zbog ovih konstatacija niko te nikad nece shvatiti ozbiljno..narocito sto se sluzis lazima..jer ako sam pomenuo bicikllizam o kom ti nemas pojma..to je bilo u kontextu izgradnje noznih misica..sto je daleko delotvornije i pozeljnije od teretane..ostatak posta necu citati
Mene shvataju ozbiljno ati tebe ne shvataju, mzoda samo oni sa LJISA, svi ovamo ostali iz sporta te gledaju kao klovna, a bolje biti i trol nego klovan. Trol je bar pametan pa namerno zeza, a ne misli tako, a ti zaista mislis ono sto pises.....
Ursus je veeeoma uzdrzan, on ce pre blokirati nekog nego da udje sa njim u raspravu, mislim ima 2-3 sina, trenira 17 puta nedeljno i radi, znaci nema on vremena sa nekim da se zanosi, i kada ti je on rekao da se "drzis tema o biciklama" znaci da si preterao svaku mogucu meru i da si ko zna sta izjavio netacno i da ne kazem debilno. Jer on nije pzonat po tome da tera korisnike na tamo one teme.
Ako sad ovde pominjes biciklizam, ne moras da dodas "o kom ti nemas pojam" jer zapravo ti i ne znas DA LI JA NESTO ZNAM O TOME, JER NIKADA NISAM PISAO TAMO, znaci to sto si ne pisao ne znaci da ja NEMAM POJMA, znaci samo da si emocionalno nestabilan pa imas potrebu da to napises.
Sta sad ja sam za BB ti za bicikle, i sad ti znas i o biciklama i o BB a ja ne znam ni za BB a posebno o biciklama? Mislim smesno je. Uospte nisi objektivan.
KAkva crna izgradnja misica nogu preko bicikle , i to bolje naspram teretane? hej alo znas li ti sta pricas, pa pogledaj prof. biciklice, noge ko cackalice, cucanj ne bi mogao da uradi sa 20kg. A kamoli amateri koji imaju decije nogice od biciklica......
Gde mzoe delotvornija da bude biciklica od teretane sto se tice nogu? Cucanj u teretani je jedna od najosnovnijih vezbi i to najbolje izgradjuje noge a i sve misice...... Kakva biciklica, ona je cak i za kardio losa, trcanje je tu zakon, pa vijaca, pa 300 cuda pa bicikla.
Mene nece niko da shvati ozbiljno? Cccc a tebi se covece smeju njih 95% sa sporta heeeej???? Ko je na tvojoj strani? Pivosok trol, koji podrzava svakog ko se zapali i prica protiv teretane.....
Daj resi taj svoj problem vec jednom sa sportom koji te toliko muci, imas tezak problem, traumu ili sta vec od teretane i celog tog sistema i nisi svestan koliko patoloski delujes kada se nadjes u toj prici o tome.
jer ako sam ja toliko los, nemoguce je da se bas sa svima njima tamo slozim, iako sam poznat da se ne slazem puno sa ljudima, ali tamo smo se bas skoro svi slozili......Pa cak i klinci koji su pre godinu 2 dosli za savet - mi im dali i oni sad dolaze i to potvrdjuju da se i ostvarilo u praksi, pa i oni pricaju istu tu pricu jer videlid a je tacna.
Osvesti se covece, baci biciklu idi u teretanu, dizi tezine, ako zelis maximu, ili nastavi da vozis tu tvoju biciklu do kraja zivota ali nemoj da si uveren da je to najbolje sto postoji za razvoj misica. Jer smesno je.
Onda bi i Jay Cutler vozio samo bajs, i svi ostali zi svih podkategorija. Pogledaj nasu Ivanu spanovic - ona radi cucnjeve i to sa tezinama vecim nego sto bi ti mogao, a ne vozi biciklice oko stadiona.
Kakva crna bicikla tvoja.
I kacis tu trbusnjake, pominjes noge, kao klinac od 12 godina, trbusnjaci nisu sve i sva, uradis to i uspeo si u zivotu, gde su bre ramena, gde su bre ledja, ruketine? Trbusnajci nisu nikakav uspeh, pa svaki izgladneo covek od 50kg mzoe da ima trbusnjake bez ikakvog treniranja, ali retko ko ce da ima masivna ledja u V obliku.