Kako do zarade na netu

У Србији има мали милион легалних и илегалних фирмица које се баве транспортом и логистиком у Америци. Те фирмице запошљавају људе по Србији за мале паре да обављају послове диспечера и рачуновође.
За диспечера је потребно добро познавање енглеског језика плус одлична комуникативност.
За рачуновођу је потребно да ниси дебил...
Рачуновођа-почетник ради од своје куће, има посла неких 2-3:сата дневно и узима 500-600 долара месечно.
Нимало стресан посао, за разлику од диспечера.
Мада, диспечер може лагано да узима 1000-1500 долара месечно, а такође ради од куће.

Imam druga koji pegla SFA, to je online trgovina i sajt kao svaki drugi tipa Aliexpress taj fazon. E sad, ti kad pocnes dodele te necijem timu i on postaje neka vrsta tvog mentora, poennta je da mu skupljas ljude u taj neki nazovi tim i posle ti pravis svoj i sto je veci krug ljudi veca je zarada, daju ti ljude iz nase zemlje pa je lakse da skapiras.. Drugar vec 2 godine cepa to i ima 200 dolara mesecno, ali se posteno iscimao da postane taj kao neki gold team leader, u pocetku si bronze pa silver. Sve se svodi na procente od preprodane robe, objasnio sam ti onoliko koliko i ja sam skapirao iz njegove price, inace pokazuje mi likove i zene koji ozbiljne pare mlate na tome, okupljaju se dele misljenja, inace odma ti salju na kucnu adresu iz amerile kreditnu karticu na koju ti stize lova, placas svuda normalno kao i sa ovim nasima, a kad oces da dizes kes onda preko nasih banaka uz proviziju, ali ako te bas zanima pogledaj SFI srbija pa procitaj i sam, treba vremena da se dodje do zarade ali jbg, jedino je dobro sto koliko sam shvatio lupam dodjes do 200 dolara mesecno i ne moras da ulazis vise uopste, svaki mesec toliko ti leze jer si izgradio tim koji preprodaje i kupuje, zbrzao sam sve ovo jer se i ja ne razumem nesto najbolje, ali eto znam da nije prevara iz drugarevog primera, sljaka za platu i ovde napuca 200 dolara i njemu je ok. E sad, ako oces kao neki ljudi iz srbije da zaradjujes po par hiljada dolara moras tome da se posvetis kao pravom poslu, sve zavisi koliko imas vremena i strpljenja.

Ja sam već pre nekoliko godina imao prilike da na nekoj od tema opišem moj posao.
Ja se već evo skoro 7,8 godina bavim internet marketingom, i u tom poslu imam nekih, da tako kažem neuobičajnih problema, od kojih sam već digao ruke da rešavam(očigledno još nisam skroz čim pišem ponovo ovde).
Elem, svako ko se ikada bavio zaradom na netu u nekom trenutku je pomislio da internet marketingom može zaraditi novce, te je tih pokušaja samo tokom poslednjih 7,8 godina bilo nebrojeno, što je u krajnjem zbiru rezultiralo sa mnogo prevarenih firmi koje su platile neku uslugu ali je nisu dobile.
Time ja , sa svojom uslugom, koja je u osnovi "dobijete gotovo internet rešenje sa godišnjim održavanjem praktično po ceni hostinga", u startu naletim na zid, za koji treba vremena da se sruši, ili pomeri.
Elem, evo već 7,8 godina to radim , i ja od toga mogu da živim.
Problem je što mi je u glavi stalno , da od toga može da živi nas 50, ali ja ne mogu da napravim pravu, dobru ekipu ljudi, u svakom većem mestu u Srbiji po neko.
Prosto, ja bih svoje iskustvo, a ono je i više nego škola internet marketinga, preneo svakom u svom gradu, jer prosto vi svoj grad najbolje poznajete, a što se gotovog proizvoda tiče, on je u tom rangu trenutno zasigurno najbolji na tržištu, bilo Srbije bilo BIH gde takodje imam isti posao i još jedan sajt.
Ja sam iz Loznice, tako da mi ne treba niko u mom kraju, ali eto ako imate volje i želje, posao nije lak(jer da jeste ne bi toliko njih probalo i odustalo) ajde da zajedno napravimo nešto što mnogo više vredi od ovoga što ja sada imam..
Ne bih sad dalje reklamirao moj posao, mislim da ovo nije mesto za to, ako nekoga interesuje priča, slobodno mi se javite ovde, ili ostavite u inbox broj telefona.....

Zanima me kako da dodjem do nekih 100e-50e mesecno preko neta, neke ideje ?
Nećeš naći ni jedan posao, gde ćeš da počneš nešto da radiš, a da pre toga nešto ne uložiš. Evo, znam čoveka (mene), radim od kuće za američku kompaniju SFI. Može da se zaradi na 6 načina. Postoje različiti alati, koji ti pomažu, a takođe tu su i sponzori, ne da ti daju pare, nego da ti pomognu da ti zaradiš pare. Na internetu u svetu ima nekoliko stotina miliona ljudi. Svako voli da sedi kod kuće, pored porodice i da radi. Malo da šeta, malo da popriča, nema šefa, nema ustajanja u cik zore. Nego kad se naspavaš. I šalješ oglase. Na facebook, u besplatne grupe. Na stotine oglasa mora da pošalješ, da bi skupio bar petoro ljudi, koji će stvarno da rade, kao i ti. Ti ćeš biti njima sponzor i ti ćeš njih da obučavaš, jer praktično oni će tebe da izdržavaju. A da ti ne pričam, ako neki bogati deda iz Amerike klikne na tvoj link ti imaš najmanje 10 dolara od svake njegove kupovine. Svako od tvojih članova, na početku meseca kupuje žetone, sa kojima može da učestvuje na aukcijama, da kupuje slobodno robu, a ima preko 10 000 artikala na lageru, da igra igrice. Kupovinom tih žetona stiče status koji mu otvara mogućnost za besplatne žetone i nagrade, koje može da menja za dolare. Tako da ako si vredan, sigurno ćeš da zaradiš tih 50 -100 dolara, a možda i više. Klikni ovde pa pokušaj. Ako ti se svidi nastavi da radiš, a ako ne, uvek možeš da odeš. Levi miš pa prva ikonica sa strelicom na gore.

Back