1.sta obicno mogu traziti kao dopunu? primera radi, ja sam ovde iz Srbije pa mogu odneti kopiju radne knjizice sa prevodom i td. ali moja je supruga iz Makedonije a oni nemaju takav sistem radnih knjizica, to mene recimo malo buni...
uf... meni nista kao dopunu nisu trazili.... ali su ljudima cesto trazili izvod o placenim porezima na platu, kopiju radne knjizice, kopiju vojne knjizice, ponovo da posalju dokaz o neosudjivanosti... pretpostavljam, da ako vam traze nesto sto ne mozete da dobijete ili jednostavno ne postoji kao takvo, mozete da im uputite e-mail ili fax sa kratkim objasnjenjem zasto ne mozete to da im posaljete...
2.dok sam citao ove postove, malo me buni koji je sada korak njih i Becha, da li je najpre medical ili intervju? cisto nas zanim, jer je logica najpre medical, pa intervju i viziranje pasosa.
ako dobijete nalog za medical, cemu intervju posle..... logika je da prvo ide intervju (ako traze), pa ako se prodje, onda salju na medical.... mislim, zasto bi nas izlagali troskovima za medical, koji nisu bas tako mali, ako se ne ide dalje....
those were my 2 cents

srecna Nova godina svima i sve najbolje