Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
He,he,batice.Pa sta bi???

Ortaci sa NBG-a.Pa ranije su bili cetnici.:per::per::per:

Ma OK je sve ovo sto pises.Ne ljutim se ja uopste.I da sam pukao i da zivim na tastinim jaslama i sve sta god hoces, evo sve priznajem ovako javno da je istina sve ono sto si napisao u prethodnih nekoliko postova.:per::per::per:

Jedino nikako da nam kazes koji je speed limit u tvojoj ulici u kojoj zivis u gradu sa Obamom tj koja ti je najbliza benzinska pumpa u odnosu na Arlington Road.

Hajde Arlingtone,imaj onu stvar pa nam lepo dokazi.

Ma ti bre uopste ne zivis na Arlington Road.

Reci nam koji ti je Zip Code :per:

Inace znanje francuskog ovi sto dolaze na gajbu mogu da provere na adresi Beograd,Bacvanska 14.

Poslednja izmena:
sale pukao na interviju za Kanadu 2005 (provalil ga kanadjani),onda sale uci francuski sada aplicira za Quebec,imao intervju,dobije odgovor proveravamo te 18.meseci,proslo 18.meseci i nista.sale pedal nije nikada bio u Kanadi,pukao na interviju i sta on dalje trazi na ovoj temi ? Kakav savet on nekome moze da da ? Pali ljude za Quebec,a on prvi nije prosao.Ima 50.godina kao neki inzinjer,a zivi kod taste na jaslama,i tasta mu placa letovanje.
sada sale posto niko me cita njegove postove,e sada na ovaj nacin hoce daa skrene paznju na sebe.sada on trazi da ja dokazem da zivim u Americi,da dam svoj broj telefona,broj kreditne kartice...
Nema problema,ali neka sale prvo napise njegovu adresu i njegov broj telefona,da se proveri da li je naucio francuski jezik kao sto kazeJer svako moze napisati sale devenez la femme que vous etes,i reci ja znam francuski. Kada sale das svoju adresu,poseticete neko od mojih ortaka sa NBG,da provere tvoje znanje francuskog(nemoj mi reci da si zaboravio francuski i da si se preselio u Kuratlice).E onda cu ti ja odgovori ti zasto su sve ulice u Washington D.C. pod pravim uglom...
Razumem da grandic cuveni biznismen iz Kanade koji zaradjuje na desetine cente godisnje da prica o klimi u Kanadi i kako trci u atlet majici.
sale me je prijavio policiji da me locira,ali me nisu nasli u Srbiji.Godine prolaze dolaze neki novi klinci u Kanadu,a sale dozivotno na ovom forumu.

Nadam se da si se lepo naspavao do sada.

Arlingtone bre pa opet lupetas kao ono pre.:bye:

Secas se tvoje cuvene recenice

Tu est une bala qui peux premnater et francoiser toujours. kada si hteo da nam pokazes kako i ti znas francuski.

Cuvena recenica za koju nisi bio u stanju da kazes sta znaci a sam si je napisao.

Nego kako ono bese moje pitanje:

Koliki je speed limit u Arlington Road i okolnim ulicama koje su pod pravim uglom.?

Koji je Zip Code za area u kojoj zivis?

Bre Arlingtone,postavih ti toliko pitanja za kraj u kome zivis a ti bre samo vrdas tamo vamo, te saletova tasta ,te Quebec ,te levo te desno a nikako da kazes neke stvari o ulici u kojoj zivis.Ipak je sve to izgleda samo zajebancija sa omota filma

http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/211033.1020.A.jpg

Eh da,obavezno pozdravi ortake sa NBG-a,tvoje cetnike i drugara sto ga imas u kanadskoj ambasadi.

Ljubi te tvoj Sale.Uf glavica moja bistra i prepametna.

Poslednja izmena:
ljudi, molim vas, budite pametni.... Arlington i slicni su kao deca.. kada ih ignorises, oni prestanu da placu....

molim vas, hajde da ne pravimo sprdnju od ovog veoma korisnog foruma.

ignorisite Arlington-a i slicne. to je jedini nacin da se sklone sa ovog thread-a.

hvala na razumevanju.

OK.Podrzavam tvoju inicijativu.Bilo mi na trenutak zanimljivo da zajebavam kretena.Prosto neverovatno koliko je uveren u gluposti koje pise.

