Ma komplikovano,mislim da kuci dobijes svakako,uracunato u CENU.Vec zamisljam da nemamo kuci rezultate,a oni obrisali podatke,videcemo kako ce biti.
Mi smo u dilemi da li prvo da vadimo nove pasose ne bi da se desi da posaljemo stare pa da nam nasa divna drzava ponisti vazenje pasosa kraj ove ili kraj sledece godine tako sem procitao u novinama.
Pa posle saljemo druge pasose na viziranje ili ako ne odemo do kraja 2009 da poniste vize i zakomplikuju proces od Srbije mozes svasta da ocekujes.tkacio:
Da li je neko razmisljao o ovome,mi cemo u cetvrtak prvo da vadimo nove pasose.
Ako si u Kanadi,stari pasos istekne, ako treba da se putuje negde,ide se u ambasadu....komplikacija...
Ministry,freeze?
Pozdrav
Pre neki dan sam razgovarao sa prijateljem iz Kanade u vezi pasosa.On mi kaze da je daleko bolje izvaditi pasos u Srbiji jer je u Kanadi preko 300 CAD, dok je u Srbiji negde oko 2000 din.Ja takodje krecem u proceduru vadjenja novih.Sama procedura u Kanadi je kompikovanija jer zahteva odlazak u konzulat, a i razlika u ceni nije bas zanemarljiva.Cetiri clana porodice ti je skoro 1500 CAD.
Inace, potpuno si u pravu da stvar moze da se zakomplikuje sa starim pasosima.Ode coveku Kanadu, u medjuvremenu nasi pasosi prestanu da vaze , a iz nekog razoga moras da putujes i eto ti problema.
Moje misljenje je da bi svako ko je u procesu trebao da izvadi novi pasos.
Poslednja izmena: