Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav drustvo...
pratim Vas vec duze vreme ali nikako da nadjem vremena za diskusiju.Izgleda da su gos.u ambasadi sela za svoja radna messta i poceli sa radom.(neka tako i ostane).
A sada PITANJE... dali neko ima neke informacije za Entrepreneurs biznis vizu.AOR nam je 15.06.2006.
pozdrav svima....

E hvala svima, ali nisam uspeo!
Na AOR doc mi pise Republic of Serbia, aprobao sam sve tri opcije i nijedna ne pali.
Probacu again and again ilikontaktirati njih...no svakako nece biti sutra jel...
puno pozdrava svim cekacima.

Ja sam cesto gresila na IDENTIFICATION TYPE, birala sam # client id number # .....

Treba staviti IMMIGRATION FILE NUMBER i naravno drzava iz koje si u trenutku apliciranja (sto je za Srbe jako promenljiva kategorija)

Eto probajte tako!

Pozdrav

Ja sam cesto gresila na IDENTIFICATION TYPE, birala sam # client id number # .....

Treba staviti IMMIGRATION FILE NUMBER i naravno drzava iz koje si u trenutku apliciranja (sto je za Srbe jako promenljiva kategorija)

Eto probajte tako!

Pozdrav

Zamislite sad ni mene nece da primi na e-cas a uvek sam mogla da se ulogujem!

Izgleda da je nesto do njih.

Povlacim ono sto sam napisala!

Zdravo društvo. Proveravao sam status na e-cas i stvar funkcionise, samo sto u mom slucaju vec vise od godinu dana pise isto in process i datum AORa kao i verovatno vecini.
Sto se tice odustajanja common-law partnera dobio sam odgovor da u slucaju odustajanja pre nego sto vas kontaktiraju u vezi sa slanjem dokumenata mogu da se dobiju pare nazad a nosilac aplikacije nastavlja postupak bez ikakvog uticaja ako ima dovoljno bodova. E sad mene zanima da li neko zna odgovor, sta je od podataka potrebno poslati ambasadi i na koji nacin vracaju pare za proces aplikacije? To mi iz ambasade nisu odgovorili, za sada.

Ovaj forum pratim od jula 2006, a od tada nam je i AOR. Fantastiči ste, svaka čast, mada Kliku dugo nisam primjetila na forumima, a njegovi savjeti su odlični. Moja porodica i ja smo inače iz BiH, ljekarski smo uradili u martu, i dodatni pregled je obavljen u aprilu ove godine! Eh od tada se nadamo pozivu da im pošaljemo naše pasoše na viziranje u Beč. Imam i jedno pitanje, da li iz Beča jave kada dobiju rezultate ljekarskog, ili je to od slučaja do slučaja? Hvala i sretno svima!

Zdravo društvo. Proveravao sam status na e-cas i stvar funkcionise, samo sto u mom slucaju vec vise od godinu dana pise isto in process i datum AORa kao i verovatno vecini.
Sto se tice odustajanja common-law partnera dobio sam odgovor da u slucaju odustajanja pre nego sto vas kontaktiraju u vezi sa slanjem dokumenata mogu da se dobiju pare nazad a nosilac aplikacije nastavlja postupak bez ikakvog uticaja ako ima dovoljno bodova. E sad mene zanima da li neko zna odgovor, sta je od podataka potrebno poslati ambasadi i na koji nacin vracaju pare za proces aplikacije? To mi iz ambasade nisu odgovorili, za sada.

Ovaj forum pratim od jula 2006, a od tada nam je i AOR. Fantastiči ste, svaka čast, mada Kliku dugo nisam primjetila na forumima, a njegovi savjeti su odlični. Moja porodica i ja smo inače iz BiH, ljekarski smo uradili u martu, i dodatni pregled je obavljen u aprilu ove godine! Eh od tada se nadamo pozivu da im pošaljemo naše pasoše na viziranje u Beč. Imam i jedno pitanje, da li iz Beča jave kada dobiju rezultate ljekarskog, ili je to od slučaja do slučaja? Hvala i sretno svima!

Stvarno mi nije jasno zasto toliko cekate poziv posle lekarskog!!! Stvarno ima super informacija ovde, vrlo koristan forum! Hvala ovim ljudima koji nam salju nove info iz dana u dan! Ja sam SW SP AOR april 2007. Ne nadam se jos godinu dana pozivu, sudeci po iskustvima drugih! U medjuvremenu mi se rodila cerka, radim, mada mi je tesko da " zivim kao da cu ceo zivot biti ovde, a da se spremam kao da cu sutra otici u CA!" (J.Broz, pedesetih godina).
Prodao sam stan, trazimo drugi, ali vise gledam da kupim onaj koji je dobar za iznajmljivanje, nego ono sto je dobro za nas troje- kola mi se raspadaju, ali mi se ne kupuje drugi jer zasto bacati pare kad mi idemo.....razumete? Veliki pozdrav svima!

Pre svega pozdrav svima. Evo nekih novih momenata iz ambasade u Beču. Naime juče sam dobio pismo koje je ustvari ponuda ukoliko se želi povući aplikacija. U pismu je ponudjena i izjava koju treba da ispuni nosilac aplikacije ako zeli da prekine proces uz vraćanje aplikacionih taksi. Pismo treba da se pošalje u ambasadu u roku od 60 dana ako se zeli prekinuti proces i u tom slučaju je vraćanje aplikacione tekase moguće. U suprotnom proces traje normalno i koliko kapiram posle tog roka navodno nije moguce odustajanje uz vraćanje aplikacione takse. Je li ovo znak da su počeli nešto ozbiljno da rade ili ...? Da li je neko jos dobio mozda ovakvo pismo? Da napomenem predao sam aplikaciju karajem proslog jula.
P.S. Kad smo vec kod ove teme, da li neko zna sta je potrebno od podataka poslati za odjavljivanje iz postupka common-law partnera kada nosilac aplikacije zeli nastaviti proces?
Pretpostavljam da su broj prijave, i licni podatci common-law partner uz napomennu da samo common-law partner prekida proces iseljenja dovoljni.

Hi,drustvo,nova sam na Forumu za koji sam saznala prije nekoliko dana i zelim odmah reci da sam impresionirana saradnjom Forumasa i zeljom da se pomogne.Narocito Klikom koji je veoma nesebican a i siroko obrazovan i daje veoma razumne odgovore.
Moja zelja da imigriram bas u Kanadu stara je nekoliko mjeseci i trenutno sa u fazi popunjavanja Aplikacije.
Po profesiji sam ljekar i zelim da imigriram u kategoriji Skilled Worker.
Imam neke nedoumice oko upisivanja podataka u formular i zanima me gdje mogu naci uputstva za popunjavanje(imam samo formulare,ali ne zelim da napravim gresku).
Molim nekoga da mi odgovori :dontunderstand:
Unaprijed zahvalna!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back