Evo Arlingtone,obecavam da te necu vise zaj.....ti,mada iskreno,postalo mi zanimljivo da te posmatram kako uzivas u svojim pricama, a ustvari pizdis u sebi.

Ko zna,mozda sam ja vec u Kanadi pa sam samo promenio Time Zone da bih te za....vao.Ma nisam ,salim se.

A mozda i jesam.Mozda sam evo sada uz jutarnju kafu odlucio da te nerviram pitanjima o tvojoj ulici, a mozda i nisam.:D;)

Ma jok bre,ja jos uvek cekam vizu.;):per:,a mozda i ne.

Ovo je moje poslednje zaj......je tvoje bipolarne licnosti.

Izvinjavam se ostalim forumasima,ali ovo je bilo jace od mene.

Poslednja izmena:
He,he,batice.Pa sta bi???

Ortaci sa NBG-a.Pa ranije su bili cetnici.:per::per::per:

Ma OK je sve ovo sto pises.Ne ljutim se ja uopste.I da sam pukao i da zivim na tastinim jaslama i sve sta god hoces, evo sve priznajem ovako javno da je istina sve ono sto si napisao u prethodnih nekoliko postova.:per::per::per:

Jedino nikako da nam kazes koji je speed limit u tvojoj ulici u kojoj zivis u gradu sa Obamom tj koja ti je najbliza benzinska pumpa u odnosu na Arlington Road.

Hajde Arlingtone,imaj onu stvar pa nam lepo dokazi.

Ma ti bre uopste ne zivis na Arlington Road.

Reci nam koji ti je Zip Code :per:

Inace znanje francuskog ovi sto dolaze na gajbu mogu da provere na adresi Beograd,Bacvanska 14.

sale pedal ne zivi svako kao parazit kod taste do 50godine, pukao si za Kanadu i sada kriziras.Takav genije inzinjer,a ko ti letovanje placa ? Tasta. Genije za francuski,a interviju nisi prosao. Daj sale svoje licne podatke od broja telefona,adresa,adresu posla,a onda cu ja dati svoje.
Sretan ti dozivotni boravak u Srbiji posto nikada neces doci na kontinet gde sam ja.

Nadam se da si se lepo naspavao do sada.

Arlingtone bre pa opet lupetas kao ono pre.:bye:

Secas se tvoje cuvene recenice

Tu est une bala qui peux premnater et francoiser toujours. kada si hteo da nam pokazes kako i ti znas francuski.

Cuvena recenica za koju nisi bio u stanju da kazes sta znaci a sam si je napisao.

Nego kako ono bese moje pitanje:

Koliki je speed limit u Arlington Road i okolnim ulicama koje su pod pravim uglom.?

Koji je Zip Code za area u kojoj zivis?

Bre Arlingtone,postavih ti toliko pitanja za kraj u kome zivis a ti bre samo vrdas tamo vamo, te saletova tasta ,te Quebec ,te levo te desno a nikako da kazes neke stvari o ulici u kojoj zivis.Ipak je sve to izgleda samo zajebancija sa omota filma

http://www.moviegoods.com/Assets/product_images/1020/211033.1020.A.jpg

Eh da,obavezno pozdravi ortake sa NBG-a,tvoje cetnike i drugara sto ga imas u kanadskoj ambasadi.

Ljubi te tvoj Sale.Uf glavica moja bistra i prepametna.

Ja razumem sale da si ti kao gay isfrustriran i jos si pukao za vizu. Sada kriziras sto neces nikada otici u Kanadu. Pricas da si iz Beograda, a pises da ti do centra treba 4.sata kolima kada nema guzve.
Nisi bio u Kanadi,pukao na interviju jer ne znas ni jednu rec na francuskom samo si mukao i kakve ti sada savete dajes ljudima ???
sale pomiri se sa tvojim momkom stajosom.
Nema nameru da ti kazem nikakve informacije ,jer hocu da te ostavim u neznanju.

OK.Podrzavam tvoju inicijativu.Bilo mi na trenutak zanimljivo da zajebavam kretena.Prosto neverovatno koliko je uveren u gluposti koje pise.

Evo Arlingtone,obecavam da te necu vise zaj.....ti,mada iskreno,postalo mi zanimljivo da te posmatram kako uzivas u svojim pricama, a ustvari pizdis u sebi.

Ko zna,mozda sam ja vec u Kanadi pa sam samo promenio Time Zone da bih te za....vao.Ma nisam ,salim se.

