Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ups pogresan quote, trebala sam citirati Pozdrav iz Republike Srpske od cartmana/a!!!

Ooooo, gdje ste sunarodnici!!!! Taman kad sam pomislila da u ovoj nasoj zemlji ili entitetu nema nikoga ko djeli moje misljenje, pojavite se vi. Svaka cast:super:!!! Izgleda da cemo u isto vrijeme i da se prijavimo.
Gdje vi planirate uplatiti za aplikaciju, u Srbiji ili kod nas? Meni je Beograd blizu, a i tamo sam svako malo, pa mi odgovara da tamo uplatim, a i ne znam ni da li postoji ta privredna banka Sarajevo koju su tamo naveli. Jeste li se raspitivali?
U svakom slucaju Bg mi je blize od Sarajeva. Valjda je svejedno gdje cemo uplatiti, bar sam ja tako shvatila.

Pozdrav! Ima nas u velikom broju koji dijelimo misljenje sa tobom!
Sto se tice uplate jos nismo gledali gdje cemo, posto smo iz Gradiske. Sarajevo i Beograd nam dodju na isto sto se tice kilometraze.
Stara privredna banka Sarajevo je propala kao i mnoge banke u ovoj zemlji, a tu banku sto je navode cu potraziti na netu, trebala bi da postoji.
Odakle ste Vi?
Pozdrav!:super:

Cao Sale!
Jos se raspitujemo, pogledacemo u Banja Luci, tamo ima Francuski kulturni centar i Konzulat Francuske, pa vidjecemo! Njoj treba Samo Basic nivo zbog 2 boda, dok engleski mora biti High, jer ima 1 godinu pripravnickog staza u prosvjeti.

Gdje se polaze TEF u Srbiji?

Pozdrav za sve Vas!:super:

Pozdrav takodje.Zato sam te i pitao.Ako ne moze da polaze u Banja Luci, javi se da ti pomognem ako ti treba da prijavi ispit u Beogradu ili bilo sta vezano za TEF i sam Francuski kulturni centar u kome se polaze TEF.Prosao sam citavu proceduru, tako da prilicno dobro poznajem citavu stvar.

:ok:

Pozdrav takodje.Zato sam te i pitao.Ako ne moze da polaze u Banja Luci, javi se da ti pomognem ako ti treba da prijavi ispit u Beogradu ili bilo sta vezano za TEF i sam Francuski kulturni centar u kome se polaze TEF.Prosao sam citavu proceduru, tako da prilicno dobro poznajem citavu stvar.

:ok:

Gdje se moze nabaviti literatura za TEF? Skinuo sam nesto sa onog ruskog sajta.
Pozdrav!

Evo i mi da se pridruzimo...
AOR 12.12.2006.
Poziv za dokumentaciju 18.11.2008.
A mi bas nesto razmisljali i odrugoj bebi :)
Sad smo u dilemi...

Supre samo napred, i srecno.:super::super:

Moze da se iseli i rodi beba u Kanadi, ali pre toga se mora preci lekarski na kome se snimaju pluca, do 4 meseca nikako se nesme, a posle toga moze ali se ne preporucuje.
Svako odlucuje za sebe,ja se nadam da ce nas lekarski biti tek kada se zena porodi a to je juna.
Pozdrav.

Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama...
Mi cemo da prionemo i na drugu bebu pa sta bude. ;-)
Nije mi samo jasno zasto zena koja je u drugom stanju ne moze da se iseli i tamo da rodi (ako sam dobro razumela?!).
Ima li neko objasnjenje?

Bravo! Samo napred!Ja evo jutros gledam moje klince dok spavaju.To je nesto najlepse na svetu:heart:
Zivim za dan kada cu ih odvesti odavde:heart:

Gdje se moze nabaviti literatura za TEF? Skinuo sam nesto sa onog ruskog sajta.
Pozdrav!

