cartman08
Početnik
- Poruka
- 49
ups pogresan quote, trebala sam citirati Pozdrav iz Republike Srpske od cartmana/a!!!
Ooooo, gdje ste sunarodnici!!!! Taman kad sam pomislila da u ovoj nasoj zemlji ili entitetu nema nikoga ko djeli moje misljenje, pojavite se vi. Svaka cast!!! Izgleda da cemo u isto vrijeme i da se prijavimo.
Gdje vi planirate uplatiti za aplikaciju, u Srbiji ili kod nas? Meni je Beograd blizu, a i tamo sam svako malo, pa mi odgovara da tamo uplatim, a i ne znam ni da li postoji ta privredna banka Sarajevo koju su tamo naveli. Jeste li se raspitivali?
U svakom slucaju Bg mi je blize od Sarajeva. Valjda je svejedno gdje cemo uplatiti, bar sam ja tako shvatila.
Pozdrav! Ima nas u velikom broju koji dijelimo misljenje sa tobom!
Sto se tice uplate jos nismo gledali gdje cemo, posto smo iz Gradiske. Sarajevo i Beograd nam dodju na isto sto se tice kilometraze.
Stara privredna banka Sarajevo je propala kao i mnoge banke u ovoj zemlji, a tu banku sto je navode cu potraziti na netu, trebala bi da postoji.
Odakle ste Vi?
Pozdrav!

pa sta bude....tamo gde ti traze zip code, ukucaj recimo M6S 4M5 , to je moj zip code recimo (southwest Toronto), ali iste su cene osiguranja za celi Ontario, tako da mozes slobodno da ukucas ovaj zip.
 pa sta bude....tamo gde ti traze zip code, ukucaj recimo M6S 4M5 , to je moj zip code recimo (southwest Toronto), ali iste su cene osiguranja za celi Ontario, tako da mozes slobodno da ukucas ovaj zip.