Kako do kanadske iseljeničke vize?

• Začetnik teme Začetnik teme okano
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1.sta obicno mogu traziti kao dopunu? primera radi, ja sam ovde iz Srbije pa mogu odneti kopiju radne knjizice sa prevodom i td. ali moja je supruga iz Makedonije a oni nemaju takav sistem radnih knjizica, to mene recimo malo buni...

uf... meni nista kao dopunu nisu trazili.... ali su ljudima cesto trazili izvod o placenim porezima na platu, kopiju radne knjizice, kopiju vojne knjizice, ponovo da posalju dokaz o neosudjivanosti... pretpostavljam, da ako vam traze nesto sto ne mozete da dobijete ili jednostavno ne postoji kao takvo, mozete da im uputite e-mail ili fax sa kratkim objasnjenjem zasto ne mozete to da im posaljete...

2.dok sam citao ove postove, malo me buni koji je sada korak njih i Becha, da li je najpre medical ili intervju? cisto nas zanim, jer je logica najpre medical, pa intervju i viziranje pasosa.

ako dobijete nalog za medical, cemu intervju posle..... logika je da prvo ide intervju (ako traze), pa ako se prodje, onda salju na medical.... mislim, zasto bi nas izlagali troskovima za medical, koji nisu bas tako mali, ako se ne ide dalje....

those were my 2 cents :)

srecna Nova godina svima i sve najbolje z:poz:

Joooj, covece, pa tebi bas treba psihihatar!!! Ajde lepo od Nove godine, tj. prvog januara pocni i NEMOJ vise stvarno traciti vreme na ovom "bezveznom" forumu. Srecna ti Nova i da se izlecis sto prez:kiss:
Doktore leci se sam,jel znas za tu izreku? Druga stvar,forum je bas super...ova tema se vremenom pretvorila u nesto sto mi se ne svidja i pocinje da mi se gadi. Treca stvar,ne slavim novu godinu(namerno malim slovima ispisano).

Hej dobri ljudi, SRECNA VAM NOVA GODINA i sve najbolje, pa kako to vec rekoh u nekom od proslih postova, da se u narednoj godini nadjemo negde sa one strane bare pa uz pivo svii pricamo o svemu ovom...

LEP PROVOD i SVE NAJBOLJE

PS. umalo da zaboravim Djazzy hvala na odgovorima i sve najbolje!

Opusti se i objasni im kad sletis u Vankuver, nema nikakvih problema!z:poz:

drugari, pitanjce za one koji su vec otisli u CA sa FSW vizom....

naime, u aplikaciji sam, u polju 'Where do you intend to live in Canada' upisala Toronto, Ontario, jer je situacija takva tada bila...

i oni su ljudi odstampali u jednom delu na onom papiru za Permanent Residence, koji se dobije uz viziran pasos, istu tu lokaciju, a iznad bi trebalo da se upise adresa kada budem stigla u CA. i sve je to ok....

medjutim, ispalo je da meni vise odgovara Vankuver kao destinacija...

ima li iko iskustva da je u aplikaciji napisao jedno mesto, a da je posle ipak otisao na drugo i da li su mu pravili probleme zbog toga?

unapred zahvaljujem na bilo kakvim informacijama....

i srecna nova 2010. godina svima :)

If you don't like it, go put your head in the toilet.

A sad, patriJotski od*ebi u troskocima... I, da, ostani ovdje, jer sunce tudjeg neba nece te grijat' ko sto zgarista ideala griju :kpozdrav:

Jos jedan pametnjakovic koji se uvredio... Uopste nisam patiJota,posmatram ovaj forum kao obican covek i kao stanovnik ove planete,tako da to "patiJotski" mozes da zadrzis za neki politicki deo foruma. Mogao bi nesto pametno napisati,za promenu,nema potrebe zauzimati prostora ovde tako sto ces u jednom postu meni reci nesto za sta ti je potreban znak * sa tastature a u sledecem cestitati novu godinu,pali bre...
Da li bi gospoda strucnjaci sa ovog topica mogli nesto reci o ulasku u Kanadu kao donator organa? Jel ste culi za to? Ima li neko nekih iskustva ili niste znali da vlada Kanade prima kod sebe one koji zele donirati svoje organe Kanadjanima? Ne brinu se oni samo da neki kriminalac ne udje na njihovu teritoriju vec misle i na produzetak ljudskih zivota...

If you don't like it, go put your head in the toilet.

A sad, patriJotski od*ebi u troskocima... I, da, ostani ovdje, jer sunce tudjeg neba nece te grijat' ko sto zgarista ideala griju :kpozdrav:

Ma pusti ga nek vodi svoju politiku, ali u listi nepozeljnih z:shock: !
Svi koji ne zele da vide necije postove neka odu u svoj Korisnicki Profil, kliknite na "Uredi Listu Nepozeljnih", dodajte doticnu osobu i snimite izmene.

ps. Naravno zelim im sretnu novu godinu :zjelka: i da se sto pre izlece (patrijotizam je teska bolest, a cini mi se da je ovde nesto drugo posredi :think:).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back