U FKC u Beogradu postoji knjiga za pripremu TEF ispita.Ona je u kombinaciji sa CD-om.Postoji jos i isti takav komplet za pripremu TCF, Test de connaissance du français,ispita.Ova dva kompleta ti omogucavaju da steknes potpunu sliku kako izgleda na ispitu i da znas sta treba da pripremis.
Pozalji mi link sa ruskog sajta jer me interesuje da vidim tu knjigu.:bye:

Pozdrav! Ima nas u velikom broju koji dijelimo misljenje sa tobom!
Sto se tice uplate jos nismo gledali gdje cemo, posto smo iz Gradiske. Sarajevo i Beograd nam dodju na isto sto se tice kilometraze.
Stara privredna banka Sarajevo je propala kao i mnoge banke u ovoj zemlji, a tu banku sto je navode cu potraziti na netu, trebala bi da postoji.
Odakle ste Vi?
Pozdrav!:super:

Neces vjerovati cartman, ali postoji jos uvijek privredna banka sarajevo. Cula sam se sa njima. Primaju uplate u svim poslovnicama, a ti ih samo trebas nazvati da ti kazu koja je tebi najbliza filijala. Ja imam u brckom i tamo cu da idem. Zvala sam ih, kazu 550 dolara, ali uplata je u eurima i trenutno su im dostavili instrukciju da je to iznos od 340 eura. Broj banke u Sarajevu je 033 2777700, oni ce ti reci ko ti je najblizi i koga da kontaktiras.
Eto... Da sto prije ispunis uslove i predas aplikaciju.

Majo svaka cast!!!! Skupljajte papire i brisite odavde sto pre jer kod nas uvek postoji mogucnost da nesto, ne daj boze, "neplanirano i nicim izazvano iskrsne" (npr. neki rat, zatvaranje granica i puj, puj, puj...... daleko bilo). Zato salji papire i vidimo se breko bare.:heart:

SALE, jel ti to nas malo zekis? To malo da nas razmrdas? Ma sta dva prsta, 100 * 2. E stvarno vec odlepljujemo od cekanja. :besna::super::klap::besna::worth::worth::worth:

Cao Grandic.

Nadam se da si se dobro snasao na novom poslu.

Pitanjce u vezi private health insurance (za prva tri meseca): Da li ste ga uzeli i, ako jeste, koliko kosta po odrasloj osobi?
Ja sam pokusala da nadjem premije na netu, ali na svakom sajtu mi traze zip code :think:
Thanks unapred na odgovoru.

Veliki pozdrav i uzivajte u pahuljama snega koje vas sigurno vec posecuju. Ovde su, jos uvek, samo pahuljice ;)

Dobro vece svima na forumu.Svi ste stvarno genijalci.:super:

Da li uopste moze da se prica o tome da se jednog dana u Kanadi napravi zajednicki rostilj.Mozda zvuci neverovatno, ali pogledajte Grandica, covek je otisao u Kanadu ali nije otisao sa foruma.

Mozda jednog dana.....:orkestar:

To bi stvarno bila fora, vi iz Kvebeka, Grandic i ekipa koja ide u Ontario i ima nas iz Saskatchewana i Alberte, pa gde cemo se naci?

Cao Grandic.

Nadam se da si se dobro snasao na novom poslu.

Pitanjce u vezi private health insurance (za prva tri meseca): Da li ste ga uzeli i, ako jeste, koliko kosta po odrasloj osobi?
Ja sam pokusala da nadjem premije na netu, ali na svakom sajtu mi traze zip code :think:
Thanks unapred na odgovoru.

Veliki pozdrav i uzivajte u pahuljama snega koje vas sigurno vec posecuju. Ovde su, jos uvek, samo pahuljice ;)

Nismo uzeli private health insurance za prva 3 meseca :confused: pa sta bude....tamo gde ti traze zip code, ukucaj recimo M6S 4M5 , to je moj zip code recimo (southwest Toronto), ali iste su cene osiguranja za celi Ontario, tako da mozes slobodno da ukucas ovaj zip.
Trenutno sija sunce, ali hladno je, sneg je malo pao, dovoljno da klinci naprave sneska :) . Mozes pogledati slke na http://picasaweb.google.com/grandic/

Pozdrav,

Sinisa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back