klika
Ističe se
- Poruka
- 2.851
Ako je zvanican vek vazenja testa 2 god,a ja polozim test sad i oni me pozovu da predam dokumente za 3 god,meni IELTS vise ne vazi!
Bitno je da u trenutku apliciranja test nije stariji od 2 godine.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je zvanican vek vazenja testa 2 god,a ja polozim test sad i oni me pozovu da predam dokumente za 3 god,meni IELTS vise ne vazi!
@ klika
Hvala na podrsci, moracemo da se pomirimo sa cekanjem iako bi bili mnogo mirniji kada bi nam samo odgovorili da smo u procesu i onda cekamo.
Ajde ako znas reci nam koliko cemo mi bodova dobiti na education jer nam nije jasno sta znaci ono "dve diplome". Ja (nosilac) imam zavrsen fakultet psihologije, a zena fakultet pedagogije. Oba fakulteta su u trajanju od 4 godine tako da ukupno imamo 16 godina skolovanja.
Koju skolu si ti zavrsio i cime se bavis? Da li znas kako je u Edmontonu?
Znas li ti ili neko drugi kako javiti u ambasadu ako u tom procesu cekanja dobijem jos godinu dana radnog iskustva?
Hvala unapred i pozdrav svima!!!
Ovo je samo slanje preliminarne aplikacije da bi zauzeo mesto u redu, nista im ne javljas ni da si promenuo posao, ni da si dobio godinu staza, ni zavrsio magistarske, dobio dete, jedino promenu adrese javljas.
tek kada budu spremni da obrade tvoju aplikaciju oni ce da te boduju na osnovu onih dokumenata koje posaljes tada.
Ono sto pise da 67 bodova moras imati u momentu podnosenja aplikacije je dato da ih ne zatrpavaju aplikacijama, ono kao, druga godina sam faksa, posaljem prijavu, pa dok dodjem na red imacu i fakultet i godine staza...
samo hrabro napred
pozdrav
Tek mi sad nista nije jasno,ovde pise da test ne bi trebalo da bude stariji od godinu dana u trenutku predaje aplikacije?Da li se to odnosi na datum predaje odnosno slanja pojednostavljene aplikacije,ili na datum predaje celokupne dokumentacije kada te obaveste da treba da je predas.
Pozdrav ljudi!MIslio sam da je 2 god cekanja dug period al s obzirom da se ovde nece nista promeniti vredi cekati, al dobro to je vec politika.
Da li neko moze da mi kaze u cemu je fora sa onim ruskim sajtom, stalno mi se javlja neki bloker!![]()
A kako za ovo da se prijavimo,posto sam ja Masinski inzenjer?
Pozdrav svima!
Mozda ce vam biti "neobicna" moja molba, ali zamolila bih vas nesto (PUNO BI MI ZNACILO)....pa ko je raspolozen da se malo priseti nek mi svrljne.....
1) Dve teme koje ste imali na WRITING deli IELTS testa
2) Dve teme koje ste imali na SPEAKING delu testa( osim krace price o sebi)
Molim vas nek vam ne bude tesko, puno bi mi znacilo;-)!
Svim dragim forumasima zelim sretan DAN ZALJUBLJENIH!![]()