A mozda i jesam.Mozda sam evo sada uz jutarnju kafu odlucio da te nerviram pitanjima o tvojoj ulici, a mozda i nisam.:D;)

Ma jok bre,ja jos uvek cekam vizu.;):per:,a mozda i ne.

Ovo je moje poslednje zaj......je tvoje bipolarne licnosti.

Izvinjavam se ostalim forumasima,ali ovo je bilo jace od mene.
Naravno da se salis da nisi u Kanadi,jer si pukao na intervju,tako da cekas Godoa, i naravno da se ne nerviras imao intervju 2005,a jos nije stigao lekarski...Umreces od cekanja.Nisi bio u Kanadi nikada,pukao na intervju,ne zna sta da radi i postavlja pitanja.
Tebi je cela porodica bipolarna.:hahaha:

sale rekao si jos pre sest meseci da si me prijavio miliciji da me lociraju,i da li su me locirali ? sale pedal

Pa crni Arlingtone,za koji moj da te prijavljujem i ko da se zajebava sa likovima poput tebe.Ponavljam bilo mi i tada zanimljivo da te zajebavam,pa si se malo usrao.Od kada si pretio nije te bilo jedno vreme pod ovim nickom.Nisi valda infantile mislio stvarno da se neko boji kojekakvih budaletina sto spavaju po ceo dan a nocu vise i lupetaju po forumima.

Nego kako ono bese Zip Code kraja tj, area u kojoj zivis.Pa to je bre opsta stvar i nema veze sa licnim podacima.A koji je speed limit u Elm Street,a koji je restoran orjentalne kuhinje u tvojoj ulici.Tj na Uglu Elm i Arlington Road.******,pazi bre malo,mozda i ja zivim u DC.Ko zna :per::per:

Ljubi te tvoj Sale u ludu glavicu

Evo ja sam cuo za agenciju Toronto iz panceva koja uspesno skoro jednu deceniju radi procedure iseljenja trazi ponude za posao i stvarno je uspesna u tome , bas dosta ljudi je otislo za kanadu i ne samo to povoljniji su sto se tice cele procedure od agencije Adriatico iz zemuna.

Agencije obicno uzmu pare ne urade nista,najbolje je ici direktno preko kanadske ambasade i bez ikakvih posrednika. Sta oni mogu da urade sto ti ne mozes sam ? Ako planiras za Kanada,moj savet ti je sve samo Quebec ne,imas primer saleta imigranta da je pukao sa Quebecom jer nije naucio francuski,a mislio je da jeste.
Ako neko misli da je dobro ici preko agencije,neka ide.

Pa crni Arlingtone,za koji moj da te prijavljujem i ko da se zajebava sa likovima poput tebe.Ponavljam bilo mi i tada zanimljivo da te zajebavam,pa si se malo usrao.Od kada si pretio nije te bilo jedno vreme pod ovim nickom.Nisi valda infantile mislio stvarno da se neko boji kojekakvih budaletina sto spavaju po ceo dan a nocu vise i lupetaju po forumima.

Nego kako ono bese Zip Code kraja tj, area u kojoj zivis.Pa to je bre opsta stvar i nema veze sa licnim podacima.A koji je speed limit u Elm Street,a koji je restoran orjentalne kuhinje u tvojoj ulici.Tj na Uglu Elm i Arlington Road.******,pazi bre malo,mozda i ja zivim u DC.Ko zna :per::per:

Ljubi te tvoj Sale u ludu glavicu

Prvo budaletina si ti. Sta si pricao da ces me locirati:hahaha: Koji si ti bolid.Pukao za Kanadu,i sada prodaje pamet. Mozes samo da zavidis i da me lociras:hahaha:

Opšte mišljenje (pretpostavljam iskustvom potvrđeno) je da agencije nisu u mogućnosti da ubrzaju proces, niti da u bilo kojem segmentu utiču na isti. Što se tiče zanimanja, mislim da za FSW vizu možeš da apliciraš samo ako si na listi poželjnih zanimanja. Naravno, u Kanadu može da se ode po drugim osnovama, ali to možeš da vidiš na njihovom sajtu.

Evo ja sam cuo za agenciju Toronto iz panceva koja uspesno skoro jednu deceniju radi procedure iseljenja trazi ponude za posao i stvarno je uspesna u tome , bas dosta ljudi je otislo za kanadu i ne samo to povoljniji su sto se tice cele procedure od agencije Adriatico iz zemuna.

