Kako doći do savršene linije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad je u pitanju savrsena linija, nije samo da smrsas ili da se ugojis na vagu. Rec je o tome sta smrsas (vodu, misic, salo) ili cemu se ugojis (salo ili misic). Kvalitet je mnogo bitniji od kolicine :) Pa Ana, lepo je to sve cuti, ali dve godine za tako nesto je mnogo :)

46 na 166 to je suvise malo.... ili mozda nema kosti...

I zelis reci da se vratio tebi kada si smrsala? i da je to neki razlog zasto je otisao i da se posle zato vratio...?! Zbunjen malo al valjda ima i takvih ljudi...

Samo zelim da kazem devojkama da meni i vecini mojih prijatelja cesce zapadne za oko krupnija devojka nego mrsavija.... al da se za zaljubljivanje i najvaznije ostajanje u vezi tezina ne igra ulogu vec odnos koji se napravi... pa tako bilo je zaljubljivanja i u vrlo mrsave devojke(jedared al bilo je) cesce u punije,... il u mom slucaju najcesce u sportske tipove... najduze sam bio sa devojkom koja je imala vece bicepse nego vecina mojih prijatelja :) :) :) to bejahu lepe 4 godine,al mislim da nas malo dotukao stres i to sto nismo imali svoj krov nad glavom al dobro :)

Poenta : 8 kg skinuti za mesec je cesto opasno i ne znam nekoga da je postigao prirodnim putem...
znam za slucaje depresije i slicno da su osobe za mesec dva izgubile i po 15-20 kg ali to je bilo vrlo nezdravo i sok stanje,i moglo je proci i sa posledicama...

korak po korak,zivot je dug da bi se brzo upropastilo telo koje treba da traje.

AnaBG:)

U svakom slucaju ti zelim dobro,da ne zvucim previse ne znam ni ja "napadno" ,
Danas je trend biti mrsav,al to nije bitno,koliko je bitno da imas energije u telu,da mozes da potrcis,radi kapoeru,plivas il vozis rolere po ceo dan,ne zbog toga da bi se guza zategla vec zato da se dobro provedes pri tome...

moze devojka izgledati kao boginja,al dzabe ako nece na bazen,trcanje,setnju kroz prirodu il sta vec,mene ne privlaci sedenje po kaficima il tako nesto,cetri zida imam i pored svog kompa a tu mogu da pustim i muziku koja mi se slusa...

Tako da mi poenta bila da moramo kolektivno da se manemo manije izgleda... jeste i ja sam se bio ugojio preterano u vojsci,izgubio misice i tako to jer sam bio tako reci zarobljenik malih prostorija i nije mi bilo dopustano ni jednom u dva dana da izadjem na trcanje iako sam na prvoj proveri bio prvi u RRF-u(recnoj ratnoj flotili),da je pravljenja druga provera pitanje dal bih bio i u sredini,pre verovatno pri kraju kolone... ,sve to moguce naravno.

pa je i meni kao nekom ko se 6 godina pre vojske bavio sportom ipak trebalo 5-6 meseci da skinem oko 13-15 kilograma... i naravno od tada do sada zadrzao tu kilazu.

Mislim najbitnije za sve jeste da kada vam se jedete mozete da jedete i necete se ne znam kako ugojiti ako imate redovne fizicke aktivnosti... a ako ih izbegavate onda se morate pridrzavati svih restrikcija tipa od tad do tad ne smem da jedem toliko i toliko...bolje krenite na neki aerobik po 4 puta nedeljno. :)

hm za gojenje i mrsavljenje jednako je vazna fizicka aktivnost,moras imati aktivan metabolizam i on dovodi u red... pa sad,cak i sa tom tezinom ako ti mozes da trcis 10 kilometara(il ajd moze i 5-6) i ako se osecas dobro,onda nema brige...

istina malo su drugaciji treninzi kada se zeli dobiti tezina i kada se zeli izgubiti... al poenta je da pri radu telo sebe dovodi u idealu koja mu je potrebna za taj rad.

Ne kapiram...Sta nije valjalao u mojoj metodi mrsavljenja,kad sam smrsala???osim sto sad ne mogu da se ugijm al sam prezadovljna izlgedom...Meni je bitan zigled jer sam zensko+u pubertetu...Mozda gresim ali trcanjem,vazbama,teretanom se samo zateze i gubi energija,dok se ne probusi aksika nema ni manje kg...ako gresim ispravite me

da te pitam panteru... hehe
evo ja imam 65 kg na 180cm.. i mislim ok malo je to znam... nego slusaj pitanje... ja [ne]volim da se prezderavam... i onda mi je posle stomak ko burence... sad sam krenuo na Realni Aikdio.... tri puta nedeljno jel to dovoljno da sredim malo stomak... radim i kuci svaki dan stotinak sklekova i ponekad pedesetak trbusnjaka? uzgled od 1. raz osnovne skole pa do 1. raz srednje sam trenirao tenis... tada sam imao konstantno 56 kg na preko 175 cm... tacnije ovih poslednjih godina treniranja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back