kondix
Zainteresovan član
- Poruka
- 192
Da naravno da nisam bio,a posto ti tvrdis da zivis u Americi bilo bi tako dobro da nam ovo sto si meni napisao napises na engleskom, da eto vidimo kakav ti je engleski.Eto za pocetak napisi tvoj zadnji post na engleskom ili ces mozda reci da neces ili vec napisati koju bljuvotinu na srpskom.
To bi znacilo da ne zivis tamo gde nam to navodis,mada bi voleo.Druga stvar je da nam navedes ime firme koju ti imas u Americi ,jer postoji registar koji je javni tako da se bilo koje ime moze proveriti.Ako ni to ne navedes ,znaci onda nas sve lepo malkice HMHMHM odavde iz Srbije, a samo si promenio Time Zone na forumu.
Znaci,nema ljutis.Dokazi nam,svima na forumu da stvarno zivis u Washingtonu.
Znaci za pocetak engleski i ime tvoje cuvene firme.
Eh,da jos nesto,obavezno navedi i kucni broj na kome zivis.Ovo pod obavezno,jer u suprotnom ostaje samo da si promenio Time Zone i da zivis u Srbiji , a sve ostalo je proizvod maste.
Pozz....
Evo jos nesto mi pade na pamet.Secas se da si ranije u svom cuvenom imenu Arlington Road stavio komentar
YOUR PARANOIA IS REAL.
Evo odakle :http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/211033.1020.A.jpg
Sta ,ovaj ti film bio najblizi kompu kad si pravio ime i stavljao lokaciju ???
Crni covece,mozes ti da pricas koliko hoces,i da zivim u septickoj jami i sta sve ne,ali veruj mi da si potpuno u istoj kaki kao i ja, jer obojica zivimo u Srbiji.Kakav bre crni Washington DC.Prekopirano iz imena filma.Pazi slucajnost,zivis na Arlington Road,i pri tome koristis podatke sa omota diska, koji se isto tako zove,kako bi nam docarao svoj virtuelni svet.Uostalom radnja filma je Washington D.C pa ti nije bilo tesko da formiras pricu oko firme u Washingtonu i gomili slobodnog vremena koje koristis za raznorazne forume.Brate,kakav American Dream born in Serbia.
Bravo Saleee..... e jesi ga provalio

Da li si javio u FBI da odustanu od visemesecne potrage za Arlingtonom ???
Sad kad si sam resio misteriju, mozda ti daju posao u FBI-u. Samo da stigne ta viza pa
mozes pravo kod Moldera i Skali pa da zajedno resavate neke nove misterije !!!