Bas lepo od tebe, da se nismo opekli na takozvanu agenciju Canachieve pa jos i da poverujemo u bajke :)

Doduse mozda nekom i treba neko da mu uzme 500 evra za popunjavanje 5 papira...koje smo svi lepo sami popunili za dz.

Poslednja izmena:
Ima li nekog ko je uopste isao preko agencije, tj. preko pravnog zastupnika? Kako je uopste moguce otici ako nisi na listi od 38 zanimanja?

Nikako
i ne, ne znam nijednu postenu agenciju za bilo sta u Srbiji...osim toga ne znam kako bi ti pomogli osim da predaju papire ambasadi, koje ti naravno pokupis, i to ti naplate a to mozes i sam.
Mi smo isli u Can Achieve trazili nam 500 evra po osobi da neko polozi IELTS umesto nas ha ha ha zagarantovano ha ha a mi otisli iz zezancije
jer oboje znamo engleski ko maternji, nego hteli da sacuvamo prijatelja od prevare...a tamo dve striptizete i fantomski advokat Majkl Gordon Popovic...kakva prevara ojadili su mali milion ljudi...
Sto se posla tice cisto sumnjam, al ajde nek im bude, mozda neki srbin tamo ima neku firmu pa "uvozi" radnu snagu ali ne verujem da kanadjani to rade ima tamo dosta imigranata za slicne poslove...
Jedan poznanik se obavezao 5 godina za takav rad kod naseg coveka za pola plate samo da ode, covek IT strucnjak je bukvalno robovao za mizerne pare i bez beneficijacali dobio iskustvo presao u vecu firmu i poceo da zivi kako treba.

Poslednja izmena:
cao svima,sjajni ste.

pratim vas vec neko vreme i hvala za ovo sto sam od vas vec mogao da naucim.inace, delimo iste snove o boljem zivotu u uredjenom sistemu itd(vec dobro poznato svima).pokusao sam da prostudiram sve relevantne sajtove ali se trenutno pitam,jer bih pokusao na "temporary work permit" ,da li je ovaj http://www.immisolve.com/html/free_evaluation.html - free evaluation test ista vredi?
koliko su ekpeditivni i da li je neko isto probao? hvala u napred!

Imigracija preko Quebeca,kombinacija za koju sale imigrant ceka godinama. Za Quebec se mora znati francuski, imamo primer saleta koji je NAUCIO francuski(ajde da je napisao ovladao),imao intervju po njegovoj prici dva sata je pricao na francuskom i nista. Javili su mu da ga proveravaju 18.meseci,proslo je tih famoznih 18.meseci sta sada proveravaju ? Proveravanju njihovo proveravanje. Nauciti jezik za nekoliko,pricati tecno i misliti na francuskom,tako da se prodje intervju jako tesko. Sto se tice samog Quebeca,svi idu u Montreal,mada njihova imigracija preferira frankofone,tako da pola Haitija zivi tamo,bivse francuske kolonije... Tako da i u drzavnim preduzecima gde su obavezni da primaju 40% stranaca mesta dobijaju oni imigranti kojima je prvi jezik francuski. Ja sam bio par puta tamo,lepo je doci leti u Montreal,ima ti festivali,otici u staru luku,jesti la viand fume i putin,i kada ti trosis pare pricace engleski sa tobom,e neki biznis sa njima ne znas francuski nema nicega. Vecina bivse sfrj je u Torontu,najmanje ima nasih u Montrealu. Ta prica sednes NAUCIS jezik za dva meseca kao sale,smesno.Naravno saleta nisu poslali na lekarski,jer nije prosao intervju.Sada se sale bavi otkrivanjem zavera,tako da je otkrio da ja nisam iz Amerike,jer necu da napisem svoj broj telefona i broj kreditne kartice i da ja njemu dokazem. Onda me je sale prijavio policiji da me lociraju,podno covek tuzbu,sada kaze zajebavao sam se,izgleda sale da si se zajebavao i na intervju kad nisi prosao.
Ko hoce da uci francuski,nek se javi kako je prosao na intervju,samo nemoj te price sada proveravaju...

Ej, hvala na odgovorima... Ja sam naravno prostudirala sajt za imigraciju, Quebec otpada u startu, jer nema sane da naucim francuski, nikad nisam imala nikakvih dodirnih tacaka sa njim! :)))

E, sad, PNP deluje kao opcija, ali realno kako naci posao tamo u struci! Pogotovo ako si recimo biolog, kao ja... Ako je neko imao iskusta sa PNP, molila bih da mi napise svoje iskustvo.

