i sva, uradis to i uspeo si u zivotu, gde su bre ramena, gde su bre ledja, ruketine? Trbusnajci nisu nikakav uspeh, pa svaki izgladneo covek od 50kg mzoe da ima trbusnjake bez ikakvog treniranja, ali retko ko ce da ima masivna ledja u V obliku.

vazi sine procito sam prvu i poslednju recenicu i posto kao i obicno ko zena neka ne istupas sam nego se pozivas na druge..jel bi tako trazio pomoc prijatelja u svojoj psihioloskoj ordinaciji?evo postavicu samo zbog tebe V ledja da ti zacepim bezobraznu gubicu posto nemas osnovno vaspitanje..da vidim onda na sta ces se pozivati i odakle ces vaditi lazno samopouzdanje

Mislim da je Bru Zli u pravu. Bez dizanja tezine, nema dobrih misica na nogama. Znam iz iskustva... dok sam vozio bicikl nisam mogao da imam ni priblizne rezultate kao prilikom izvodjenja cucnjeva i kosih noznih potisaka. Ali ni oni ne vrede mnogo ako nema dobre ishrane. Ne treba se odricati bicikla, dobar je on za kondiciju, ali sto se tice misica, tezine su tu zakon.

Poslednja izmena:
vazi sine procito sam prvu i poslednju recenicu i posto kao i obicno ko zena neka ne istupas sam nego se pozivas na druge..jel bi tako trazio pomoc prijatelja u svojoj psihioloskoj ordinaciji?evo postavicu samo zbog tebe V ledja da ti zacepim bezobraznu gubicu posto nemas osnovno vaspitanje..da vidim onda na sta ces se pozivati i odakle ces vaditi lazno samopouzdanje

Naravno, kolege su tu da posavetuju ali i da daju informaciju. To je dobro po struku i govori da ne postoji sujetnost i znanje da neko zna sve i da moze resiti svaki problem 100% :-p Svaki pocetnik kada pocne da radi okrece starijeg kolegu preko fona stalno, to je neminovno....

p.s. a kako ja znam da su to tvoja ledja a npr nisi uzeo sliku od Ursusa?

Poslednja izmena:
Mislim da je Bru Zli u pravu. Bez dizanja tezine, nema dobrih misica na nogama. Znam iz iskustva... dok sam vozio bicikl nisam mogao da imam ni priblizne rezultate kao prilikom izvodjenja cucnjeva i kosih noznih potisaka. Ali ni oni ne vrede mnogo ako nema dobre ishrane. Ne treba se odricati bicikla, dobar je on za kondiciju, ali sto se tice misica, tezine su tu zakon.

Bas tako , ali sad ce ispasti da sam zena pa se slepam preko tebe hahahahahhaha!

A tako kao ti, i ostali su tamo odgovarali a on ne kapira....

Btw hvala ti za reputaciju, bas me je nasmejao komentar
Pozz

Zasto diskriminises ljude po rodu?

Zene mogu da istupaju veoma dobro, samostalno, stabilno, uverljivo ikao autoritet. Cak i vise nego muskarci. Muskarci odglume kao macho frajerski fazon ali su izuzetno nesigurni ako cemo uopsteno. Zene su tu mnogo sigurnije u sebe kada istupaju.

hehe uvredi zene hahahah :-ppppp

ok pogledaj neki klip nekog toura i uporedi noge biciklista sa vama rekreativcima da ne nudim i tebi sliku nogu

Mozda je to istina, apsolutno nemam pojma o tome, ali mislim da svi ti bicikliste rade razne vezbe za noge da bi mogli da izdrze te voznje :)
pa ja ne radim i svaki misic razbija samo od voznje od 50-60km dnevno..i to bez nekog opterecenja jer nema potrebe za tim i ne zelim opterecivati kolena..nikad nista u teretani nisam uradio za noge..i nemoj da ovaj pdf pretvaramo i klinacko prepucavanje kome je samo bruzliu primereno

pa ja ne radim i svaki misic razbija samo od voznje od 50-60km dnevno..i to bez nekog opterecenja jer nema potrebe za tim i ne zelim opterecivati kolena..nikad nista u teretani nisam uradio za noge..i nemoj da ovaj pdf pretvaramo i klinacko prepucavanje kome je samo bruzliu primereno

Oh, ja i nemam nameru da se prepucavam, ne volim to. Samo iznosim svoje misljenje bazirano na nekim pretpostavkama :D

Back