AnaBG
U svakom slucaju ti zelim dobro,da ne zvucim previse ne znam ni ja "napadno" ,
Danas je trend biti mrsav,al to nije bitno,koliko je bitno da imas energije u telu,da mozes da potrcis,radi kapoeru,plivas il vozis rolere po ceo dan,ne zbog toga da bi se guza zategla vec zato da se dobro provedes pri tome...
moze devojka izgledati kao boginja,al dzabe ako nece na bazen,trcanje,setnju kroz prirodu il sta vec,mene ne privlaci sedenje po kaficima il tako nesto,cetri zida imam i pored svog kompa a tu mogu da pustim i muziku koja mi se slusa...
Tako da mi poenta bila da moramo kolektivno da se manemo manije izgleda... jeste i ja sam se bio ugojio preterano u vojsci,izgubio misice i tako to jer sam bio tako reci zarobljenik malih prostorija i nije mi bilo dopustano ni jednom u dva dana da izadjem na trcanje iako sam na prvoj proveri bio prvi u RRF-u(recnoj ratnoj flotili),da je pravljenja druga provera pitanje dal bih bio i u sredini,pre verovatno pri kraju kolone... ,sve to moguce naravno.
pa je i meni kao nekom ko se 6 godina pre vojske bavio sportom ipak trebalo 5-6 meseci da skinem oko 13-15 kilograma... i naravno od tada do sada zadrzao tu kilazu.
Mislim najbitnije za sve jeste da kada vam se jedete mozete da jedete i necete se ne znam kako ugojiti ako imate redovne fizicke aktivnosti... a ako ih izbegavate onda se morate pridrzavati svih restrikcija tipa od tad do tad ne smem da jedem toliko i toliko...bolje krenite na neki aerobik po 4 puta nedeljno.