Ovaj forum je stvarno super i hvala svima na zainteresovanosti i pomoci... :)

Pozdrav za sve!

Imigracija preko Quebeca,kombinacija za koju sale imigrant ceka godinama. Za Quebec se mora znati francuski, imamo primer saleta koji je NAUCIO francuski(ajde da je napisao ovladao),imao intervju po njegovoj prici dva sata je pricao na francuskom i nista. Javili su mu da ga proveravaju 18.meseci,proslo je tih famoznih 18.meseci sta sada proveravaju ? Proveravanju njihovo proveravanje. Nauciti jezik za nekoliko,pricati tecno i misliti na francuskom,tako da se prodje intervju jako tesko. Sto se tice samog Quebeca,svi idu u Montreal,mada njihova imigracija preferira frankofone,tako da pola Haitija zivi tamo,bivse francuske kolonije... Tako da i u drzavnim preduzecima gde su obavezni da primaju 40% stranaca mesta dobijaju oni imigranti kojima je prvi jezik francuski. Ja sam bio par puta tamo,lepo je doci leti u Montreal,ima ti festivali,otici u staru luku,jesti la viand fume i putin,i kada ti trosis pare pricace engleski sa tobom,e neki biznis sa njima ne znas francuski nema nicega. Vecina bivse sfrj je u Torontu,najmanje ima nasih u Montrealu. Ta prica sednes NAUCIS jezik za dva meseca kao sale,smesno.Naravno saleta nisu poslali na lekarski,jer nije prosao intervju.Sada se sale bavi otkrivanjem zavera,tako da je otkrio da ja nisam iz Amerike,jer necu da napisem svoj broj telefona i broj kreditne kartice i da ja njemu dokazem. Onda me je sale prijavio policiji da me lociraju,podno covek tuzbu,sada kaze zajebavao sam se,izgleda sale da si se zajebavao i na intervju kad nisi prosao.
Ko hoce da uci francuski,nek se javi kako je prosao na intervju,samo nemoj te price sada proveravaju...

Ma OK. je ovo sve sto pises.Priznajem evo da sam pukao za Kanadu,tako da sada ne znam sta cu.Nema veze bice nesto drugo u zivotu.

Nego prijatelju kada vec napises da si jeo la viand fume,onda si trebao da napises da si jeo:

la viande fumée

e sada ovo drugo jelo sto si jeo si napisao da si jeo putin.Hteo si verovatno da napises da si jeo poutine(jelo od pomfrita,sira i preliveno sosom.

Znaci ,prijatelju POUTINE , a ne PUTIN, posto kada napises da si jeo PUTIN, onda znaci da si jeo nesto sasvim drugo.

putin - the external female genitalia.
poutine is a diner staple which originated in Quebec

Pa crni Arlingtone,pa sta si bre ovo jeo u Montrealu? PUTIN - the external female ......

A sta si jos jeo ???????:rotf::rotf::rotf:

Pazi,takodje ,postoji PUTAIN,sto je opet nesto trece.(whore,hooker)

Jeste da ne znam nista osim srpskog i da sam mukao na intervju-u ,ali se eto pomalo snalazim.Uostalom ,posto sam pukao za Kanadu ,ostaje mi jedino srpski i Srbija.Nije ni ona tako losa.

Poslednja izmena:
ljudi, molim vas, budite pametni.... Arlington i slicni su kao deca.. kada ih ignorises, oni prestanu da placu....

molim vas, hajde da ne pravimo sprdnju od ovog veoma korisnog foruma.

ignorisite Arlington-a i slicne. to je jedini nacin da se sklone sa ovog thread-a.

hvala na razumevanju.

Ma ja stvarno mislim da su ljudi kao Arlington vrlo korisni jer ce ljude koji nisu dovoljno sigurni, jaki i spremni da odvrate od ideje o imigraciji. Nije lako biti imigrant, ja to znam bolje nego neki ljudi u Srbiji jer vec skoro 4.5 godina zivim u inostranstvu i prosla sam sito i reseto. Meni vise nije nista :lol:

Treba negovati i paziti ljude koji imaju razlicita misljenja od nas. Zasto da ih ignorisemo? Zasto ih dozivljavate kao pretnju sebi? To je srpsko razmisljanje koje uopste nije tipicno za severno americku kulturnu sferu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back